• 16 sep 2018

  Efterår på Mallorca: 1 uge på et skønt 3* hotel til kun 2.735 kr. inkl. fly, transport og halvpension

  Mallorca er alletiders feriedestination og selvom vi nærmer os efteråret kan du stadig forvente sol og skønne temperaturer. Med denne pakkerejse jeg har fundet kommer du til at bo i det dejlige Cala d’Or område, hvor der i oktober er omkring 22-24 grader og dejligt solskin. Mallorca er en virkelig smuk ø, hvor du kan opleve naturen i nationalparker, fotografere de flotteste udsigter, vandre i bjerge, opleve drypstenshuler og grotter eller køle ned på de fineste sandstrande med det klareste hav.

  Så hvis du trænger til en pause fra det regnfulde vejr og de grå skyer, så er Mallorcas varme klar til at byde dig velkommen.

  Sol og halvpension på Mallorca
  oktober
  2.735 kr.
  København, Billund og Aalborg
  Mallorca
  1 uges solferie på Mallorca
  inkl. hotel, fly, transfer og halvpension
  2.735 kr.

  Pakkerejse til Mallorca

  Du kommer som sagt til at bo i det skønne område Cala d’Or på Mallorcas østkyst på det dejlige 3* Gavimar Cala Gran Costa del Sur (3,5 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet ligger tæt på både centrum og strand – faktisk har du kun omkring 200 meter til en skøn sandstrand. Hvis du ikke er så meget til saltvand, så kan du også nyde hotellets skønne poolområde, hvor der er 3 forskellige pools og børnebassin. Til underholdning for store og små er der tennisbane, volleyball, underholdningsarrangementer og legeplads.

   

  Du kan rejse i oktober fra både Aalborg, Billund og København. Jeg har f.eks. fundet en afgang fra København d. 08.10. – 15.10. til kun 2.735 kr. Med denne pakkerejse er der både fly, hotel, transport og halvpension inkluderet i prisen – og du har endda også mulighed for at tilkøbe all-inclusive, så du kan slappe 100% af.

   

  Fra København og Billund findes der afgange d. 06.10. – 13.10. og d. 08.10. – 15.10. Hvis du vil rejse fra Aalborg, kan du rejse i efterårsferien d. 13.10. – 20.10. til kun 3.477 kr. inkl. fly, hotel, transport og halvpension!

   

  Lejebil på Mallorca

  Selvom der er transport til/fra lufthavnen inkluderet i dette tilbud, så kan det jo godt være du har lyst til at opleve noget af den skønne ø på egen hånd. For en oversigt over lejebiler på Mallorca, kan du se mere her.

   

  Hotel-indtryk

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her