• 01 nov 2018

  Bravo Tours-tilbud: Køb en rejse og få den anden GRATIS!

  Det er altid rart med en rejse i kalenderen, så man har lidt at se frem til – især med den mørke tid vi går i møde. Med hvad er bedre end én rejse planlagt? Det må næsten være 2. I dag har jeg fundet et tilbud, hvor du køber en december-rejse og samtidig får en helt gratis rejse at se frem til i enten april eller maj 2019! Så 2 for 1 pris – det lyder da slet ikke så dumt vel?

   

  **OPDATERING** Tilbuddet er udløbet

  Få en gratis forårsrejse
  december & april - maj 2019

  Rejsetilbud

  Med dette tilbud køber du som sagt en rejse i december og får en gratis forårsrejse i enten april eller maj 2019. Din december-rejse går enten til Gran Canaria, Fuerteventura eller Lanzarote og der er forskellige hoteller at vælge mellem. Priserne starter fra 5.298 kr. pr. person ved en rejse for 2. Når du har købt din rejse til december, så er det bare med at vælge din gratis rejse i april eller maj 2019. Her er destinationen enten Kreta eller Rhodos, hvor du også har lidt forskellige hoteller at vælge i mellem – og mulighed for at opgradere til andre hoteller med blandt andet all-inclusive for bare lidt ekstra. Der er afrejse fra enten Billund eller København.

   

  Tilbuddet bliver udbudt af Bravo Tours og er gældende fra i dag d. 01.11. kl. 10 til d. 05.11. (eller så længe lager haves). Du kan ikke booke tilbuddet online, men skal derimod enten ringe til dem via 70 10 10 77 eller ved at dukke op i en af deres butikker.

   

  Så hvis du er frisk på at få to rejser til en pris, så er det bare med at slå til og så har du hele 2 ture med sol, strand og afslapning at se frem til.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Bravo Tours-tilbud: Køb en rejse og få den anden GRATIS!

  1. Jørn Nielsen says:

   Jeg rejser sammen med min veninde. Vi er 84 og 81 år så det skal være en rejse der passer til os

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Jørn,
    Det lyder hyggeligt med sådan en tur 🙂 Jeg foreslår, at du ringer til Bravo Tours (telefon nr. 70 10 10 77) og høre dem ad om hvad de kan anbefale 🙂

  Se tilbud her