Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 586 kr.
Comwell-Kongebrogaarden-Middelfart-Fyn-banner
Weekendophold

Luksus-getaway til Fyn: Ophold på det 5* Comwell Kongebrogaarden i Middelfart fra kun 586 kr. p.p. inkl. overnatning, morgenmad og pooladgang

Weekendophold |

Luksus-getaway til Fyn: Ophold på det 5* Comwell Kongebrogaarden i Middelfart fra kun 586 kr. p.p. inkl. overnatning, morgenmad og pooladgang

Normalt siger man, at Fyn er fin (husk den fynske accent). Men hvis du spørger mig, er det faktisk lidt af en underdrivelse. For Fyn kan være langt mere end ‘bare’ fin. Fyn kan være decideret fantastisk! Også på hotelfronten. Danmarks tredjestørste ø gemmer nemlig på et fornemt udvalg af bragende lækre luksushoteller, der nok skal sikre dig et forrygende ophold på den naturskønne ø. Så hvis en femstjernet fynsk luksus-getaway lyder fristende, så har jeg i dag fundet et tilbud på det indbydende Comwell Kongebrogaarden! 🇩🇰✨

Luksuriøst hotelophold i Middelfart

fra

586 kr.

Ophold på det 5* Comwell Kongebrogaarden

fra

586 kr.

Hotelophold på Comwell Kongebrogaarden

Fyn gemmer som sagt på en håndfuld kanonlækre luksushoteller, der hver især tilbyder kompromisløs kvalitet. Ét af disse hoteller er det femstjernede Comwell Kongebrogaarden (4 ud af 5 på Tripadvisor).

Comwell Kongebrogaarden ligger ved charmerende Middelfart ved Lillebælt. Hotellets idylliske beliggenhed direkte ved vandet sikrer en fabelagtig udsigt over Lillebælt og Lillebæltsbroen.

Comwell Kongebrogaarden har i øvrigt en lang, glorværdig historie bag sig. I tidens løb har hotellet fungeret som overfartssted og gæstgiveri for bl.a. Kong Frederik den 2. og Christian den 4. I 2011 overtog Comwell-kæden hotellet, og i 2018 blev hotellet kåret som ‘Årets bedste luksushotel’. Royal fortid og prisvindende nutid – det lover jo godt 😉

Indenfor på Comwell Kongebrogaarden bliver du mødt af et flot, gennemført design, der emmer af luksus og kvalitet. Det samme gælder de komfortable, nyrenoverede værelser, der bl.a. er udstyret med elevationssenge fra Auping og fladskærms-tv fra B&O. Man må i den grad give Kongebrogaarden point for deres store fokus på kvalitet! Hotellet byder også på en indbydende og særdeles elegant pejsestue, hvor du kan nyde en stille stund foran den knitrende ild.

Selvom Comwell Kongebrogaarden ikke er et rendyrket spahotel, finder du stadig et fornuftigt udvalg af spafaciliteter på hotellet. F.eks. et poolområde med en lille, opvarmet pool, et spabad og en sauna. Og som gæst på hotellet kan du frit benytte dig af faciliteterne 😉

Hotellet har også egen gourmetrestaurant (lukket om søndagen). Den hedder Restaurant Dannebro, og her kan du gå på opdagelse i en veldrejet a la carte-menu. Retterne er overvejende økologiske, og råvarerne stammer så vidt muligt fra lokale producenter. Så vil du gerne forkæles gastronomisk, bør du nyde en frokost eller middag på hotelrestauranten.

Priser og bestilling

Jeg har fundet tilbuddet ovenfor på min egen nye hotelsøgeside, som er lavet i samarbejde med KAYAK – den må du endelig tjekke ud, hvis du står og mangler et hotel.

I tilbudsboksen ovenfor har jeg fundet et topersoners ophold på Comwell Kongebrogaarden fra onsdag den 3. august til torsdag den 4. august. På disse datoer koster et dobbeltværelse med balkon i alt 1.171 kr. inkl. morgenmad. Prisen ender således på kun 586 kr. pr. person.

Priserne for ophold på Kongebrogaarden svinger en del alt efter rejsedatoer (mellem ca. 1.100 og 2.000 kr. pr. nat – weekender er ofte dyrest). Så der er ikke andet for end at prøve sig frem med forskellige datoer.

Billeder fra Comwell Kongebrogaarden

Beliggenhed direkte ved vandet er altid et plus!

Comwell Kongebrogaarden

Fem stjerner pryder hotelfacaden 😎

Comwell Kongebrogaarden

Den elegante pejsestue er perfekt til at få varmen og slappe lidt af

Comwell Kongebrogaarden

Udsigten på hotellet fejler intet

Comwell Kongebrogaarden

Som gæst kan du frit benytte spafaciliteterne

Comwell Kongebrogaarden

Aktiviteter i området

Middelfart er en superhyggelig by, så du kan altid bruge lidt tid på at udforske byens butiksfyldte gader. Som noget ganske unikt ligger gågaden i Middelfart faktisk langs havnefronten.

Nu hvor du befinder dig så tæt ved Lillebæltsbroerne, kunne du meget passende også overveje at tage på bridgewalking.

På sådan en guidet tur over Lillebælt kan du se frem til at gå tværs over den gamle Lillebæltsbro i 60 meters højde. Undervejs vil du høre om broens arkitektur og historie samt den omkringliggende natur.

Er du mere til oplevelser i natur- og dyreafdelingen, så ligger Hindsgavl Dyrepark også lige i nabolaget. Herudover er Lillebælt et yndet sted til at sejle ud på diverse hvalsafarier.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Luksus-getaway til Fyn: Ophold på det 5* Comwell Kongebrogaarden i Middelfart fra kun 586 kr. p.p. inkl. overnatning, morgenmad og pooladgangLuksus-getaway til Fyn: Ophold på det 5* Comwell Kongebrogaarden i Middelfart fra kun 586 kr. p.p. inkl. overnatning, morgenmad og pooladgang

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud