• 25 sep 2017

  Smuttur til Costa del Sol: 3 nætter på et lækkert 3* hotel til kun 716 kr. inkl. fly

  Her får du en fiks lille efterårs-/vintertur til den sydlige del af Spaniens smukke middelhavskyst – nærmere bestemt Costa del Sol! Costa del Sol er smuk som dagen er lang, og selvom vejret måske ikke egner sig til en decideret badeferie i november og december, er Sydspanien stadig en oplagt destination til en kort getaway. I november kan du stadig finde temperaturer på den gode side af de 20 grader. Så hvis du er frisk på en hurtig og billig getaway på et lækkert 3* lejlighedshotel ved Middelhavet, så er denne rejse som skabt til dig!

  Sviptur til Costa del Sol
  november - december
  716 kr.
  København eller Billund
  Malaga
  Hotel på Costa del Sol
  f.eks. det 3* Apartmentos Fuerte Calaceite
  345 kr.
  Billige fly til Malaga
  inkl. 10 kg håndbagage
  371 kr.
  Hotel
  345 kr.
  Fly
  371 kr.
  Total (pr.person)
  716 kr.

  Hotel

  trivago.dk har jeg fundet det vældigt anmelderroste 3* Apartmentos Fuerte Calaceite (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og “Certificate of Excellence“). Dette elegante og indbydende lejlighedshotel har en imponerende flot udsigt til det uendeligt smukke Middelhav – og netop udsigten kommer du til at nyde fuldt ud fra lejlighedens 16 m2 store balkon! Lejligheden er naturligvis udstyret med wifi, og selvom stranden kun ligger 200 m væk, har hotellet også en lækker swimmingpool (hvis temperaturerne tillader en dukkert). Under alle omstændigheder er middelhavskysten et smukt sted at gå en tur.

  Prisen for et dobbeltværelse i 3 nætter er 690 kr. Det bliver således 345 kr. pr. person ved en rejse for 2. Costa del Sol dækker en lang kyststrækning, så du har alverdens muligheder ift. valg af hotel. Hvis du selv vil søge efter et hotel, der passer til dig, kan du gøre det her. Og leder du efter enkeltværelser, så se her.

   

  Fly

  Jeg har fundet billige billetter fra både København og Billund til Malaga på momondo.dk. Du flyver med Ryanair, og hos dem har du 10 kg håndbagage inkluderet i prisen. Det er muligt at finde billige billetter i både november og december. Og det er som sagt både fra København og Billund – prisniveauet ligger fra 370 – 800 kr. og billetterne er generelt en smule billigere i København.

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 27.11. – 30.11. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan stige eller falde en smule alt afhængig af datoerne).

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Fra København

  • 13.11. – 16.11.
  • 15.11. – 23.11.
  • 20.11. – 23.11.
  • 04.12. – 07.12.
  • 04.12. – 08.12.
  • 11.12. – 13.12.
  • 13.11. – 20.12.
  • Og flere

   

  Fra Billund

  • 21.11. – 25.11.
  • 25.11. – 28.11.
  • 05.12. – 09.12.
  • 12.12. – 16.12.
  • Og flere

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Du kan godt komme fra lufthavnen til hotellet med offentlig transport. En god idé ville dog være at leje en bil, hvilket er min klare anbefaling.

   

  Billeje

  Hvis du vil slippe for besværet med offentlig transport og have muligheden for at udforske Costa del Sol i bil, så kan du leje en bil til omkring 40 kr. på holidaycars.com. F.eks. en Ford Fiesta i 3 dage for 43 kr. – dvs. 22 kr. pr. person, hvis er er to, der splejser. Du skal være opmærksom på, at de fleste biludlejningsfirmaer i Spanien (og mange andre lande) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  3 kommentarer til Smuttur til Costa del Sol: 3 nætter på et lækkert 3* hotel til kun 716 kr. inkl. fly

  1. Torkil says:

   Der er masser af billige fly til Malaga i midten af november bl.a.
   Primera Air, som flyver fra Kbh. fra morgenstunden af, så man ikke skal rode rundt efter hotel ved midnatstide

  2. Brian says:

   Elsker de her super tilbud… Men heller ikke denne gang kan jeg finde flybiletter til den beskrevne pris billigste er ca 598,- …

   Måske er det kun et antal sæder…. Der hurtigt er væk… Nå til at tjekke mail oftere

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Brian

    Ja, det er virkelig frustrerende, når billetterne er væk, før man når at se sig omkring. Her er der dog også tale om et supertilbud – så skal man være endnu hurtigere!

    Du kan overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm, så du automatisk får en notifikation, når der er en rejse, som opfylder dine ønsker 😉

  se fly se hotel