• 28 feb 2019

  Billige middelhavskrydstogter fra kun 598 kr. inkl. helpension

  Ohøj! Nu er det altså blevet tid til en rigtig Middelhavsferie! Og her hentyder jeg selvfølgelig til et krydstogt på Middelhavet! Selvom du måske tænker, at krydstogter er større projekter, hvor du ender med at tilbringe en masse tid på havet, så kan du faktisk sagtens finde korte og utroligt budgetvenlige krydstogter. Så hvis du drømmer om et lille maritimt middelhavseventyr kombineret med en smule storbyferie, eller bare vil prøve af om krydstogtslivet er noget for dig – så har jeg faktisk fundet en række rigtig fine tilbud!

  Middelhavskrydstogter med helpension
  april
  fra598 kr.
  1-nats krydstogt (Marseille - Genova)
  inkl. helpension og fri adgang til pool mm.
  598 kr.

  I den billigste ende af skalaen kan du finde 1-nats krydstogter helt ned til 598 kr. Ovenfor har jeg f.eks. fundet et cruise fra Frankrigs næststørste by Marseille til den italienske havneby Genova. Krydstogtet har afgang fra Marseille den 12. april kl. 18.00, og du ankommer til Genova dagen efter kl. 08.00.

   

  Til denne rejse kan du f.eks. finde fly fra København til Marseille den 11.04. til kun 678 kr. og fly fra Milano til København den 14.04. til kun 149 kr.

  Billige fly til/fra Marseille og Milano
  Fra København til Marseille
  Fra Milano til København

  Transporten fra Genova til Milano kan du nemt klare med bus. Du kan f.eks. finde en afgang på flixbus.dk den 13.04. kl. 12.25 til kun 59 kr.  I øvrigt er Genova i sig selv en superhyggelig by, så måske lige gå på opdagelse her, før du tager videre til Milano!

   

   

  Udover det ovenstående tilbud kan du finde et lignende tilbud (bare fra Genova til Marseille) fra den 20.04. til 21.04. Her rammer du ind i påsken, så flybilletter omkring disse dage er meget dyre. Hvis du til gengæld har mulighed for at holde en lidt længere ferie, vil det være en del nemmere at finde billige flybilletter til dette cruise.

  1-nats krydstogt (Genova - Marseille)
  inkl. helpension og fri adgang til pool mm.
  598 kr.

   

  Andre billige tilbud

  Hvis 1 nat er lige i underkanten, kan du også finde billige krydstogter med 2 nætter. Med disse cruises får du desuden tilføjet én destination mere til sejlruten. F.eks. kan du finde et 2-nætters krydstogt fra Genova til Marseille med et stop i Rom fra kun 1.008 kr. (afgang den 03.04. og ankomst den 05.04.).

  2-nætters krydstogt (Genova - Rom - Marseille)
  inkl. helpension og fri adgang til pool mm.

  Til dette cruise kan du finde flybilletter fra København til Marseille og fra Milano til København.

   

  I skrivende stund kan du f.eks. finde fly fra København til Milano den 02.04. til kun 126 kr. og billetter fra Marseille til København den 06.04. til 550 kr. – eller alternativt fra Nice til København til kun 315 kr. (også billig den 08.04.). Hvis du flyver hjem fra Nice, kræver det dog, at du tager toget fra Marseille til Nice.

  Billige fly til/fra Milano og Marseille
  Fra København til Milano
  Fra Marseille til København

  Udover det ovenstående cruise kan du også finde tre andre billige 2-nætters krydstogter. Du kan f.eks. booke et krydstogt fra den 14.04. til kun 1.088 kr. Her får du en sejlrute, der hedder Rom – Korsika – Genova.

   

  Den 16.04. kan du finde et cruise til kun 1.238 kr. Dette krydstogts sejrute hedder  Genova – Marseille – Barcelona.

   

  Og så er der et krydstogt med afgang den 20.04. til 1.318 kr. Her får du en sejlrute, der hedder Genova – Marseille – Mallorca.

  2-nætters krydstogter
  inkl. helpension og fri adgang til pool mm.

  En udfordring med disse krydstogter er, at de ligger omkring påsken, hvor flybilletter er forholdsvis dyre. Mit råd vil derfor være at søge efter flybilletter lidt væk fra påskedagene. Så får du lidt ekstra tid i start- og/eller slutbyerne – men når de hedder Mallorca, Milano, Rom og Barcelona, gør det vist heller ikke så meget 😉

   

  Du får også brug for hotelovernatninger. Og uanset hvilket krydstogt, du vælger, kan du finde det rette hotel på trivago.

   

  Hoteller

   

   

  Længere krydstogter

  Er 2-3 dage ikke nok, kan du også finde længere (og derfor også dyrere) krydstogter på 3 – 9 nætter. Priserne for disse krydstogter starter fra 2.258 kr. pr. person.

  3-9-nætters krydstogter
  inkl. helpension og fri adgang til pool mm.
  fra2.258 kr.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her