18 maj 2016

Billige lastminute-fly til solskinsøen Kreta: Tur/retur til Chania til kun 498 kr. både fra Aalborg, Billund og København

rsz_crete-497922_1280

På Kreta mødes lange sandstrande med det turkisblå Middelhav. Her kan du holde en dejlig ferie blandt pastelfarvede huse, olivenlunde, forhistoriske ruiner og et menukort med sprødstegte fisk, tzatziki og mousaka. Nøgleordene er altså sol og afslapning, i en skøn forening med ægte græsk stemning og dejlig mad. Derudover kan det varmt anbefales med et besøg i Chania, som har masser af græsk charme. Kreta er bare et skønt feriested, som byder på alt fra badeferie til kulturelle oplevelser.

 

Idag har jeg fundet nogle rigtig billige fly til dejlige Kreta.

 

Fly

StarTour.dk kan du lige nu finde mange billige fly til Kreta, med afrejse i maj. I dette eksempel fra Aalborg d. 22 – 29. maj til kun 498 kr.

flyaalkreta

SE FLY-TILBUD HER

 

Der findes mange afgange, både fra Billund og København, som du kan se herunder.

rsz_starflykreta

SE FLY-TILBUD HER

 

 

Hotel

trivago.dk har jeg fundet det dejlige Galini Beach Hotel (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og "Certificate of Excellence") som er et dejligt mindre familiedrevet strandhotel, beliggende i Kissamos-bugten. Prisen er kun 702 kr. pr. person ved en rejse for 2 i en uge. Her er alt til den perfekte ferie, med havudsigt og balkon på værelserne. Der kan serveres en dejlig græsk morgenmad til at starte dagen ud med og hotellet ligger i dejlige rolige omgivelser, men alligevel kun 5 minutters gang fra butikker, restauranter og cafeer. Det lille hotel får super gode anmeldelser af tidligere gæster, hvor især beliggenheden, omgivelserne, stranden og det venlige hotelpersonale får topkarakter.

Læs mere om hotellet her

rsz_hotelkreta

SE FLY-TILBUD HER

Husk, priserne på trivago og deres partnere, er pr. værelse.

 

Vil du selv gå lidt på opdagelse i det store udvalg af hoteller på Kreta, kan du tage et kig her.

HOTELLER PÅ KRETA

 

Lejebil

Kreta er et oplagt sted at tage på opdagelse i bil, så hvis du vil leje en, kan du gøre det for kun 890 kr. for en hel uge, på Rentalcars.dk.

 

Transport til hotellet

Hvis du ikke vil leje en bil, kan du booke transport til/fra hotellet hos Hoppa.com. Og husk at bruge Rejsespejders eksklusiv rabatkode "Rejse18" for at spare 18% oveni.

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *