Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

5.558 kr.
Den vildeste kombitur: Fly til Californien og det sydlige Stillehav til kun 5.558 kr. inkl. alle fly og bagage
Fly

Den vildeste kombitur: Fly til Californien og det sydlige Stillehav til kun 5.558 kr. inkl. alle fly og bagage

Fly |

Den vildeste kombitur: Fly til Californien og det sydlige Stillehav til kun 5.558 kr. inkl. alle fly og bagage

I dag kan jeg præsentere dig for en rigtig drømmerejse! Turen går nemlig til Cook Øerne. Denne lille ø-gruppe i det sydlige Stillehav er et sandt paradis. Her finder du krystalklart vand, kokospalmer og bountystrande over det hele. Du lander på hovedøen Rarotonga, som i selv byder på masser af smukke strande og “paradis-stemning”. Men måske er Cook Øerne mest kendt for den lille ø, Aitutaki, som sammen med Bora Bora har en af verdens smukkeste laguner.

Normalt koster fly fra Danmark til det sydlige Stillehav-øer (Tahiti, Fiji, osv.) omkring 10 – 14.000 kr. men i dag er jeg faldet over et udsalg fra Air New Zealand, hvor du kan finde billige fly til Rarotonga fra Los Angeles til omkring 3.500 kr. – og så kan du kombinére dem med billige fly fra Danmark til Los Angeles – og voilà – så har man måske verdens fedeste kombitur med et par dage i LA og videre til nogle af verdens smukkeste paradisøer til lidt over 5.000 kr.!

Paradisferie til Cook Islands og Californien

aug. – sept. / jan. – juli

5.558 kr.

København ✈ LA og Rarotonga

Fly til LA og Rarotonga

inkl. 23 kg bagage

5.558 kr.

LA til Rarotonga

Hoteller

Du får selvfølgelig brug for hotel i både Los Angeles og Rarotonga på din rejse.

Hotel i Los Angeles

skyscanner.dk kan du se et stort udvalg af hoteller i Los Angeles – hvad end om du er til overnatning på et motel eller 5* luksus, så finder du det i oversigten.

Hotel i Los Angeles

Hotel på Rarotonga

Med sådan en paradisferie, så kræver det næsten et hotel tæt på stranden – og der er du heldig, langt de fleste hoteller på Rarotonga ligger ved eller på stranden. Så tag et kig på skyscanner.dk og find det hotel, der passer bedst til dine ønsker og behov.

Hotel på Rarotonga

Visum

USA er visumfrit i op til 90 dage. Visumfriheden er dog betinget af, at du har en elektronisk registrering i ESTA (er gældende i 2 år). Du kan læse mere om ESTA og udfylde en ansøgning her. Cook Islands er visumfrit i op til 31 dage mod forevisning af returbillet og dit pas skal være gyldigt mindst 6 måneder udover opholdet. Der forlanges også dokumentation for tilstrækkelige midler til opholdet.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Den vildeste kombitur: Fly til Californien og det sydlige Stillehav til kun 5.558 kr. inkl. alle fly og bagageDen vildeste kombitur: Fly til Californien og det sydlige Stillehav til kun 5.558 kr. inkl. alle fly og bagage

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar