Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 5.242 kr.
rsz_1shutterstock_259688711
Fly

DRØMMEDESTINATION: Fly til Madagaskar fra kun 5.182 kr. tur/retur inkl. bagage

Fly |

DRØMMEDESTINATION: Fly til Madagaskar fra kun 5.182 kr. tur/retur inkl. bagage

Her kommer en af de mere eksotiske rejser! Du kan nemlig komme billigt til en af verdens mest spektakulære destinationer – Madagaskar! Jeg har fundet billige fly til Madagaskar fra Hamborg, så du kan opleve denne fascinerende tropeøs fuldstændig unikke og uspolerede plante- og dyreliv. Hvem kunne ikke tænke sig at hilse på den finurlige (men også supercharmerende) lemur eller se de fantastisk imponerende baobabtræer ved Avenue of Baobabs? Herudover byder Madagaskar på ca. 5.000 km kyststrækning med de mest indbydende sandstrande, du kan forestille dig!

Billetter med ordentlige flytider til denne drømmedestination plejer at koste fra ca. 8.000 kr. fra København. Så hvis Madagaskar er på din liste over drømmedestinationer, så får du her muligheden for at gøre drømmen til virkelighed – til forholdsvis få penge! ☀

Billige fly til Madagaskar

november – december

fra

5.182 kr.

Hamborg ✈ Madagascar

Billige fly til Madagaskar

inkl. bagage

Fly til Madagaskar

I dag har jeg fundet et virkelig godt flytilbud til Madagaskar med afgange i november og december.

Fra Hamborg kan du nemlig finde billige returbilletter hos Air France til priser mellem ca. 5.100 og 5.400 kr.

Som eksempel har jeg ovenfor fundet en afgang fra Hamborg til Antananarivo fra tirsdag den 14. november til tirsdag den 28. november. På disse datoer koster billetterne kun 5.182 kr. inkl. bagage!

Fordi du flyver med Air France, indeholder billetterne som regel kun en enkelt mellemlanding i Paris hver vej. Så flytiderne er virkelig fine!

November og december markerer starten på sommeren og regnsæsonen på Madagaskar. I november kan du forvente sporadiske regnskyl, ofte som korte, kraftige byger, mest sandsynligt om eftermiddagen eller om aftenen. Disse kan være mere udbredte og hyppigere i december. Det gode ved at rejse i denne periode er, at du kan opleve et frodigere landskab, og så er der mange dyrearter, der får unger i denne periode (hvem gad ikke godt spotte en baby-lemur?).

Billige rejsedatoer

 • 07.11. – 22.11.
 • 13.11. – 28.11.
 • 14.11. – 28.11.
 • 16.11. – 28.11.
 • 20.11. – 05.12./06.12.
 • 21.11. – 05.12./06.12.
 • 23.11. – 05.12./08.12.
 • 25.11. – 11.12.
 • 27.11. – 11.12.
 • 28.11. – 13.12.
 • 04.12. – 18.12.
 • 11.12. – 25.12./26.12.
 • 12.12. – 26.12.
 • Og flere

Fly til Madagaskar – hoteller

Priserne på Madagaskar er generelt forholdsvis lave. Det gælder også for hoteller, så her kan du altså få rigtig meget hotel for pengene.

Der er mange smukke steder på Madagaskar, men et af de steder, som jeg særligt vil anbefale, er øen Nosy Be. Her finder du nogle af Madagaskars allersmukkeste strande.

Nedenfor har jeg lavet en søgning på hoteller på Nosy Be i perioden fra tirsdag den 14. november til mandag den 27. november (du flyver hjem kl. 01.25 tirsdag den 28. november, så din sidste dag er praktisk talt den 27. november). Du kan altid tilpasse søgningen, hvis du gerne vil finde et hotel et andet sted på Madagaskar.

OBS: Nosy Be er som sagt en ø, og den ligger i den nordlige ende af Madagaskar (der i sig selv er en kæmpe klods af en ø). Det kræver således enten flybilletter eller en del transport plus færge at nå derop fra Antananarivo.

Hoteller på Nosy Be

Billeder fra Madagaskar

Fly til Madagaskar

Madagaskar er hjemsted for verdens største Baobabtræer

Fly til Madagaskar

Fly til Madagaskar

De finurlige dyr, lemurerne, lever kun på Madagaskar og på få af øens små naboøer

Fly til Madagaskar

Inspirationsvideoer

Title

Period

prefix

Price

Total (pr. person):

0 kr.

Title

Period

prefix

Price

Total (pr. person):

0 kr.

Fly til Madagaskar – Pas, visum og corona

Er du i Madagaskar mere end 15 dage er der visumpligt. Visum kan købes i lufthavnen ved ankomst i Madagaskar.

Pas skal være gyldige i 6 måneder ud over opholdets varighed, og forlængede danske pas anerkendes til ind- og udrejse. Du kan blive afkrævet bevis for gul feber-vaccination eller andre vaccinationer ved indrejsen.

Der er ingen indrejserestriktioner på Madagaskar i forbindelse med COVID-19.

OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen på www.gov.uk og Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

DRØMMEDESTINATION: Fly til Madagaskar fra kun 5.182 kr. tur/retur inkl. bagageDRØMMEDESTINATION: Fly til Madagaskar fra kun 5.182 kr. tur/retur inkl. bagage

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud