• 03 aug 2018

  Den vildeste kombitur: Fly til Californien og det sydlige Stillehav til kun 5.558 kr. inkl. alle fly og bagage

  I dag kan jeg præsentere dig for en rigtig drømmerejse! Turen går nemlig til Cook Øerne. Denne lille ø-gruppe i det sydlige Stillehav er et sandt paradis. Her finder du krystalklart vand, kokospalmer og bountystrande over det hele. Du lander på hovedøen Rarotonga, som i selv byder på masser af smukke strande og “paradis-stemning”. Men måske er Cook Øerne mest kendt for den lille ø, Aitutaki, som sammen med Bora Bora har en af verdens smukkeste laguner.

  Normalt koster fly fra Danmark til det sydlige Stillehav-øer (Tahiti, Fiji, osv.) omkring 10 – 14.000 kr. men i dag er jeg faldet over et udsalg fra Air New Zealand, hvor du kan finde billige fly til Rarotonga fra Los Angeles til omkring 3.500 kr. – og så kan du kombinére dem med billige fly fra Danmark til Los Angeles – og voilà – så har man måske verdens fedeste kombitur med et par dage i LA og videre til nogle af verdens smukkeste paradisøer til lidt over 5.000 kr.!

  Paradisferie til Cook Islands og Californien
  aug. - sept. / jan. - juli
  5.558 kr.
  København
  LA og Rarotonga
  Fly til LA og Rarotonga
  inkl. 23 kg bagage
  5.558 kr.
  Fly fra København til Los Angeles
  Fly fra Los Angeles til Rarotonga (Cook Islands)

  Fly til Cook Øerne og Californien

  Som skrevet i introen er det her en kombination af to seperate flyveture. I den første del af rejsen flyver du fra Danmark til Los Angeles. Her har jeg brugt de billige Virgin Atlantic billetter, som jeg har skrevet om for et par dage siden. Det gode med de her billetter er, at der allerede er 23 kg bagage inkluderet i prisen. Du kan finde dem på rigtig mange datoer fra september helt frem til marts 2018. Ellers findes der en række andre selskaber, som flyver til Los Angeles til billige penge – dog skal man hos alle andre betale lidt oveni for indtjekket bagage. Derfor prøve at holde øje med tilbud fra Virgin Atlantic!

  Du kan også finde lignende tilbud til Los Angeles fra både Billund og Aalborg!

  Den anden del af rejsen er så fra Los Angeles til Cook Øerne. Du flyver direkte til hovedøen Rarotonga med Air New Zealand (et af verdens bedste flyselskaber!). Her er der også 23 kg bagage inkluderet i prisen.

  Og så gøre man det samme igen på vejen tilbage. Dvs. Rarotonga til Los Angeles og så Los Angeles tilbage til Danmark. Jeg har valgt 1 enkelt overnatning i Los Angeles i hver ende af rejsen – men du kan selvfølgelig forlænge opholdet i Californien så længe du vil.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 18.08. – 07.09.
  • 25.08. – 07.09.
  • 08.09. – 21.09.
  • 03.11. – 16.11.
  • 01.12. – 14.12.
  • 08.12. – 21.12.
  • 05.01. – 25.01.
  • 26.01. – 08.02.
  • 13.04. – 26.04.
  • 20.04. – 03.05.
  • 27.04. – 10.05.
  • 01.06. – 14.06.
  • 22.06. – 05.07.

   

  Hoteller

  Du får selvfølgelig brug for hotel i både Los Angeles og Rarotonga på din rejse.

   

  Hotel i Los Angeles

  skyscanner.dk kan du se et stort udvalg af hoteller i Los Angeles – hvad end om du er til overnatning på et motel eller 5* luksus, så finder du det i oversigten.

  Hotel i Los Angeles
  kr.

   

  Hotel på Rarotonga

  Med sådan en paradisferie, så kræver det næsten et hotel tæt på stranden – og der er du heldig, langt de fleste hoteller på Rarotonga ligger ved eller på stranden. Så tag et kig på skyscanner.dk og find det hotel, der passer bedst til dine ønsker og behov.

  Hotel på Rarotonga
  kr.

  Visum

  USA er visumfrit i op til 90 dage. Visumfriheden er dog betinget af, at du har en elektronisk registrering i ESTA (er gældende i 2 år). Du kan læse mere om ESTA og udfylde en ansøgning her. Cook Islands er visumfrit i op til 31 dage mod forevisning af returbillet og dit pas skal være gyldigt mindst 6 måneder udover opholdet. Der forlanges også dokumentation for tilstrækkelige midler til opholdet.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  6 kommentarer til Den vildeste kombitur: Fly til Californien og det sydlige Stillehav til kun 5.558 kr. inkl. alle fly og bagage

  1. Tobias says:

   Eksistere denne rejse også fra d.14.01.2019 til omkring d.01.02.2019

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Tobias,
    Du kan stadig finde billige billetter fra København til Los Angeles der, men umiddelbart ser det ikke ud til at de billige billetter fra LAX til Rarotonga (Cook Islands) findes mere. Men du kan prøve at lege lidt med datoer, og se om der dukker noget spændende om 🙂 Ellers holder jeg selvfølgelig øje med lignende tilbud 🙂

  2. Jette says:

   Fantastisk spændende rejse – jeg har søgt december og januar men det ser ud som om priserne er steget en del. Har I mulighed for at tjekke om I kan finde de billige billetter i december eller januar – vi vil gerne overnatte 1 nat i LA hver vej som foreslået. På forhånd tak

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Jette,
    Det er jeg glad for at du synes! 🙂 Jeg har lige kigget lidt på det – som skrevet i artiklen var billetterne fra LA til Rarotonga (Cook Islands) en del af et udsalg fra Air New Zealand, som desværre ikke findes længere 🙁 MEN du kan tro, at jeg nok skal holde rigtig godt øje med sådanne tilbud og opdatere bloggen så snart jeg finder noget 🙂

  3. Sandra says:

   Jeg er interesseret i rejsen til Cook øerne og kan se du har lavet et priseksempel den 22.6.19. Jeg kan dog på ingen måde finde de priser du skriver via Skyscanner. Hvordan har du søgt priserne frem?