• 19 sep 2017

  DRØMMEDESTINATION: tur/retur til Madagaskar til kun 4.193 kr. inkl. bagage

  Her kommer en af de mere eksotiske rejser! Du kan nemlig komme superbilligt til en af verdens mest spektakulære steder – Madagaskar! Jeg har fundet virkelig billige flybilletter fra Hamborg, så du kan opleve denne fascinerende trope-ø’s fuldstændig unikke og uspolerede plante- og dyreliv. Hvem kunne ikke tænke sig at hilse på den finurlige (men også  supercharmerende) lemur eller se de fantastisk imponerende baobabtræer ved Avenue of Baobabs? Herudover byder Madagaskar på ca. 5.000 km kyststrækning med de mest indbydende sandstrande, du kan forestille dig! Billetter med ordentlige flytider til denne drømmedestination plejer at koste omkring 8.000 kr. – så hvis Madagaskar er på din liste over drømmedestinationer, så får du her muligheden for at gøre drømmen til virkelighed – til forholdsvis få penge!

  Billige fly til Madagaskar
  marts - april
  4.193 kr.
  Hamborg
  Madagascar
  Billige fly til Madagaskar
  inkl. 20 kg bagage

  Fly

  Jeg har fundet billige flybilletter til Madagascar på skyscanner.dk. F.eks. har jeg fundet en rejse fra d. 10.04. til d. 24.04. fra Hamborg til hovedstaden Antananarivo til kun 4.193 kr. Du flyver med Turkish Airlines. Da det er Turkish Airlines, der udbyder billetterne, har du 20 kg bagage inkluderet i prisen. Udover denne afgang har jeg fundet et par andre afgange til priser omkring de 4.000 kr. Til sammenligning kan jeg fortælle dig, at den samme rejse fra København ville koste over 7.000 kr.

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra Hamborg d. 10.04. – 24.04. – her er nogle andre billige afgange fra Hamborg. Der findes også billetter tidligere om året dog skal du være opmærksom på, at regnsæsonen generelt siges at vare fra januar til medio marts.

  Eksempler på billige rejsedatoer

   

  Hoteller på Madagascar

  Priserne på Madagascar er generelt forholdsvis lave. Det gælder også for hoteller. Jeg anbefaler, at du bruger trivago.dk til at finde de bedste tilbud. Der er mange smukke steder på Madagascar, men et af de steder, som jeg særligt vil anbefale, er øen Nosy Be. Her finder du nogle af Madagaskars allersmukkeste strande.

  Hoteller på Madagascar

  Inspirationsvideoer

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til DRØMMEDESTINATION: tur/retur til Madagaskar til kun 4.193 kr. inkl. bagage

  1. Stephanie says:

   Hvordan er prisniveau og sikkerhed i forhold til at færdes?

  2. Pia Monrad says:

   Ved du hvordan man kommer til Nosy Be fra Antananarivo?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Pia

    Jeg beklager det sene svar. Håber det går.

    Den nemmeste måde ville være at flyve. Men denne løsning er også den dyreste. Alternativt kan man godt køre med en taxi brousse – det er billigt, men bestemt ikke luksuriøst. Du kan læse lidt mere om transport på Madagascar her

  Se fly-tilbud her