• 02 jul 2021

  Solferie på Tenerife: Billige fly tur/retur fra kun 408 kr. inkl. håndbagage

  De Kanariske Øer er ikke til at komme uden om som et af de allerbedste rejsemål om vinteren. Du får sol og varme uden at skulle flyve halvvejs rundt om jorden. Og hvem vil ikke gerne erstatte dansk vinterkulde med kanarisk sol?! Er det dig, så har jeg fundet billige fly til Tenerife i dag! Her bevæger dagstemperaturerne sig sjældent under 20-22 grader – selv om vinteren – og der er 8 solskinstimer om dagen. Tenerife er i øvrigt den største af de syv Kanariske Øer og er ganske enkelt en sikker feriesucces med sol, strand og afslapning ☀️🏝

  Solrig vinter på De Kanariske Øer
  november - marts
  fra408 kr.
  København
  Tenerife
  Billige fly til Tenerife
  inkl. håndbagage

  Billige fly til Tenerife

  Lige nu kan du gøre et godt køb, hvis du i løbet af vinterhalvåret gerne vil nyde en uges tid på Tenerifes solbeskinnede kyster.

   

  Hvis du har fulgt lidt med på bloggen de seneste dage, havde du måske allerede gættet, hvem der er på spil (igen). Det portugisiske nationalselskab TAP kaster i øjeblikket om sig med billige afgange til en lang række topdestinationer: Miami, Madeira, Gran Canaria – og nu Tenerife.

   

  Du kan finde de billige flybilletter fra København fra november til marts. Selvom billetterne har en enkelt mellemlanding i Lissabon (ca. to timer), kan du stadig finde dem med gode flytider. Og priserne er til gengæld dejligt lave – de ligger som regel et sted mellem 450 og 700 kr.

   

  I eksemplet ovenfor har jeg f.eks. taget udgangspunkt i en rejse fra København fra tirsdag den 23. november til tirsdag den 30. november. På disse datoer koster TAP-billetterne kun 408 kr. inkl. håndbagage.

   

  Jeg har generelt haft held med at finde de billige billetter på mange tirsdage, fredage og lørdage.

   

   

  Fly til Tenerife – eksempler på billige rejsedatoer

  • 09.11. – 16.11.
  • 16.11. – 23.11.
  • 19.11. – 26.11.
  • 23.11. – 30.11.
  • 27.11. – 04.12.
  • 04.12. – 11.12.
  • 07.12. – 14.12.
  • 18.01. – 25.01.
  • 21.01. – 28.01.
  • 22.01. – 29.01.
  • 25.01. – 01.02.
  • 28.01. – 04.02.
  • 29.01. – 05.02.
  • 01.02. – 08.02.
  • 04.02. – 11.02.
  • 05.02. – 12.02.
  • 08.02. – 15.02.
  • 15.02. – 22.02.
  • 04.03. – 11.03.
  • 08.03. – 15.03.
  • 18.03. – 25.03.
  • 22.03. – 29.03.
  • Og flere

   

   

  Hoteller på Tenerife

  Hotelsituationen på Tenerife er helt i orden (for nu at sige det mildt). Om du er mest til nordsiden eller sydsiden, luksus eller budget, er helt op til dig.

   

  Hvis du er typen, der godt kan lide luksus, vil jeg gøre dig opmærksom på det femstjernede Iberostar Heritage Grand Mencey. På datoerne ovenfor kan du nemlig booke dette lækre luksushotel til kun 5.148 kr. i alt – dvs. 2.574 kr. pr. person. Og lægger du prisen for flybilletter oveni, får du således en samlet pris for fly og femstjernet Iberostar-hotel på kun 2.982 kr. pr. person.

   

  Vil du hellere finde et andet hotel, skal du naturligvis også være velkommen til det.

  Hoteller på Tenerife
  f.eks. det 5* Iberostar Heritage Grand Mencey
  2.574 kr.

  Fly til Tenerife

  Fly til Tenerife

  Fly til Tenerife

   

  Lejebil

  Jeg siger ikke, at du absolut skal leje en bil. Men Tenerife er virkelig en af den slags destinationer, hvor dine muligheder for at se og opleve øen virkelig forbedres af en lejebil. Og så er de som regel megabillige! Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i Spanien (og mange andre lande) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Lejebiler

   

   

  Oplevelser på Tenerife

  Uanset om du vil på udflugt til Teide eller stikke til havs på et lille mini-cruise, så kan du finde gode tilbud på getyourguide herunder.

  Ture og aktiviteter

   

  Fly til Tenerife og corona

  De Kanariske Øer (som Tenerife tilhører) er grønne. Det betyder, at du blot skal medbringe et gyldigt coronapas, hvor det fremgår, at du er testet negativ/tidligere smittet/færdigvaccineret. Ingen karantæne, og ingen test før hjemrejse.

   

  Herudover skal du også udfylde en indrejseformular med kontakt- og sundhedsoplysninger. Du kan udfylde formularen online 48 timer før indrejse.

   

  Jeg vil anbefale, at du holder dig opdateret om corona-situationen i Spanien på Udenrigsministeriets hjemmeside. Og på coronasmitte.dk kan du se, hvordan du skal forholde dig ved hjemrejse.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Solferie på Tenerife: Billige fly tur/retur fra kun 408 kr. inkl. håndbagage

  1. Mark Nielsen says:

   Først og fremmest, tak for en spændende hjemmeside, er jævnligt forbi og finde inspiration til en tur
   Vi kigger også selv efter billige billetter til Tenerife eller Gran Canaria, men dog i uge 7 – så det bliver nok lidt sværere at finde..(måske Hamburg?). – Skriv endelig hvis i skulle støde på dem.

   Mht. Tenerife/Gran Canaria, så er vores erfaring – efter mange besøg – at hvis man i vintermånederne kommer efter varme/sol, så skal man altså ned på sydsiden, og på Tenerife helst sydvestsiden af øerne.. Så kan man altid leje bil og se den mere frodige nordlige del. (den er nemlig ikke frodig uden grund).
   Vi lejer iøvrigt altid bil hos: http://www.autoreisen.com, det er billigt, fungerer upåklageligt, ligger i terminalen, er helt uden depositum (de gider af samme grund ikke engang tjekke bilen ved tilbagelevering), og så er feks. autostole/ekstra fører gratis med.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Mark 🙂

    Mange tak for din kommentar – og tak for tippet med lejebil 😉

    Man styrer selvfølgelig helt selv, hvor på øen/øerne man vil bo. Nogen foretrækker nord, andre foretrækker syd. Jeg har på en af mine egne ferier også oplevet, at nordsiden faktisk var varmere end sydsiden – så jeg har selv lidt svært med at sige, at vejret skulle være bedre på den ene side af øen end den anden. Men jeg er helt enig med dig i, at man med en lejebil kan opleve det bedste fra “begge verdener” 😉

  Se fly-tilbud her