• 18 jun 2017

  Billige sommer-fly til Bulgarien: tur/retur til Sunny Beach til kun 499 kr.

  Er du på udkig efter billige flybilletter til en ferie sydpå i sommerferien, hvor du får 30 graders varme og dejlige sandstrande? Så har jeg fundet det helt rigtige til dig i dag! Turen går til Bulgarien, nærmere bestemt Sunny Beach. Denne dejlige feriedestination byder både på fest og farver, men også på afslapning og skønne områder til dem, der foretrækker en ferie i lidt roligere tempo.

   

  Fly

  spies.dk har jeg fundet billige fly ned til varmen – alle med afgang i sommerferien! Du kan f.eks. rejse fra København d. 26.06. – 03.07. til kun 499 kr. inkl. håndbagage (hvis du vil have ekstra bagage med koster det 250 kr. t/r). De fleste afgange er fra København, men der findes også en enkelt afgang fra Billund.

  SE FLY-TILBUD HER

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Fra København

   

  Fra Billund

   

  Hoteller

  Der findes rigtig mange hoteller ved Sunny Beach området – du kan danne dig et overblik over dem her, og finde det perfekte hotel til dig. Der er både mulighed for at bo lidt udenfor centrum i ro og fred og helt inde i centrum, hvis du vil være tæt på, hvor det hele sker.

  HOTELLER I SUNNY BEACH

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Billige sommer-fly til Bulgarien: tur/retur til Sunny Beach til kun 499 kr.

  1. Rikke says:

   Har du forslag til hvilket område (navngivet) der er godt hvis man ønsker familieferie og ikke fest og farver….?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Rikke,

    Du kan sagtens finde rolige hoteller ved selve Sunny Beach – inde på trivago kan du under “flere filtre” i venstre side af bookingsiden vælge “egnet for” og så vælge “familier” (her kan du se et screenshot af det). Ellers vil jeg anbefale byer som Nessebar og Sveti Vlas 🙂