• 04 jan 2017

  Billige lastminute-fly til Den Dominikanske Republik til kun 3.298 kr.

  rsz_shutterstock_362856920

  Julen er overstået. Hverdagen sætter igang. Dagene er korte. Lige nu kunne det være tiltrængt med sol og varme, hvilket er derfor turen går til Den Dominkanske Republik, som byder på nogle af verdens smukkeste strande, rig og frodig natur, lækkerier til maven og en venlig og smilende befolkning – og ikke mindst en gennemsnitstemperatur på ca. 28 grader! Det bliver en oplevelse du aldrig glemmer og en dejlig måde at starte det nye år på.

   

  Fly

  TUI kan du lige nu få nogle meget billige lastminute-fly til Den Dominikanske Republik. Du flyver fra d. 9. til d. 23 januar direkte fra København til ferieområdet Puerto Plata til kun 3.298 kr. Det er desværre den eneste dato til denne pris.

  skaermbillede-2017-01-04-kl-09-30-05

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Hotel

  Der er mange billige hoteller at vælge imellem i Puerto Plata, så du kan med fordel kigge listen igennem og se hvilket hotel passer bedst til dig og dine behov. Jeg har f.eks. fundet Hotel Voramar Sosúa (4 ud af 5 på TripAdvisor), som byder på et lækkert pool-område og ligger 3 minutters gang fra stranden. Prisen for et dobbeltværelse ligger på 2.756 pr. person inkl. morgenmad ved en rejse for 2. Du kan selv kigge trivago igennem og se hvad du finder.

  skaermbillede-2017-01-04-kl-09-38-58

  HOTELLER I PUERTO PLATA

   

  Der findes også mange all-inclusiv-resorts. F.eks. det Be Live Collection Marien Resort (4 ud af 5 på TripAdvisor), som ligger i forreste række på Playa Dorada med udsigt til en blanding af grønne bjerge og haver samt de caribiske sandstrande. Der er kasino, 12 swimmingpools og 5 restauranter og alt er inkluderet i prisen.

  skaermbillede-2017-01-04-kl-09-49-47

  LUKSUSHOTELLER I PUERTO PLATA

   

  • Fra: København 
  • Rejsedatoer: 09.01. – 23.01.
  • Rejselængde: 15 dage (2 uger)
  • Flyselskab: ThomasCook
  • Til: Punta Cana, Den Dominikanske Republik
  • Gennemsnitstemperatur: 26⁰ C
  • Vandtemperatur: 28⁰ C

    

  Transport til hoteller    

  Hotellerne, som jeg nævnte ovenfor ligger alle sammen i Puerto Plata området, så jeg vil anbefale at tage en taxa til hotellet. Der findes selvfølgelig også andre ferieområder i Den Dominikanske Republik – dog skal man huske at det er et forholdsvis stort land med ikke den bedste infrastruktur og det kan sagtens tage 5-6 timer at komme til de andre ferieområder.

                                                                                                                    

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Et svar på Billige lastminute-fly til Den Dominikanske Republik til kun 3.298 kr.

  1. Svanna Fríðunn Joensen says:

   Hej 🙂 

   Vi er to piger der er interesserede i turen 9-23 januar til Puerto Plata – har i nogle billetter tilbage? 

   Vh Svanna