• 17 Jun 2015

  Utroligt tilbud: “Open-Jaw-Flight” til Cuba og Miami tur/retur til 1.802 kr. (inkl. bagage) **UDLØBET**

  oldtimer-629006_1280

  Så har jeg fundet et hel utroligt tilbud på tur/retur billetter til Cuba og Miami i december måneden. På den engleske flysøgmaskine budgetair.co.uk har jeg fundet nogle ”Open-Jaw-Tickets” til kun 1.802 kr. inkl. bagage.

  **OPDATERING** Desværre er tilbudet udbløbet ** Flyet findes nu til omkring 3.400 kr. (stadig billigt, men slet ikke som det har været)

  ”Open-Jaw-Tickets” er fly, hvor den rejsende flyver til én by, men rejser hjem fra en anden eller omvendt. Den måde, som flyselskabernes billetsystemer fungerer på, gør, at man nogen gange kan få nogle virkelig gode tilbud! Du kan læse lidt mere om konceptet her.

  Med rejseeksemplet jeg har fundet flyver du fra Barcelona til Havana, Cuba d. 02.12. og tilbage igen d. 16.12. fra Miami til København.

  havanna

  **OPDATERING** Desværre er tilbudet udbløbet ** Flyet findes nu til omkring 3.400 kr. (stadig billigt, men slet ikke som det har været)

  BOOK FLYET HER

  Fly til Barcelona findes allerede til 429 kr (med Vueling uden bagage) eller til 465 kr. (med Iberia inkl. bagage) på Skyscanner.dk.

  Der findes også andre datoer, leg selv lidt med datoerne som passer dig på budgetair.co.uk.

  Men skynd dig, "Open-Jaw-Tickets" sælger ud meget hurtigt.

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Webview: false