22 nov 2016

Billige fly til Texas: tur/retur til Houston til kun 2.812 kr. inkl. bagage

rsz_shutterstock_420366610

Houston, Texas baby! I USA er alt bare større og Texas er indbegrebet af USA – her kan du opleve alt fra små gader med hyggelige cafeer, diners og shopping til American Football kampe, det vilde vesten med rodeo og cowboyhatte og Space Center Houston.

I dag har jeg fundet super billige fly til Houston på momondo.dk. Du kan f.eks. rejse fra Billund 06.03 – 20.03 2017 til kun 2.812 kr. (inkl. bagage). Du kan også rejse fra København og Aalborg til næsten samme pris. Du kan finde billige billetter på næsten alle datoer fra februar til juni 2017.

fly-houstonSE FLY-TILBUD HER

 

Hoteller

trivago.dk kan du finde et stort udvalg af hoteller i Houston (og resten af Texas). Du kan danne dig et overblik her.

hotel-houston

HOTELLER I TEXAS

 

Houston er en super fed by, men hvis du har lyst til at opleve mere af Texas kan jeg varmt anbefale, at du lejer en bil og tager på roadtrip og f.eks. oplever ”The Texas Triangle”, der består af byerne Houston, Dallas og San Antonio. Denne tur tager dig igennem det smukkeste landskab og seværdigheder. Jeg kan også anbefale, at du besøger steder som Big Bend National Park, Padre Island National Seashore, hvor du kan opleve kilometervis af beskyttet strand og Aransas National Wildlife Refuge.

 

Lejebil

Du kan leje en bil på rentalcars.com, hvor du kan sammenligne priser og biltyper. Du kan f.eks. leje en bil i 14 dage for kun 1.378 kr. pr. person ved en rejse for 2 personer.  

bil-houston

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *