• 31 mar 2018

  Montenegro: 1 uge på et dejligt 3* hotel tæt på stranden til kun 2.448 kr. inkl. morgenmad og fly

  Montenegro er måske stadig lidt af et overset rejsemål – men tag endelig ikke fejl af landet i den sydlige del af Adriaterhavet! Montenegro er nabo til Kroatien, og lige på den anden side af Adriaterhavet har du Italien. Så Montenegro deler altså den samme fantastiske kyststrækning og det samme varme, sydeuropæiske middelhavsklima med sine naboer! Og så byder det lille land på rigtig meget – smukke strande, fantastiske bjergområder og et meget venlig lokalbefolkning. Så hvis du leder efter alternativer til den traditionelle ferie til Sydeuropa, er Montenegro et supergodt valg!

  Sol og strand i Montenegro
  maj til september
  2.448 kr.
  København
  Montenegro
  Ferie i Montenegro
  inkl. fly og morgenmad

  På prissammenligningssiden travelmarket.dk faldt jeg i dag over et godt tilbud på det 3* Hotel Tatjana (3,5 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet ligger i den nordlige del af den supercharmerende kystby Budva. Derfor er du i gåafstand til både stranden og Budvas livlige centrum (og natteliv!).

  Hotellet byder på moderne værelser og gratis wi-fi overalt på ejendommen. Og i gårdhaven kan du nyde en dukkert i hotellets pool. Under hele dit ophold på Hotel Tatjana vil der desuden blive serveret morgenmad.

  Du kan rejse fra maj til september. De billigste afgange kan du finde i maj og så igen i august og september. Jeg har fundet ovenstående rejse fra den 10.06. – 17.06. til kun 2.448 kr. pr. person ved en rejse for 2 (i alt 4.896 kr.). De billigste afgange i juli ligger på omkring 4.700 kr. pr. person. Der findes selvfølgelig en række andre billige charterrejser til Montenegro. Du kan få det fulde overblik over alle de billigste tilbud på travelmarket.

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Der er ikke så gode muligheder hverken med offentlig transport eller shuttle til hotellet, så hvis ikke du vil leje en bil, skal du tage en taxi. Der er ca. 30 km mellem lufthavnen og Budva. Turen tager ca. 20 minutter og priserne ligger omkring 150-200 kr.

   

  Lejebil

  Hvis du vil ud og udforske lidt af Montenegro på egen hånd, så vil en lejebil være en rigtig god idé. Hos skyscanner.dk kan du se deres store udvalg af lejebiler – måske vil du leje bil et par dage, eller hele under hele rejsen. Det er helt op til dig.

  Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i Montenegro (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Et svar på Montenegro: 1 uge på et dejligt 3* hotel tæt på stranden til kun 2.448 kr. inkl. morgenmad og fly

  Se tilbud her