• 02 jul 2018

  Last minute: 1 uge til det Sydlige Tyrkiet på et anmelderrost 3* hotel til kun 1.197 kr. inkl. morgenmad

  Nu skal du være klar på tasterne, for jeg har lige fundet en superbillig last minute ferie til Tyrkiet! Området ved Dalaman i Tyrkiet er så smukt, at man næsten føler, at man er på ferie i Caribien. Store dele af området er et naturreservat, hvilket gør det til et frodigt og grønt område, men på den lange kyst er der også hyggelige byer og smukke sandstrande, hvor du kan nyde det gode vejr– i juli er omkring 35 grader. Så hvis du elsker smuk natur og gerne vil på solferie, så er denne rejse lige noget for dig!

  Last minute sommerferie til Tyrkiet
  05.07. - 12.07.
  1.197 kr.
  Billund og København
  Dalaman
  Hotel i det Sydlige Tyrkiet
  f.eks. det 3* Hotel Leytur inkl. morgenmad
  749 kr.
  Billig afgang til Dalaman
  inkl. håndbagage
  448 kr.
  Hotel
  749 kr.
  Fly
  448 kr.
  0 kr.
  Total (pr.person)
  1.197 kr.

  Hotel

  Du kan finde et stort udvalg af hoteller i Tyrkiet – jeg kommer her med et eksempel på et hotel uden all-inclusive og et med.

   

  skyscanner.dk har jeg fundet det meget anmelderroste 3* Leytur (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og ”Travellor’s Choice 2018“). Hotellet er et hyggeligt familiedrevet hotel med et skønt poolområde, legeplads, gratis WiFi og parkering. Der er også mulighed for at have det sjovt med et spil bordtennis, dart eller pool. Et dobbeltværelse i 7 nætter koster 1.497 kr., dvs. 749 kr. pr. person inkl. morgenmad ved en rejse for 2.

   

  Vil du hellere tage på ferie, hvor du ikke skal tænke på noget som helst, så kan du vælge et all-inclusive hotel. På skyscanner.dk har jeg fundet det 4* Sunshine Holiday Resort (4 ud af 5 på TripAdvisor). Her får du virkelig noget for pengene – 4 forskellige pools, børnebassin, fitnesscenter, tyrkisk bad og sauna OG all-inclusive. Et dobbeltværelse i 7 nætter inkl. all-inclusive koster 3.651 kr., dvs. 1.826 kr. pr. person ved en rejse for 2.

  All-inclusive hotel
  det 4* Sunshine Holiday Resort
  1.826 kr.
  Hotellet er med all-inclusive

  Fly

  Jeg har fundet en enkelt billig last minute afgang på prissammenligningssiden travelmarket.dk – her rejser du fra Billund d. 05.07. – 12.07. til kun 448 kr. inkl. håndbagage – der findes også en afgang fra København i samme periode til 798 kr.

   

  Lejebil

  Vil du ud at se noget af området på egen hånd, så kan jeg helt klart anbefale at leje en bil. På skyscanner.dk kan du se et stort udvalg af lejebiler og danne dig et overblik over priser osv. Det er helt op til dig om du vil leje en bil i hele rejseperioden eller blot i nogle dage.

  Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Tyrkiet (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Transport til/fra hotellet

  Hvis du ikke lejer en bil og kører selv, så kan du benytte dig af offentlig transport. Du skal med bussen fra lufthavnen til ”Fethiye Otogar” og derfra har du 6 km. til Hotel Leytur og 8 km. til Sunshine Holiday Resort, hvor du kan tage en taxa.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *