• 15 jan 2019

  Bravo Tours konkurrence: vind præmier for 1 million!

  Det er ikke tit, at jeg deler konkurrencer på siden her. Men denne her er faktisk lidt spændende. Bravo Tours fejrer i år deres 20 års jubilæum og det skal fejres med fede præmier til dig! Faktisk har de samlet gaver til en værdi af ikke mindre end 1 million og der er SÅ mange lækre præmier, der bare venter på at blive vundet af dig. Det er nemt og sjovt – og ganske gratis at spille med i deres store jubilæumsspil!

  Spil og vind i Bravo Tours 20 års jubilæumsspil
  kr.

  Bravo Tours holder 20 års jubilæum og det skal fejres! I anledningen af, at rejsebureauet nu har solgt rejser i 20 år, har de valgt at lave et stort jubilæumsspil, hvor du kan vinde en masse skønne præmier.

  Der er både små og store præmier på spil – du kan vinde alt fra gave-vouchere til rejser med en værdi op til hele 20.000 kr., gavekort til CEWE, Tøjeksperten og Blockbuster og gave-vouchere til en lang række skønne hoteller sydpå til en værdi af 10.000 kr.

   

  Spillet er meget simpelt og det går ud på, at du får 9 billeder – er 3 af dem ens, så vinder du en præmie. Det er gratis at spille med og du kan deltage én gang om dagen t.o.m. d. 24.02. 2019. Du skal være bosat i Danmark og over 18 år for at kunne være med.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til Bravo Tours konkurrence: vind præmier for 1 million!

  1. Dorthe Freiesleben says:

   Hvad bliver der af de lodder man har optjent..?

   • Rejsespejder_CL says:

    Hej Dorthe 🙂

    Tak for din kommentar.

    Der må jeg være dig svar skyldig – jeg vil anbefale, at du kontakter Bravo Tours. De kan helt sikkert hjælpe dig med dit spørgsmål 🙂

  2. Frank Dammand Nielsen says:

   Bliver vinderne offentliggjort???

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Frank,
    Når du spiller spillet på deres side, så kan du med det samme se om du har vundet 🙂

  Spil med her