Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

I vinterferien 😎 fra 2.587 kr.
rsz_shutterstock_51448312
Fly

Caribisk drømmerejse: Billige fly til Turks and Caicosøerne fra kun 2.587 kr.

Fly |

Caribisk drømmerejse: Billige fly til Turks and Caicosøerne fra kun 2.587 kr.

Her får du et af de lidt mere specielle tilbud! Jeg har nemlig fundet nogle ekstremt billige fly til Turks og Caicosøerne! Disse magiske øer ligger i Caribien, hvor vejret altid er varmt, og det turkisblå vand ved de kridthvide strande ligner noget fra en drøm. Med det krystalklare vand er øgruppen et ægte dykkerparadis, hvor du både finder koralrev eller sandbakker. Hvis du foretrække at blive over vande, så er der også rig mulighed for at tage fisketurer eller ø-hoppe. Det behagelige klima, bounty-strandene og den smukke natur gør Turks og Caicos til et fantastisk sted at besøge, hvis du har lyst til at opleve noget anderledes. Og selvom de flybilletter, jeg har fundet i dag, ikke ligefrem er direkte billetter, så er prisen og destinationen så speciel, at de alligevel er værd at skrive om 😉

Opdag et caribisk paradis

januar – april

fra

2.587 kr.

Hamborg ✈ Turks og Caicosøerne

Fly til Turks og Caicosøerne

inkl. håndbagage

Fly til Turks og Caicosøerne

Som sagt i introen er der ikke ligefrem tale om direkte fly. Men hvis ikke det afskrækker dig, kan du booke superbillige tur/retur-billetter hos Air Canada fra Hamborg til Providenciales (en af øerne, der hører til Turks og Caicos).

Du kan bl.a. finde de billige billetter fra Hamborg til Providenciales i højsæsonen fra januar til april. Jeg har generelt haft held med at finde de billige afgange med afrejse på torsdage og hjemrejse på mandage.

Hvis du holder dig til disse dage, kan du finde en lang række tur/retur-billetter fra under 3.000 kr. Jeg har f.eks. fundet billetter henover vinterferien (uge 7) fra torsdag den 10. februar til mandag den 21. februar. på disse datoer koster billetter kun 2.587 kr. inkl. håndbagage.

Sådan en pris til en caribisk drømme-ø er ganske usædvanlig. Og den lave pris skyldes i denne sammenhæng nok flytiderne. Hver vej har du to mellemlandinger. Tre af de fire mellemlandinger er ganske korte, men på udrejsen er der en lang mellemlanding i Toronto, hvor du får brug for en overnatning. Hvis du ikke har noget imod en enkelt overnatning i Toronto, er det bare om at slå til 😉

Eksempler på billige fly til Turks og Caicosøerne

  • Mange torsdage til mandage fra januar til april

Hoteller på Turks og Caicosøerne

Jeg skal lade det være sagt med det samme. Hoteller på Turks og Caicosøerne er dyre. Meget dyre. Så du kan også prøve at kigge på Airbnb, hvis du synes, at hotelpriserne er for voldsomme.

Hoteller på Turks og Caicosøerne

Billeder fra Turks og Caicosøerne

Fly til Turks og Caicosøerne

Fly til Turks og Caicosøerne

Fly til Turks og Caicosøerne

Fly til Turks og Caicosøerne

Corona

Fordi flybilletterne involverer en del mellemlandinger i forskellige lande, skal du være opmærksom på forskellige coronaregler.

Først og fremmest er der corona-restriktionerne på Turks og Caicosøerne. Her skal du være færdigvaccineret, medbringe en negativ PCR-test (maks. 72 timer) og have en Travel Authorization. Alt dette kan du læse mere om på www.visittci.com.

I Canada skal du også kunne dokumentere vaccination og herudover udfylde en Electronic Travel Authorization (eTA – canadiernes pendant til en ESTA). Læs mere på travel.gc.ca.

Du mellemlander også i hhv. Frankfurt og London. Udover dit coronapas skal du i England også udfylde en passenger locator form. Læs mere på www.gov.uk.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Caribisk drømmerejse: Billige fly til Turks and Caicosøerne fra kun 2.587 kr.Caribisk drømmerejse: Billige fly til Turks and Caicosøerne fra kun 2.587 kr.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud