Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

I højsæsonen! ☀️ fra 1.227 kr.
Tenerife-De-Kanariske-Oeer-Spanien-banner
Fly

Fly til Tenerife: Billige flybilletter til Tenerife fra kun 1.227 kr. tur/retur

Fly |

Fly til Tenerife: Billige flybilletter til Tenerife fra kun 1.227 kr. tur/retur

De Kanariske Øer er ikke til at komme uden om som et af de allerbedste rejsemål om vinteren. Du får sol og varme uden at skulle flyve halvvejs rundt om jorden. Og hvem vil ikke gerne erstatte dansk vinterkulde med kanarisk sol?! Er det dig, så har jeg fundet billige fly til Tenerife i dag! Her bevæger dagstemperaturerne sig sjældent under 20-22 grader – selv om vinteren. Tenerife er i øvrigt den største af de syv Kanariske Øer og er ganske enkelt en sikker feriesucces med sol, strand og afslapning på programmet ☀️

Flyv billigt til Tenerife

november – marts

fra

1.227 kr.

København og Aalborg ✈ Tenerife

Billige fly til Tenerife

Fra Aalborg

Billige fly til Tenerife

Lige nu kan du gøre et rigtig godt køb, hvis du denne vinter gerne vil ned og nyde Tenerifes solbeskinnede kyster.

Norwegian tilbyder nemlig en god håndfuld meget billige flybilletter til Tenerife.

Du kan p.t. finde skarpe priser fra Aalborg og København.

Fra Aalborg kan du booke direkte fly til Tenerife på alle tirsdage fra november til og med marts. Og priserne for de billigste returbilletter ligger lige omkring 1.200 – 1.500 kr.

Og faktisk er der en god håndfuld afgange i dette prisleje.

Fra København er der flere direkte afgange at vælge imellem. Dog er prisniveauet generelt en anelse højere, og der er ikke specielt mange af de helt billige afgange.

Men også her kan du finde returbilletter fra ca. 1.200 kr. P.t. er det dog kun før nytår, du kan finde billetter fra under 2.000 kr. Efter nytår starter priserne fra ca. 2.000+ kr.

I flyboksen ovenfor har jeg – blot som et eksempel – linket til flybilletter fra København fra onsdag den 6. december til lørdag den 16. december. På disse datoer koster billetterne kun 1.227 kr.

Fly til Tenerife – eksempler på billige rejsedatoer

Fra Aalborg

Direkte afgange tirsdage fra november til marts

 • 14.11. – 21.11.
 • 21.11. – 28.11.
 • 28.11. – 05.12.
 • 05.12. – 12.12.
 • 12.12. – 19.12.
 • 19.12. – 26.12. – jul
 • 09.01. – 16.01.
 • 16.01. – 23.01.
 • 23.01. – 30.01.

Fra København

Direkte afgange på mandage, onsdage og lørdage

 • 29.11. – 13.12.
 • 04.12. – 13.12.
 • 06.12. – 13.12./16.12.
 • 11.12. – 18.12./20.12./23.12.

BAGAGE: Flybilletter hos Norwegian inkluderer altid et styk mindre håndbagage, som skal placeres under sædet foran dig. Vil du gerne tilkøbe ekstra bagage, er det som regel billigst at tilkøbe bagagen direkte gennem flyselskabet.

Hoteller på Tenerife

Med styr på flybilletterne mangler du bare et hotel. Og om du er mest til nordsiden eller sydsiden, luksus eller budget, er helt op til dig. Tenerife har lidt af det hele 😉

Hoteller på Tenerife

Lejebil

Jeg siger ikke, at du absolut skal leje en bil. Men Tenerife er virkelig en af den slags destinationer, hvor dine muligheder for at se og opleve øen virkelig forbedres af en lejebil. Og så er de som regel billige!

Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i Spanien (og mange andre lande) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

Oplevelser på Tenerife

Teide

På din rejse til Tenerife har du faktisk mulighed for at opleve en aktiv vulkan – Teide.

Selvom vulkanen ikke har været i udbrud siden 1909, kategoriseres den stadig som aktiv. Med en imponerende højde på 3.718 meter over havets overflade er Teide Spaniens højeste punkt – og er du rigtig frisk, kan du vælge at bestige vulkanen.

Du kan dog også tage den mere bekvemmelige vej til Teide Nationalpark, hvorfra du kan tage en kabelbane op til ca. 3.555 meters højde og inspicere vulkanen helt tæt på. Men husk en varm trøje eller jakke, for der er koldt på toppen.

Fly til Tenerife

Siam Park

Er du en ægte adrenalinjunkie eller bare en kæmpe vandhund, så vil jeg anbefale dig at besøge Siam Park.

Dette kæmpe vandland er nemlig blevet kåret som verdens bedste vandland ni år i træk – senest i 2023!

Vandlandet ligger i udkanten af feriebyen Playa de las Amaricas. Her finder du noget for en hver smag, så der er både noget for familiens yngste og ældste medlemmer.

Skal det være rigtig vildt, kan du prøve kræfter med The Tower of Power, hvor du næsten lodret suser ned ad den 28 meter høje vandrutsjebane og igennem et rør, som går igennem et hajbassin!

Jeg tør næsten godt love, at selv den modigste rutsjebaneentusiast bliver udfordret her!

Fly til Tenerife

Cueva del Viento

Ønsker du en lidt mindre turistet oplevelse, vil jeg anbefale dig at snuppe en guidet tur gennem Cueva del Viento – eller vindens hule, som den så fint hedder på dansk.

Her kan du gå på opdagelse i et af de største vulkanske rør i verden.

På den guidede tur gennem hulens labyrintlignende passager i tre niveauer kan du virkelig lære mange nye spændende ting om jordens indre.

En guidet tur varer ca. to timer, og da der her er tale om moder natur, foregår turen med hjelme med lys på, da hulen af gode grunde ikke er lyst op af eksterne lyskilder.

Fly til Tenerife

Hvis du gerne vil inspireres yderligere, kan du finde flere gode tilbud på uforglemmelige oplevelser på getyourguide.dk.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Fly til Tenerife: Billige flybilletter til Tenerife fra kun 1.227 kr. tur/returFly til Tenerife: Billige flybilletter til Tenerife fra kun 1.227 kr. tur/retur

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud