17 mar 2017

Error Fare: Fly til Oakland, San Francisco tur/retur til kun 1.391 kr.

Så er jeg faldet over et helt vanvittig tilbud! Takket være en error-fare kan du lige nu komme meget billigt til Oakland (San Francisco)! Og det bedste er at du kan rejse midt i sommerferien!

Skyscanner.dk har jeg fundet super billige billetter til San Francisco fra Barcelona (se nedenfor hvordan du kommer billigt dertil). Jeg har f.eks. fundet en afgang d. 08.08. – 20.08. til kun 1.387 kr. inkl. 23 kg bagage. Du kan finde de billige billetter juni til oktober og også midt i sommerferien. Og du kan finde billetter til denne pris, hvis du rejser fra tirsdag til søndag. Selvom man skal flyve til Barcelona for at gøre brug af dette tilbud, så kan det stadig betale sig at prøve lykken med denne tur – især, hvis du har planer om at rejse i sommermånederne, hvor fly til Oakland og San Francisco plejer at koste mere end 6.000 kr.

SE FLY-TILBUD HER

** OPDATERING ** Det drejer sig faktisk om et udsalg af Iberias ny lavprisselskab LEVEL og der findes stadig mange billige billetter til Oakland og også til Buenos Aires. Det eneste man skal være opmærksom på er, at der kun er håndbagage inkluderet i prisen!

 

OBS! Fordi det drejer sig om en fejl, har flyselskaber ret til at annullere bestillingen. Derfor skal du vente med at bestille hotel, lejebil osv., indtil bestillingen er gået igennem og du har modtaget din e-billet. (Man får selvfølgelig penge tilbage, hvis biletten bliver annulleret)

 

Hvordan kommer jeg til Barcelona?

Du kan komme billigt til Barcelona – på skyscanner.dk kan du f.eks. finde fly i august til omkring 575 kr. tur/retur. OBS! Vent med at bestille fly til Barcelona indtil du har faktisk fået dine billetter til Oakland.

 

Hvad er en ”error-fare”?

Error fares er flybilletter, hvor flyselskaber har lavet en fejl i deres billetsystem og hvor man nogen gange kan få nogle helt vanvittige deals.

Error fares varer kun meget kort tid, indtil flyselskabet har opdaget fejlen. Så du skal være meget hurtigt, hvis du er interesseret og aldrig ringe til flyselskabet for at høre, om det kan passe. Fordi så snart de ved om det, retter de fejlen!

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

** INFO ** Jeg kan pt desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 kommentarer til Error Fare: Fly til Oakland, San Francisco tur/retur til kun 1.391 kr.

 1. Rikke Ellegaard Rosendal says:

  Kan kun se det er uden bagage når jeg klikker på Rejsefeber og Kilroy (i sommerferien)??

 2. Rasmus says:

  Var ikke en error fare, men iberia's og british airways nye lavprisselskab's udsalgs priser. Der ingenting inkluderede i de priser. Ingen mad, bagage, sædevalg

 3. Rasmus says:

  Var ikke en error fare, men iberia's og british airways nye lavprisselskab's udsalgs priser. Der ingenting inkluderede i de priser. Ingen mad, bagage, sædevalg.

 4. Klaus says:

  Barcelona-Oakland er IAG's nye lav pris selskab LEVEL som har base i Barcelona.

  http://flylevel.com