Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

Bongska Huset fra 750 kr.
Idyl i Sverige: Ophold i Skåne på det nye Bongska Huset Hotel inkl. valgfri 3-retters middag og morgenmad fra kun 750 kr. p.p.
Weekendophold

Idyl i Sverige: Ophold i Skåne på det nye Bongska Huset Hotel inkl. valgfri 3-retters middag og morgenmad fra kun 750 kr. p.p.

Weekendophold |

Idyl i Sverige: Ophold i Skåne på det nye Bongska Huset Hotel inkl. valgfri 3-retters middag og morgenmad fra kun 750 kr. p.p.

Hvad siger du til et lækkert ophold i den svenske natur på et nyt hotel blot en times kørsel fra København? Så skal du da afprøve Bongska Huset i Skåne, som åbnede dørene for gæster for første gang i april 2021. Du kan se frem til et skønt ophold med lækker mad og vidunderlige omgivelser. Bonska Huset består ikke kun af et hotel og en restaurant men også af en hyggelig café, en butik, og så har de også deres helt eget bageri 

OBS: Dette tilbud er velegnet som julegave, da det kan refunderes helt frem til den 7. januar 2024 

Tilbud på Bongska Huset

12. januar 2024 – 30. april 2024

fra

750 kr.

Ophold på Bongska Huset

fra

750 kr.

Ophold på Bongska Huset

Bongska Huset ligger som sagt i regionen Skåne – mere præcist så ligger hotellet ved Abbekås havn med mindre end 300 meter til Mossbystrand. Dette havne-hotel har en helt særlig charme, som man ikke lige ser hver dag.

Hotellet har udsigt til havet som du kan nyde fra hotellets terrasse eller fra dit værelse. Derudover kan du forvente nogle flotte og lyse værelser.

Som jeg skrev tidligere, har huset ikke kun et hotel men også en restaurant, cafe, butik og bageri. Så der er rig mulighed for at få noget godt at spise under dit ophold.

Og det gastronomiske er også relevant for dette ophold. Opholdet inkluderer nemlig en overnatning på dobbeltværelse, morgenmad og selvvalgt 3-retters middag.

Derudover er hotellet også hunde-venligt, så du kan tage din firebenende ven med på ferie, hvis du gerne vil det 😉

Bestilling og priser

Jeg har fundet dette tilbud på TakeOffer. Tilbuddet inkluderer som sagt én overnatning, morgenmad og en 3-retters middag. Ankomst er muligt onsdag / torsdag eller fredag / lørdag fra den 12. januar til den 30. april 2024.

Et topersoners ophold med ankomst onsdag eller torsdag koster i alt 1.500 kr. – det vil sige kun 750 kr. pr. person.

Et topersoners ophold med ankomst fredag eller lørdag koster i alt 1.750 kr. – det vil sige kun 875 kr. pr. person.

Tilbuddet inkluderer

  • Ophold på Bongska Huset i Skåne
  • 1 overnatning i et charmerende dobbeltværelse med havneudsigt
  • Lækker morgenmad (som for eksempel kunne være lune vafler, æg og bacon, friskbagt brød fra eget bageri og andet godt)
  • 1 glas cava før middagen
  • Valgfri 3-retters middag
  • Fri parkering
  • Fri Wi-Fi

Ankomst er muligt onsdag / torsdag eller fredag / lørdag fra d. 12. januar – 30. april 2024

Billeder af Bongska Huset

Idyl i Sverige: Ophold i Skåne på det nye Bongska Huset Hotel inkl. valgfri 3-retters middag og morgenmad fra kun 750 kr. p.p.Bongska HusetBongska HusetBongska Huset

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Idyl i Sverige: Ophold i Skåne på det nye Bongska Huset Hotel inkl. valgfri 3-retters middag og morgenmad fra kun 750 kr. p.p.Idyl i Sverige: Ophold i Skåne på det nye Bongska Huset Hotel inkl. valgfri 3-retters middag og morgenmad fra kun 750 kr. p.p.

Denne artikel er ikke længere ny. Priser og tilgængelighed kan have ændret sig, siden artiklen blev offentliggjort.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar