• 04 dec 2019

  Direkte fly til sol og strand: tur/retur til Gran Canaria fra kun 299 kr.

  “Brace yourself, winter is coming,” sagde et internet-meme en klog mand engang. Men hvordan gør man så det? At tage til De Kanariske Øer er i hvert fald et godt bud. Her kan du nemlig få lov at hilse på solen, stranden og sommerlige temperaturer. Lige nu er særligt Gran Canaria et rejsemål, der lokker med særdeles billige flybilletter her i december. Så hvis ikke du har lyst til at vente 7-8 måneder på den danske sommer, så tag i stedet ned til Gran Canaria og nyd en god, lang uge på en af Spaniens mest alsidige ferieøer!

  Solferie på Gran Canaria
  december - januar
  fra299 kr.
  København, Billund og Aalborg
  Gran Canaria
  Billige fly til Gran Canaria
  inkl. håndbagage
  fra299 kr.

  Billige fly til Gran Canaria

  Drømmer du om sol i vintermånederne, men vil du helst undgå en længere flyrejse, så bør De Kanariske Øer være dit go-to rejsemål. Og lige nu kan du finde en del billige flybilletter fra både København, Billund og Aalborg til skønne Gran Canaria. I særligt december og starten af januar er der adskillige billetter fra kun 299 kr. til 599 kr. F.eks. kan du fra lørdag den 7. december til lørdag den 14. december finde fly fra København til kun 299 kr.

   

  Det er Spies, der sælger de billige billetter, og her får du som sædvanlig 6 kg håndbagage med gratis. Og for bare 300 kr. tur/retur kan du tilkøbe 14 kg ekstra indchecket bagage.

   

   

  Hoteller på Gran Canaria

  Prisniveauet for hoteller på Gran Canaria er generelt lidt højt. Men du kan stadig finde gode tilbud på mange forskellige typer af hoteller. Herunder får du et par bud på billige hoteller i tre forskellige prisklasser.

   

  Budgethotel
  f.eks. det anmelderroste RK Hotel El Cabo
  807 kr.

   

  3* hotel
  f.eks. det flotte Cala Blanca by Diamonds Resorts
  1.396 kr.

   

   

  4* hotel
  f.eks. BlueBay Beach Club
  1.656 kr.

   

   

  Lejebil

  Hvis du vil ud og udforske lidt af Gran Canaria på egen hånd, så vil en lejebil være en fantastisk god idé. Og sådan én kan du leje rigtig billigt. Husk dog, at de fleste biludlejningsfirmaer i Spanien (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Lejebil

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se fly-tilbud her