• 04 aug 2017

  Drømmedestination: tur/retur til billedskønne Tahiti til kun 7.553 kr.

  Drømmer du om at prøve noget helt andet og rejse til et sted, der er lidt specielt og hvor kun få andre har været, så har jeg i dag fundet noget lige for dig! Turen går til smukke Tahiti. Denne ø midt i det Sydlige Stillehav bringer associationer frem af palmestrande, turkisblå vand, blomsterkranse, surferparadis og et natur- og dyreliv ud over det sædvanlige. Tahiti er en del af Fransk Polynesien, og denne ø udgør sammen med naboøerne ”Society Islands”. Her kan du gå på opdagelse i den frodige og vilde natur med vandreture i bjerge, dale og smukke vandfald eller opleve det mest fantastiske hav med det vildeste dyreliv, hvor du blandt andet kan dykke blandt rokker, kulørte fiskestimer og hvaler. Skynd dig at smide badetøjet og solcremen i en taske og kom afsted med dette ”once in a lifetime” tilbud.

  Billige fly til Fransk Polynesien
  januar - maj
  7.553 kr.
  London
  Papeete
  Air New Zealand fly
  inkl. bagage

   

  I dag har jeg fundet virkelig billige fly til Tahiti – billetpriser på 7.553 kr. er normalt ikke billigt på Rejsespejder, men hvis man overvejer, at fly til Tahiti normalt koster omkring 12.00 – 16.000 kr., er det et helt fremragende tilbud! På momondo.dk kan du lige nu få billetter til Tahiti til kun 7.553 kr. Du flyver med Air New Zealand (inkl. 23 kg. bagage) fra London (se nedenfor hvordan du kommer til London) med stop i Singapore og New Zealand. Der findes billige billetter fra jaar til maj.
  Den længde rejse jeg har forslået i tilbuddet er kun til inspiration, så du kan sagtens være afsted længere tid også – som hovedregel er billetterne billige hvis du rejser ud tirsdag og hjem søndag – så søg efter billetterne der passer præcis til den drømmerejse du gerne vil på

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 30.01. – 11.02.
  • 13.02. – 25.02.
  • 20.02. – 04.03.
  • 27.02. – 11.03.
  • 06.03. – 18.03.
  • 13.03. – 25.03.
  • 20.03. – 01.04.
  • 03.04. – 22.04.
  • 10.04. – 27.04.
  • 24.04. – 06.05.
  • 08.05. – 20.05.
  • 22.05. – 03.06.
  • og mange flere

   

  Udflugter

  Hovedstaden på Tahiti, Papeete, vil nogle mene er ret turistet og en dyr fornøjelse, så hvis du er klar på eventyr og til at udforske nogle af de omkringliggende ”Society Islands”, vil jeg komme med et par anbefalinger her.

  Hvis du er til backpackerlivet, så er Huahine stedet. Her har turismen endnu ikke ramt og det er et lille billigt ferieparadis med hvide sandstrande, bølger der er skabt til surfing og ubeskrivelige flotte laguner.

  Raiatea kan du opleve vild natur, hvor lokale lever i respekt med naturen og du finder ingen badestrande og drinks med parasoller. Til gengæld kan du opleve utæmmede natur og ”Society Island”s eneste sted, hvor du kan dykke ned til et skibsvrag.

  resize-shutterstock_136820108

  Bora Bora – ja, det lyder næsten for godt til at være sandt, men en tur til denne ø er også en mulighed. Bora Bora er måske verdens smukkeste ø og udover de fineste strande byder øen på både luksus med fine restauranter, shopping og vilde resorts. Her kan du se koralrev med krystalklart vand og et undervandsliv, hvor du blandt andet kan svømme med barracudaer og rokker. Du kan også komme på vandretur i den vilde natur og bestige Mt Pahia, der giver dig den absolutte bedste udsigt over hele øen. Hvis Bora Bora er lidt uden for dit budget, så kan jeg anbefale, at du tager til Maupiti. Øen her er en miniudgave af Bora Bora – her finder du dog blot den smukke natur, øde palmestrande og fantastiske hav og alt turisme og dertilhørende luksushoteller, hæveautomater og shopping gader er der intet af.

  resize-shutterstock_348606305

  Hoteller på Tahiti

  Der findes 82 hoteller på Tahiti i alle prisklasser. Priserne er faktisk meget overskueligt når man tænker på, hvor isoleret øen er. Der findes fine hoteller fra 270 kr. pr. nat til de vildeste luksushytter bygget på vandet. På TripAdvisor kan du få et overblik over alle hoteller.

  Du kan f.eks. bo på dette meget lækre 3* Punatea Village, som ligger direkte ud til vandet med egen privat strand og pool.

  SE HOTEL-TILBUD HER

  Hvis du altid har drømt om at bo i en af de der luksushytter, som man kun ser på film, så har du muligheden for dette på Tahiti. Du kan f.eks. bo på det 5* InterContinental Tahiti Resort & Spa. Dette resort er som noget fra en drøm med infinity-pool med sandbund, privat strand, udsigt og adgang til havet fra din hytte, adgang til spaområde, fitnesscenter og tennisbaner.

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Mulighederne er mange på Tahiti, så jeg vil anbefale, at du kigger på TripAdvisor og ser, hvad der passer til dine behov. Måske er en nat i overdådig luksus og resten af opholdet på et skønt 3* hotel perfekt til dig eller måske du foretrækker at bo på forskellige steder rundt på hele øen – det er helt op til dig.

  HOTELLER PÅ TAHITI

   

  Hvordan du kommer til London

  Lavprisselskabet Ryanair og Norwegian flyver meget billigt til London fra København. Der findes tit tur/retur billetter til omkring 200 kr. året rundt fra både København, Billund og Aarhus. Kig forbi momondo.dk for at se mere – husk at tage hensyn til afgang- og ankomsttider i London. Hvis du rejser først senere hen i året, anbefaler jeg at vente lidt endnu med at bestille billetterne – Ryanairs priser plejer at være lavest ca. 4-5 uger før afgangen.

   

  Visum

  Statsborgere fra EU behøver ikke visum, men skal ved ankomst fremvise et gyldigt pas, der ikke må udløbe før 6 måneder efter hjemkomsten, samt en returbillet.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Et svar på Drømmedestination: tur/retur til billedskønne Tahiti til kun 7.553 kr.

  1. Mai p says:

   Hej! Vi vil vildt gerne 7 dage til Bora Bora og 7 dage på en anden (billigere ø). Hvordan rejser man rundet mellem øerne fra tahiti og hvordan er prisklassen på dette? mvh Mai

  Se fly-tilbud her