• 18 nov 2019

  Billige fly til drømmerejsen: tur/retur til TAHITI med stopover i Californien fra kun 5.950 kr.

  Drømmer du om at prøve noget helt andet og rejse til et sted, der er lidt specielt, og hvor kun få andre har været? Så har jeg i dag fundet noget lige for dig! Turen går både til smukke San Francisco og Tahiti. San Francisco er en af USA allerfedeste storbyer, hvis du spørger mig, og du kender sikkert allerede attraktioner som Alcatraz og Golden Gate Bridge. Og så er der Tahiti! Denne ø midt i det sydlige Stillehav bringer associationer frem af palmestrande, turkisblåt vand, blomsterkranse, surferparadis og et natur- og dyreliv ud over det sædvanlige. Tahiti er en del af Fransk Polynesien, og disse mageløse stillehavsøer er uden tvivl blandt verdens mest eftertragtede rejsedestinationer!

  Billige fly til Fransk Polynesien
  december - marts
  5.950 kr.
  København, Billund og Aalborg
  San Francisco og Papeete
  Billige fly til San Francisco
  inkl. håndbagage
  2.397 kr.
  Fra København
  Fra Billund
  Fra Aalborg
  Billige fly til Tahiti
  inkl. håndbagage
  3.553 kr.
  Hotel
  0 kr.
  Fly
  2.397 kr.
  Fly til Tahiti
  3.553 kr.
  Total (pr.person)
  5.950 kr.

  Billige fly til San Francisco

  Som du kan se ovenfor, har jeg fundet to separate tur/retur-billetter til denne rejse. Det er nemlig billigere end at booke en enkelt tur/retur-billet fra Danmark til Tahiti.

   

  Første tur/retur-billet er fra Danmark til San Francisco. Jeg har f.eks. fundet billetter hos KLM/Air France fra København onsdag den 11. marts til tirsdag den 24. marts til 2.397 kr. Prisniveauet fra både København og Billund ligger generelt omkring 2.300-2.600 kr. i januar, februar og marts. Du kan også flyve fra Aalborg, hvor billetterne typisk er nogle hundrede kroner dyrere.

   

  Hos KLM og Air France må du altid frit medbringe 12 kg håndbagage.

   

  OBS: Du kan finde billige flybilletter til San Francisco på langt de fleste datoer. Så jeg vil anbefale dig først at tage udgangspunkt i datoer, hvor du kan finde billige fly til Tahiti (se evt. listen nedenfor)

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Fly videre til Tahiti

  Fra San Francisco kan du fra december til marts finde superbillige flybilletter til Papeete på Tahiti. Flyselskabet French Bee sælger nemlig tur/retur-billetter til mellem ca. 3.500 kr. og 3.900 kr. på mange datoer (især søndage til mandage).

   

  Jeg har f.eks. fundet en afgang fra San Francisco til Papeete fra søndag den 15. marts til mandag den 23. marts til kun 3.553 kr. inkl håndbagage. Lægger man prisen for disse billetter sammen med prisen for San Francisco-billetterne, så får man en samlet pris for begge flybilletter på kun 5.950 kr. inkl. håndbagage. Og det er billigt for Tahiti!

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 01.12. – 09.12.
  • 08.12. – 16.12.
  • 05.01. – 13.01.
  • 19.01. – 27.01.
  • 26.01. – 03.02.
  • 02.02. – 10.02.
  • 09.02. – 17.02.
  • 16.02. – 24.02.
  • 23.02. – 02.03.
  • 01.03. – 09.03.
  • 08.03. – 16.03.
  • 15.03. – 23.03.
  • Og flere

   

   

  Hoteller

  Du får naturligvis også brug for hoteller på din rundrejse. Herunder kan du lede efter hoteller til den første del af turen i San Francisco. Bagefter skal du naturligvis være velkommen til at tilpasse søgningen til din egen rundrejseplan.

  Hoteller i San Francisco

  Udflugter

  Hovedstaden på Tahiti, Papeete, vil nogle mene er ret turistet og en dyr fornøjelse, så hvis du er klar på eventyr og til at udforske nogle af de omkringliggende ”Society Islands”, vil jeg komme med et par anbefalinger her.

   

  Hvis du er til backpackerlivet, så er Huahine stedet. Her har turismen endnu ikke ramt, og det er et lille billigt ferieparadis med hvide sandstrande, bølger der er skabt til surfing og ubeskriveligt flotte laguner.

   

  Raiatea kan du opleve vild natur, hvor lokale lever i respekt med naturen, og du finder ingen badestrande eller drinks med parasoller. Til gengæld kan du opleve utæmmede natur!

   

  resize-shutterstock_136820108

   

  Bora Bora – ja, det lyder næsten for godt til at være sandt, men en tur til denne ø er bestemt også en mulighed. Bora Bora er måske verdens smukkeste ø, og udover de fineste strande byder øen på både luksus med fine restauranter, shopping og vilde resorter. Her kan du se koralrev med krystalklart vand og et undervandsliv, hvor du blandt andet kan svømme med barracudaer og rokker. Du kan også komme på vandretur i den vilde natur og bestige Mt. Pahia, der giver dig den absolutte bedste udsigt over hele øen. Hvis Bora Bora er lidt uden for dit budget, så kan jeg anbefale, at du tager til Maupiti. Øen her er en miniudgave af Bora Bora – her finder du også meget af den smukke natur og de øde palmestrande – mens lidt turisme og ingen luksushoteller, hæveautomater osv.

   

  resize-shutterstock_348606305

   

   

  Pas og visum

  USA er visumfrit i op til 90 dage. Visumfriheden er dog betinget af, at du har en elektronisk registrering i ESTA. Du kan læse mere om ESTA og udfylde en ansøgning her. Hvis du mellemlander i Canada, skal du også udfylde en eTA, der er Canadas pendant til en ESTA. Du kan udfylde en eTA til kun 7 CAD (ca. 35 kr.) på canada.ca.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Et svar på Billige fly til drømmerejsen: tur/retur til TAHITI med stopover i Californien fra kun 5.950 kr.