• 23 jan 2019

  Drømme-krydstogt: 22 dages cruise til bl.a. Malediverne, Eilat og Aqaba til kun 6.682 kr. inkl. helpension og alle fly

  Drømmer du om ren luksus og en anderledes ferieform, så skal du på krydstogt! Og med dette tilbud er det ikke bare en lille smuttur i det nærmeste farvand, nej her kommer du både til at sejle i Det Indiske Ocean og Middelhavet og du kommer til at opleve spændende destinationer såsom Maldiverne, Eilat, Aqaba, Kreta og Rom. Du kommer bestemt ikke til at kede dig på dette cruise – på krydstogtskibet er der et hav af aktiviteter og faciliteter! Du kan blandt andet nyde spaområdet, give det gas i fitnesscenteret, opleve forskellige teaterforestillinger eller hygge ved poolområderne. Mulighederne er mange og jeg er sikker på, at du får den fedeste tur!

  Krydstogt fra Maldiverne til Italien
  23.03. - 13.04.
  6.682 kr.
  21 nætters krydstogt
  inkl. helpension og drikkepenge
  4.048 kr.
  Fly til Maldiverne
  inkl. bagage
  2.129 kr.

   

  Krydstogt fra Maldiverne til Italien

  Du starter dette fantastiske cruise i Maldiverne, hvor efter kursen sættes mod Oman, Eilat i Israel, Aqaba, Kreta, Katakolon i Grækenland, Rom og til sidst Savona, hvor skibet lægger til kaj. Du kommer til at sejle med det lækre og store Costa neoRiviera, der i 2013/2014 blev ny-renoveret. Krydstogtskibet er smagfuldt indrettet med et italiensk touch. Ombord finder du et bredt udvalg af både faciliteter og aktiviteter. Der er casino, teater, butikker, 6 barer, restauranter, pools, boblebade, fitnesscenter og et spaområde med sauna og tyrkisk bad. Så det er altså ikke her du kommer til at kede dig!

   

  Ruten er en transportrute/en-vejs-rute, så der er kun denne ene mulighed for afgang (d. 23.03. – 13.04.). Krydstogtet koster kun 4.048 kr. for hele 21 nætter, hvor både helpension, vand, kaffe/te og juice under morgenmad og frokost er inkluderet. Du får også fri adgang til pools, fitness og teaterforestillinger og så inkluderer prisen endda både drikkepenge og alle gebyrer, skatter og afgifter. Som sagt er der nogle drikkevarer inkluderet, men ønsker du f.eks. at hygge dig med øl, sodavand osv., så skal dette købes ved siden af (her kan det måske betale sig at kigge nærmere på tilkøb af drikkepakker).

   

  Prisen inkluderer:

  • Krydstogt
  • Helpension
  • Vand, te, kaffe og juice under morgenmad og frokost
  • Roomservice i kahytten 24/7 (gælder ikke Classic kahytter)
  • Fri adgang til swimmingpools, jacuzzis, fitnesscenter & teater ombord
  • Drikkepenge
  • Alle gebyrer, skatter & afgifter

   

  Det eneste der ikke er med i dette tilbud er fly og transfer, men det har jeg skam sørget for til dig – så læs med nedenfor og se, hvor nemt og billigt du får hele 22 dages krydstogt.

   

  Fly til Maldiverne

  Krydstogtskibet sejler fra Maldiverne, så du får selvfølgelig brug for et fly hertil. Jeg har fundet en afgang, hvor du rejser fra København d. 22.03. og ankommer d. 23.03. til kun 2.129 kr. inkl. bagage. Vil du have en ekstra dag (eller flere) på Maldiverne, så kan du også sagtens det. Du kan f.eks. rejse dagen før (d. 21.03.) til samme pris. Kommer du lidt før til Maldiverne og har brug for et hotel, så kan du finde sådan et her.

   

  Transport til Danmark

  Skibet ankommer til Sevona i Italien d. 13.04. Så er det helt op til dig om du har lyst til at blive nogle flere dage i Italien eller om du vil mod Danmark med det samme. Jeg har taget udgangspunkt i, at du tager hjem samme dag. Fra Sevona kan du tage bus eller tog til Genova – både bus og tog koster omkring 39 kr. og turen tager ca. 1 time. Hvis du vælger bus, så ser det ud til at der kun er en morgenafgang og togene kører hele dagen (ca. 2 gange i timen).

   

  Fra Genova lufthavn kan du tage et fly til København. Jeg har f.eks. fundet en afgang d. 13.04. til kun 466 kr. inkl. håndbagage. Vil du have mere bagage med, så kan du efterfølgende booke det online på SAS’s egen hjemmeside.

  Hotel
  4.048 kr.
  Fly
  2.129 kr.
  Fly og tog fra Italien
  505 kr.
  Total (pr.person)
  6.682 kr.

   

  Costa neoRiviera og krydstogt-indtryk

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Drømme-krydstogt: 22 dages cruise til bl.a. Malediverne, Eilat og Aqaba til kun 6.682 kr. inkl. helpension og alle fly

  1. Frank Løvgreen says:

   Da Vi er oppe i årene,og har svært at finde ud af alt dette er det noget
   Du kan klare for Os ?mvh Frank

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Frank 🙂

    Jeg kan desværre ikke hjælpe jer med at booke rejsen. Men du kan evt. forhøre dig hos mycruise.dk, hvor jeg fandt tilbuddet på krydstogtet 🙂