• 01 okt 2019

  Solferie på Tenerife: billige fly tur/retur fra kun 467 kr.

  Synes du også, at det begynder at blive lige lovligt koldt udenfor? Det tror jeg efterhånden, vi er flere, der synes. Heldigvis lever vi i et univers og på en planet, hvor De Kanariske Øer eksisterer. Og derfor behøver vinteren slet ikke at være så kold og trist, som det normalt er tilfældet i Danmark. Vulkanøen Tenerife – den største af De Kanariske Øer – lokker nemlig med 22+ grader, utallige solskinstimer, lange atlanterhavsstrande og smukke, kuperede landskaber!

  Solrig vinter på De Kanariske Øer
  november - december
  fra467 kr.
  København
  Tenerife
  Billige fly til Tenerife

  Billige fly til Tenerife

  Lige nu kan du gøre et godt køb, hvis du i november eller december gerne vil nyde en uges tid på Tenerifes solbeskinnede kyster. Ryanair udbyder nemlig direkte fly fra København til Tenerife hver fredag, og i skrivende stund ligger priserne for tur/retur-billetter mellem ca. 450 og 650 kr. på en række datoer.

   

  Jeg har f.eks. fundet en afgang fra København fredag den 6. december til fredag den 13. december til kun 467 kr. Det er desværre ikke muligt at flyve lige så billigt fra Jylland – der må du i stedet vente på, at charterflyene falder i pris (dem holder jeg selvfølgelig også selv et vågent øje med 😉).

   

  Hos Ryanair må du som udgangspunkt kun medbringe en mindre håndtaske. Hvis du vil have 10 kg håndbagage med, skal du booke billetten med prioritet. Dette koster mellem 45 og 75  kr. ekstra pr. vej (hvis du booker direkte gennem Ryanair).

   

  Her får du et udvalg af andre billige rejsedatoer, hvor flybilletterne i skrivende stund er billige.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  (afgange hver fredag)

  • 15.11. – 22.11.
  • 22.11. – 29.11.
  • 29.11. – 06.12.
  • 06.12. – 13.12.
  • 13.12. – 20.12.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hoteller på Tenerife

  Hotelsituationen på Tenerife er helt i orden (for nu at sige det mildt). Om du er mest til nordsiden eller sydsiden, luksus eller budget, er helt op til dig. Hvis du er typen, der godt kan lide luksus, vil jeg gøre dig opmærksom på det 5* Iberostar Heritage Grand Mencey. På datoerne for flyeksemplet ovenfor (6. til 13. december) kan du nemlig få dette superlækre luksushotel til kun 5.510 kr. – dvs. 2.755 kr. pr. person. Og lægger du prisen for flybilletter oveni, får du således en samlet pris for fly og 5* Iberostar-hotel på kun 3.222 kr. pr. person. Og det må siges at være billigt for en uges ferie på et af Iberostars famøse luksushoteller! Vil du hellere selv finde et andet hotel, skal du selvfølgelig også være velkommen til det.

  Hoteller på Tenerife
  f.eks. det 5* Iberostar Heritage Grand Mencey
  2.755 kr.

   

  Lejebil

  Jeg siger ikke, at du absolut skal leje en bil. Men Tenerife er virkelig en af den slags destinationer, hvor dine muligheder for at se og opleve øen virkelig forbedres af en lejebil. Og så er de som regel megabillige! Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i Spanien (og mange andre lande) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Lejebil i en uge
  inkl. fri kilometer, fair brændstofpolitik og afhentning i lufthavnen
  138 kr.

   

  Oplevelser på Tenerife

  Uanset om du vil på udflugt til Teide eller stikke til havs på et lille mini-cruise, så kan du finde gode tilbud på getyourguide herunder.

  Ture og aktiviteter
  kr.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Solferie på Tenerife: billige fly tur/retur fra kun 467 kr.

  1. Mark Nielsen says:

   Først og fremmest, tak for en spændende hjemmeside, er jævnligt forbi og finde inspiration til en tur
   Vi kigger også selv efter billige billetter til Tenerife eller Gran Canaria, men dog i uge 7 – så det bliver nok lidt sværere at finde..(måske Hamburg?). – Skriv endelig hvis i skulle støde på dem.

   Mht. Tenerife/Gran Canaria, så er vores erfaring – efter mange besøg – at hvis man i vintermånederne kommer efter varme/sol, så skal man altså ned på sydsiden, og på Tenerife helst sydvestsiden af øerne.. Så kan man altid leje bil og se den mere frodige nordlige del. (den er nemlig ikke frodig uden grund).
   Vi lejer iøvrigt altid bil hos: http://www.autoreisen.com, det er billigt, fungerer upåklageligt, ligger i terminalen, er helt uden depositum (de gider af samme grund ikke engang tjekke bilen ved tilbagelevering), og så er feks. autostole/ekstra fører gratis med.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Mark 🙂

    Mange tak for din kommentar – og tak for tippet med lejebil 😉

    Man styrer selvfølgelig helt selv, hvor på øen/øerne man vil bo. Nogen foretrækker nord, andre foretrækker syd. Jeg har på en af mine egne ferier også oplevet, at nordsiden faktisk var varmere end sydsiden – så jeg har selv lidt svært med at sige, at vejret skulle være bedre på den ene side af øen end den anden. Men jeg er helt enig med dig i, at man med en lejebil kan opleve det bedste fra “begge verdener” 😉

  Se fly-tilbud her