Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

Drømmerejse! fra 6.969 kr.
Sri Lanka og Maldiverne: 2 ugers drømmeferie med alle hoteller og fly til kun 6.969 kr. inkl. bagage
Pakkerejser

Sri Lanka og Maldiverne: 2 ugers drømmeferie med alle hoteller og fly til kun 6.969 kr. inkl. bagage

Pakkerejser |

Sri Lanka og Maldiverne: 2 ugers drømmeferie med alle hoteller og fly til kun 6.969 kr. inkl. bagage

Sri Lanka og Maldiverne – så bliver det ikke vildere! Sri Lanka er i sig selv en guldklump af en ø, hvor naturen, dyrelivet, templerne og strandene med garanti vil feje benene væk under dig. Men når nu Maldivernes eventyrlige paradisøer kun ligger halvanden times flyvning væk, så skulle man da være et skarn, hvis ikke man tog et smut dertil!

Hvis du er klar, så får du her en vild 2-ugers drømmerejse til både Sri Lanka og Maldiverne med alle hoteller og fly!

Drømmerejse til Sri Lanka og Maldiverne

november – december

6.969 kr.

København ✈ Sri Lanka og Maldiverne

Billige fly til Sri Lanka

inkl. 23 kg bagage

1.918 kr.

Billige fly til Sri Lanka

Lige nu kan du finde superbillige fly fra København til Sri Lanka. Det er Ukraine International, der udbyder billetter til under 2.000 kr. inkl. 23 kg bagage. Jeg har f.eks. fundet billetter fra København den 11.11. til den 26.11. til kun 1.918 kr. inkl. 23 kg bagage!

Du kan finde de billige billetter i november og december. Fordi du flyver med Ukraine International, har du hver vej en enkelt mellemlanding i Kiev på ca. 3 – 4 timer. Således ender du med fine flytider på 14 – 16 timer.

Jeg har generelt haft held med at finde de billige flybilletter på rejser fra søndag til mandag.

Eksempler på billige rejsedatoer

 • 11.11. – 19.11.
 • 11.11. – 26.11.
 • 25.11. – 03.12.
 • 25.11. – 09.12.
 • 09.12. – 17.12.
 • Og flere

Rundrejse

Sri Lanka, Negombo

Du flyver fra København den 11.11. og lander i Bandaranaike International Airport ved byen Negombo lidt nord for Colombo den 12.11. om morgenen. Da du flyver videre til Maldiverne allerede den 13.11., har jeg fundet det billige Pearl Lanka (4,5 ud af 5 på TripAdvisor), der ligger tæt på lufthavnen. Pearl Lanka byder på fine værelser med eget badeværelse, ventilator og wi-fi. Prisen for 1 nat i et dobbeltværelse er kun 49 kr. pr. person. Ved at finde et hotel tæt på lufthavnen slipper du for en masse besværlig transport frem og tilbage, og du kan slappe lidt af på din første dag i Sri Lanka.

Hotel i Negombo

49 kr.

Maldiverne, Maafushi

På dag 2 går turen straks videre til Maldiverne! Jeg har nedenfor f.eks. fundet billetter hos Korean Air fra tirsdag den 13.11. til torsdag den 15.11. til kun 1.529 kr. inkl. 23 kg bagage.

Du ankommer kl. 07.00 til hovedøen Male. Herfra skal du videre med færge 306 kl. 10.00 til øen Maafushi. Turen tager ca. halvanden time og koster ikke mere end 10 kr. Du kan se færgeplanen her.

På Maafushi har jeg fundet det anmelderroste 4* Beachwood Hotel Maafushi (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence). Hotellet har en suveræn beliggenhed i hjertet af Maafushi – kun 10 minutters gang fra stranden. Mange steder i Maldiverne er bikinier ikke tilladt, da Maldiverne er et meget muslimsk land. På Maafushi finder du dog den såkaldte Bikini Beach, hvor bikinier sjovt nok er tilladt (se mere info herom nedenfor).

Prisen for et deluxe-dobbeltværelse i 2 nætter er kun 384 kr. pr. person (og du kan booke med morgenmad for kun 6 kr. mere).

Bemærk, hotellet jeg skrev om (og de fleste andre hoteller på Maldiverne), ligger på ikke-resort-øer, som er super, hvis du vil rejse til Maldiverne på et lavt budget. Men da Maldiverne som sagt er et meget muslimsk land, betyder det også, at de har visse regler (ingen alkohol, bikini kun på afgrænsede eller private strande, osv.). Det betyder ikke, at man ikke kan have det sjovt, og det gør ikke Maldiverne mindre smukke. Men det er noget, man skal være klar over, inden man tager af sted, så man ikke ankommer med forkerte forventninger. Du kan læse mere om dette i denne artikel.

I dette eksempel flyver du tilbage torsdag den 15.11. Færgen fra Maafushi til Male sejler kl. 07.30 om morgenen, og flyet tilbage til Sri Lanka letter kl. 15.40.

Billige fly til Maldiverne

inkl. 23 kg bagage

1.529 kr.

Hotel på Maldiverne

384 kr.

Beachwood Hotel 

Sri Lanka og Maldiverne: 2 ugers drømmeferie med alle hoteller og fly til kun 6.969 kr. inkl. bagage

Sri Lanka, Kalutara

Tilbage i Sri Lanka har du nu 11 dage fra den 15.11. til den 26.11. til at opleve den fantastiske ø (og det ville da være oplagt at rejse lidt rundt, selvom jeg i dette eksempel har holdt mig til ét hotel).

Nedenfor har jeg fundet det superlækre 4* Mandarina Colombo (4 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence).

Mandarina Colombo er et lækkert og moderne hotel, hvor du får flotte, komfortable værelser, en god beliggenhed i Colombo og en elegant infinity-pool med en strålende udsigt!

Prisen for et dobbeltværelse i 11 nætter er 6.177 kr. inkl. byskat. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 3.089 kr. pr. person.

Hotel i Sri Lanka

Mandarina Colombo

Sri Lanka og Maldiverne: 2 ugers drømmeferie med alle hoteller og fly til kun 6.969 kr. inkl. bagage

Sri Lanka og Maldiverne: 2 ugers drømmeferie med alle hoteller og fly til kun 6.969 kr. inkl. bagage

Hermed er din 2 uger lange Sri Lanka/Maldiverne-drømmerejse slut! Som altid er dette blot et eksempel. Og du skal selvfølgelig være mere end velkommen til at skræddersy rejsen til dine behov. Er hotellerne udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel, kan du finde nye hoteller på trivago.dk. Og leder du efter et enkeltværelse eller et større værelse, kan du ændre antallet af personer i søgefeltet.

Pris

 • Fly tur/retur til Sri Lanka: 1.918 kr.
 • Hotel i Negombo: 49 kr.
 • Fly tur/retur til Maldiverne: 1.529 kr.
 • Hotel på Maafushi: 384 kr.
 • Hotel i Kalutara: 3.089 kr.
 • I alt: 6.969 kr.

Pas og visum

Maldiverne er visumfrit ved ophold i op til 30 dage.

I forhold til Sri Lanka kan du få udstedt et turistvisum (også maks. op til 30 dage) ved indrejsen. Dog skal du sørge for, at du har lavet en ETA-registrering (lidt ligesom en ESTA, når du rejser til USA), før du tager afsted. Det kan du gøre på eta.gov.sl.

Du kan læse mere om pas og visum på um.dk.

Vaccination

Når turen går til de mere eksotiske destinationer, er det som regel en god idé at få styr på sine vaccinationer. Og det kan desværre godt være lidt af en jungle at finde rundt i. I den forbindelse kan jeg dog varmt anbefale siden sikkervaccination.dk.

Siden er fantastisk brugervenlig. Du skal blot indtaste din rejsedestination og besvare et par sundhedsrelaterede spørgsmål. Herefter bliver du oplyst om de vejledende anbefalinger og henvist til nærmeste apotek med ledige tider. Nemt og enkelt!

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Sri Lanka og Maldiverne: 2 ugers drømmeferie med alle hoteller og fly til kun 6.969 kr. inkl. bagageSri Lanka og Maldiverne: 2 ugers drømmeferie med alle hoteller og fly til kun 6.969 kr. inkl. bagage

Denne artikel er ikke længere ny. Priser og tilgængelighed kan have ændret sig, siden artiklen blev offentliggjort.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar