• 02 jul 2016

  Blind-booking: tur/retur-billetter til mange destinationer i Europa til kun 491 kr. (også i juli)

  rsz_shutterstock_354213974

  I dag vil jeg præsentere dig for et sjovt rejsekoncept, som hedder blind-booking. Det går ud på, at du bestiller billetter uden at vide på forhånd, hvor du skal rejse hen. Destinationen bliver altså først røbet for dig det øjeblik, du har bestilt rejsen.

  Flyselskabet Eurowings har lige nu et blind-booking-udsalg, hvor du kan få tur/retur-billetter til forskellige destinationer i Europa til kun 66 Euro (491 kr.). Så hvis du er den spontane type, som godt kan lide overraskelser, og hvis du endnu ikke har nogle planer for sommeren, er det det helt rigtige. Og det bedste er, at tilbuddet også gælder i juli og august, hvor billetpriserne ellers er langt højre end de 491 kr., uanset hvor man vil hen!

  2016-07-02 18_30_27-Capture2016-07-02 18_31_06-Capture

  SE TILBUD HER

   

  Du kan vælge mellem forskellige feriekategorier såsom ”Party”, ”Shopping”, ”Culture” og andre. Hvis man f.eks. vælger ”Party”, kan man komme til bl.a. Amsterdam, Budapest, Oslo eller Paris.

  Og hvis en destination ikke siger dig det helt store, kan man på forhånd fravælge den til kun 5 Euro (37 kr.) pr. destination.

  Man kan også vælge ”Sun and Beach” hvor man kan få billetter til ”strand-destinationer” som f.eks. Mallorca eller Kreta til kun 99 Euro (ca. 742 kr.).

  Turen starter i Hamborg (eller andre tyske lufthavne), men bliv ikke afskrækket af det. Der findes nemlig billige måder at komme dertil, og der er mange penge at spare. Hvis du f.eks. vil rejse i uge 29 fra d. 17. til 24. juli, koster en bilet til en ”strand-destination” mindst 2.200 kr. (Mallorca)!

   

  Når du har fået dine billetter, skal du kigge efter hoteller. På trivago.dk får du en oversigt over alle hoteller i din feriedestination

  HER FINDER DU BILLIGE HOTELLER

   

  Hvordan kommer man til Hamborg?

  Med bil: fra grænsen er der ca. 1,5 timer til Hamborg. Billig parkering ved lufthavnen finder du her

  Med bus fra Kbh.: Du kan tage bussen til Hamborg med Flixbus. Rejsen tage lidt over 5 timer og koster 283 kr tur/retur.

  Billetter fra Kbh. til Hamborg

  Med bus fra Aarhus:

  Book bus fra Aarhus til Hamborg

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at downloade appen og tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Et svar på Blind-booking: tur/retur-billetter til mange destinationer i Europa til kun 491 kr. (også i juli)

  1. Henrik says:

   Det lyder spændende :o)