• 10 mar 2018

  Crazy-Dage-Tilbud på Vacanceselect: spar op til 35% på campingferie (også med tilbud i skolernes sommerferie!)

  Er du på udkig efter en billig sommerferie til hele familien, så har jeg måske fundet noget for dig. Lige nu holder Vacanceselect et “crazy days”-udsalg, hvor de har en del billige tilbud på campingferie. Der findes tilbud til både Italien, Frankrig, Kroatien og Spanien! Det er i hvert fald værd at lige kigge på, hvis man alligevel har planer om en campingferie til sommeren.

  OBS! Tilbuddet kører kun ind til den 12.03.!

  Vacanceselect udsalg
  maj - september
  Crazy-days-tilbud
  gælder kun indtil d. 12.03.!
  kr.

  Som skrevet så findes der tilbud til både Kroatien, Italien, Frankrig og Spanien. Og bedste er, at der faktisk findes en del tilbud, som ligger i skolernes sommerferie. F.eks. det dejlige Village Grande Italia til kun 3.975 kr. på et mobile-home med air-condition med 2 soverum og plads til op til 5 personer. Dvs. en pr. person-pris på 795 kr.

  f.eks. Villag Grande Italia

  OBS! Mange tilbud på startsiden ligger udenfor skolernes sommerferie (fordi de er de billigste). Men hvis du går inde på de forskellige tilbud, kan du også finde datoer i juli og august med gode rabatter.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se hotel-tilbud her