Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 1.495 kr.
Broholm
Weekendophold

Broholm Slot: Gourmetophold i smukke omgivelser fra kun 1.495 kr. inkl. 3-retters middag, morgenmad og eftermiddagskaffe

Weekendophold |

Broholm Slot: Gourmetophold i smukke omgivelser fra kun 1.495 kr. inkl. 3-retters middag, morgenmad og eftermiddagskaffe

Alle har vel haft en drøm om at være konge, dronning, prins eller prinsesse på et tidspunkt. Med et ophold på Broholm Slot kommer du næsten ikke tættere på drømmen. Brohold Slot har en historie på over 700 år og har haft mange royale og kendte gæster gennem tiden. H.C. Andersen har f.eks. været en genganger på slottet. Slottet ligger i et utroligt idyllisk område med en smuk park, herregårdssø, dobbelt voldgrave og den Gamle Vandmølle.  Slottet ligger i byen Gudme på det sydelige Fyn – godt og vel 14 km fra Svendborg.

Slotsophold i Broholm

2 års gyldighed

fra

1.495 kr.

Broholm Slot

1.495 kr.

Tilbud på Broholm Slot

Trænger du til en dansk getaway med ekstra meget luksus, så har jeg her fundet et hyggeligt ophold på Broholm Slot. Selvom slottet blev renoveret i 2002, så emmer det stadig af en helt særlig og overdådig atmosfære.

Værelserne og stuerne er hver især helt unikke og har sin helt egen tidsånd, alt efter hvem der i den forgange tid fik sat præg på dem. Dog deler alle værelserne en helt vidunderlig udsigt.

Slottet ligger som sagt i nogle superflotte omgivelser, så hvis du har lyst til at snuppe en gåtur, er der glimrende muligheder for det.

Priser og bestilling

Jeg har fundet tilbuddet hos TrueStory (tidligere DuGlemmerDetAldrig). Prisen for et topersoners ophold er i alt 2.990 kr. – dvs. kun 1.495 kr. pr. person. Gavekortet har 2 års gyldighed, og du har ligeledes også fri returret og bytteret 2 år efter køb.

Tilbuddet indeholder

  • Overnatning i skønt slotsværelse/suite
  • Eftermiddagskaffe/the med hjemmebagt kage i Broholms hyggelige stuer
  • 3-retters gourmetmenu inspireret af årstiden (ekskl. drikkevarer)
  • Morgenbuffet med lokale specialiteter

Billeder fra Broholm slot

Broholm SlotBroholm SlotBroholm Slot

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Broholm Slot: Gourmetophold i smukke omgivelser fra kun 1.495 kr. inkl. 3-retters middag, morgenmad og eftermiddagskaffeBroholm Slot: Gourmetophold i smukke omgivelser fra kun 1.495 kr. inkl. 3-retters middag, morgenmad og eftermiddagskaffe

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud