Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 910 kr.
rsz_ski-898123_1280-1
Pakkerejser

Black Friday-skirejser 2022: Her er dagens bedste tilbud på skiferier – f.eks. 5 nætters skiferie i Frankrig fra kun 910 kr. p.p. inkl. lejlighed og liftkort!

Pakkerejser |

Black Friday-skirejser 2022: Her er dagens bedste tilbud på skiferier – f.eks. 5 nætters skiferie i Frankrig fra kun 910 kr. p.p. inkl. lejlighed og liftkort!

Bruger du dagen i dag på at lede efter de bedste Black Friday-skirejser? Så er vi to. Og jeg er i hvert fald lykkedes med at finde to Black Friday-kampagner, du bør kigge nærmere på, hvis du drømmer om billig skiferie med liftkort og overnatning. Både Snowtrex og Sunweb kører tidsbegrænsede tilbud på skiferier i anledning af Black Friday, og derfor kan du lige nu spare en del penge på vinterens skiferie! 🖤🏂

OBS: Snowtrex’ kampagne slutter torsdag den 2. december, mens Sunwebs kampagne slutter mandag den 29. november.

Black Friday-skiferier 2022

fra

910 kr.

Skirejse til SuperDévoluy, Frankrig

Black Friday-skirejser

Sne under skiene og så bare afsted! Skiferie er fedt, men skiferie er også dyrt. Ved nærmere eftertanke ligger Black Friday derfor egentligt meget godt – lige op til vinterens skisæson!

Og hos Snowtrex og Sunweb kan du i hvert fald lige nu finde billige Black Friday-pakkerejser med både overnatning og liftkort.

Black Friday-skirejser – Snowtrex

Snowtrex kører i år en Black Friday-kampagne, som de meget passende har omdøbt til White Friday Week – 7 Days Crazy Sale.

Og jeg skal lige love for, at du her kan finde et hav af superspændende tilbud på skiferier til bl.a. Frankrig, Østrig og Italien (og mange flere).

Bare for at tage et eksempel kan du f.eks. i december booke en 5-nætters skiferie til SuperDévoluy fra kun 910 kr. pr. person ved en rejse for seks personer.

Rejsen indeholder både liftkort og overnatning på det trestjernede Chalets de SuperDévoluy.

Black Friday skirejser

Black Friday skirejser

Black Friday-skireferier – Sunweb

Sunweb er også leveringsdygtige i billige skirejser denne Black Friday. I lighed med Snowtrex er alle deres pakkerejser også altid inklusive både hotel og liftkort.

Hos Sunwebs Black Friday-kampagne kan du vælge mellem rejser til Østrig, Frankrig og Italien.

Black Friday hos Sunweb

Black Friday skirejser

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Black Friday-skirejser 2022: Her er dagens bedste tilbud på skiferier - f.eks. 5 nætters skiferie i Frankrig fra kun 910 kr. p.p. inkl. lejlighed og liftkort!Black Friday-skirejser 2022: Her er dagens bedste tilbud på skiferier - f.eks. 5 nætters skiferie i Frankrig fra kun 910 kr. p.p. inkl. lejlighed og liftkort!

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud