• 24 maj 2018

  Det er dyrere at blive hjemme! 4 dage i Tyrkiet med 3,5* hotel til kun 478 kr. inkl. fly og transport – eller 4* ALL-INCLUSIVE fra kun 843 kr.

  Så bliver det altså ikke billigere! Jeg har netop fundet tilbud af den slags, hvor det faktisk ikke kan betale sig at blive hjemme! Lige nu har Sunweb nemlig nogle hamrendebillige priser på 4- og 5-dagesrejser til Tyrkiet. Du kan f.eks. få 4 dage på et 3,5* hotel med fly og transport for bare 478 kr.! Og all inclusive på et 4* hotel med fly og transport koster kun 843 kr.! Hvor hurtigt kan du pakke tasken?!

  Vilde priser på Tyrkiet-rejser
  maj
  fra478 kr.
  København, Billund
  Tyrkiet
  4 dage i Alanya
  inkl. 3,5* hotel, fly og transport
  478 kr.
  4 dage i Alanya med ALL INCLUSIVE
  inkl. 4* hotel, fly og transport
  843 kr.

  sunweb.dk har jeg netop fundet de to ovenstående tilbud på rejser til Alanya. Og priserne taler vist for sig selv!

  Den øverste boks er et tilbud på det 3,5* og meget anmelderroste Almera Park (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence).

  Dette moderne indrettede lejlighedshotel ligger kun 200 meter fra stranden og byder på et rigtig fint poolområde med plads til både afslapning i liggestolene og sjov i poolen med vandrutsjebaner.

  Almera Park er ikke et særligt stort hotel, hvilket er med til at skabe en hyggelig atmosfære. Så har du bare brug for en stille og rolig ferie med afslapning under solen, så er Almera Park er oplagt valg. Blandt hotellets tidligere gæster finder man desuden en del danskere, som ikke har været blege for at rose hotellet til skyerne!

  I eksemplet her har jeg f.eks. fundet rejsen for 2 personer i 4 dage fra København tirsdag den 29.05. til lørdag den 02.06. til kun 478 kr. pr. person! Det betyder med andre ord, at du kun betaler 120 kr. pr. dag! Og hvis I rejser 3 eller 4 personer sammen, bliver rejsen endda endnu billigere (se de røde pile)!

  Som med alle Sunwebs tilbud inkluderer disse priser både hotel, flybilletter og transport til og fra lufthavnen!

   

  Den nederste boks indeholder et all inclusive-tilbud på det virkeligt lækre og anmelderroste 4* Hotel Kleopatra Ramira (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence).

  Hotellet byder både på et skønt poolområde med to udendørs pools og et børnebassin, en lækker restaurant og et barområde, spa- og fitnessfaciliteter og en privat strand. Hotellet ligger i hjertet af Alanya og tæt på Alanya-haverne, Arkæologisk Museum og Alanya Aquapark. Tidligere gæster fortæller om hotellet, at det har en fantastisk stemning, flotte værelser og lækker mad (vigtigt når tilbuddet er med all inclusive!).

  I eksemplet her har jeg igen fundet rejsen for 2 personer i 4 dage fra København tirsdag den 29.05. til lørdag den 02.06. – denne gang til kun 843 kr. pr. person med all inclusive! Også her er det lidt billigere, hvis I rejser 3 eller 4 personer sammen!

   

  OBS! Hvis du gerne vil ændre antallet af rejsende, kan du gøre det oppe til venstre lige under “Beskrivelse”. Som udgangspunkt viser siden nok 2 voksne, så hvis du vil bestille et større værelse, skal du ændre antallet af rejsende, før Sunwebs kalender viser dig alle mulighederne.

   

   

  Vil du gerne se flere gode tilbud fra Sunweb, kan du få et overblik over deres bedste tilbud her.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  6 kommentarer til Det er dyrere at blive hjemme! 4 dage i Tyrkiet med 3,5* hotel til kun 478 kr. inkl. fly og transport – eller 4* ALL-INCLUSIVE fra kun 843 kr.

  1. Ellen Winther says:

   Det er jo vildt billigt de tilbud. Tænker lidt hvor er hunden begravet

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Ellen 🙂

    Det er nemlig vildt billigt. Så jeg kan godt forstå, hvis folk tænker, at det er lidt for godt til at være sandt 🙂

    Sagen er dog den, at charterrejser som regel altid er billigst lige omkring slut-maj og start-juni. Herudover har vejret det sidste lange stykke tid været supergodt – og vejrudsigten lover fortsat kanonlækkert vejr. Derfor ser man nu disse superbillige chartertilbud 🙂 Og som du kan læse i artiklen, så har begge hoteller fået overvældende positive anmeldelser på TripAdvisor – så kvaliteten fejler bestemt ikke noget 😉

  2. Daniel says:

   Hvornår fra Billund?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Daniel 🙂

    Det var faktisk på de samme datoer som fra CPH, men jeg kan se, at langt de fleste tilbud den 29.05. nu er udsolgt :/

    Sunweb har dog stadig mange rigtigt billige rejser til Tyrkiet, og dem kan du finde her: https://rejsespejder.dk/recommends/offer_content-9/180524-4/

    Ude til venstre kan du så vælge Billund som afrejselufthavn og oppe til højre kan du få siden til at sortere efter pris 😉

  3. Sarah says:

   Hej, når jeg går ind for bestille, så bliver prisen meget dyrer? Er prisen du har taget billede af, pr. person?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Sarah 🙂

    Det virker fint ved mig. Når du klikker dig videre, viser Sunweb dog den totale pris – måske er det derfor? Lige nedenunder den totale pris (med lille skrift) viser de prisen pr. person 🙂

    Nedenfor kan du se et screenshot, hvor jeg selv har klikket mig videre – og prisen ender på 403 kr. pr. person ved en rejse for 4 🙂

    Screenshot: https://ibb.co/dDsxFo