Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 1.482 kr.
Svalbard-Banner-1280-x-1280-1080x1080
Fly

Billige fly til Svalbard: Flybilletter til Longyearbyen fra kun 1.482 kr. tur/retur

Fly |

Billige fly til Svalbard: Flybilletter til Longyearbyen fra kun 1.482 kr. tur/retur

Nu har du mulighed for at stifte bekendtskab med en helt unik rejsedestination – jeg har nemlig fundet billige fly til Svalbard! Svalbard er en norsk øgruppe, der ligger langt nordpå – ja, faktisk er øgruppen noget af det mest nordlige, du kan komme. Svalbard er derfor den perfekte destination for de eventyrlystne, der lever for unikke naturoplevelser, da man ikke kan andet end blive imponeret over Svalbards arktiske ørken.

Den norske øgruppe er på mange måder en helt særlig rejsedestination, der byder på flere enestående oplevelser. Bl.a. kan du være heldig at opleve nordlyset i dagstimerne eller måske endda se en isbjørn eller hvalros. Jeg har herunder fundet superbillige flybilletter til dig, så skynd dig at pakke det varme tøj og sæt kursen mod den exceptionelle øgruppe! ❄️

Billige fly til Svalbard

januar – maj

fra

1.482 kr.

✈️ fra København

🌌 Chance for at se nordlys

❄️ Destination med isbjørne og hvalrosser

Billige fly til Svalbard

Billige fly til Svalbard

Jeg har i dag fundet superbillige flybilletter til Svalbard, hvilket er noget af et fund! Flybilletter til øgruppen koster nemlig normalt omkring 2.500 kr. – så flybilletter til under 2.000 kr. er noget af et scoop!

De billige fly finder du fra København, og afgangene ligger fra januar til maj. Prisen for de billigste billetter ligger typisk mellem ca. 1.400 og 1.800 kr. hos SAS.

Da Svalbard er en nichedestination, kommer man ikke udenom en eller to kortere mellemlandinger hver vej. De billige afgange, jeg har fundet i maj, har dog lidt længere mellemlandinger (mellem 4 – 6 timer), men til en pris på under 2.000 kr. tur/retur, kan man næsten ikke klage.

Ovenfor har jeg fundet flybilletter fra København fra onsdag den 15. april til tirsdag den 21. april til kun 1.482 kr. hos SAS.

Hos SAS kan du medbringe en lille taske til under sædet uden beregning. Ønsker du mere bagage kan det tilkøbes i bookingprocessen.

OBS: Det er påkrævet, at du kan fremvise pas, når du rejser til Svalbard.

Eksempler på billige rejsedatoer

  • 25.01. – 29.01./31.01.
  • 06.02. – 12.02.
  • 07.02. – 11.02./12.02.
  • 05.03. – 10.03./11.03./12.03.
  • 08.04. – 12.04.
  • 15.04. – 21.04.
  • 17.04. – 21.04./23.04.
  • 06.05. – 12.05.
  • 20.05. – 26.05.
  • 27.05. – 31.05.

Billige fly til Svalbard – hoteller

Da Svalbard som sagt er lidt af en nichedestination, så er det klart, at du ikke finder en stor og blomstrende hotel- og servicebranche der.

Men du kan trods alt godt finde et lille udvalg af overnatningssteder.

Hoteller på Svalbard

Billige fly til Svalbard – Oplev Svalbard

Svalbard er noget helt for sig, og og det betyder også, at man gør tingene på en lidt anderledes måde end andre steder.

Bl.a. bærer folk skydevåben udenfor beboelsesområderne for at beskytte sig mod isbjørne. Ingen har f.eks. lov til at føde på Svalbard. Og for at det ikke skal være løgn, så har Svalbard en form for krypt med næsten 1 million eksemplarer af plantefrø i tilfælde af en global katastrofe.

Med andre ord er øgruppen ikke som noget sted, du har været før! Og du kan altså få en masse unikke oplevelser – f.eks. at komme med på tur i en historisk kulmine og ud på sneescooter for at jage nordlyset.

Billige fly til Svalbard

Billige fly til Svalbard

Billige fly til Svalbard

Billige fly til Svalbard

Har du brug for noget mere inspiration til, hvad du kan give dig til på din rejse til det arktiske, så tag et kig inde på Get Your Guides hjemmeside. Der kan du booke spændende ture og aktiviteter.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Billige fly til Svalbard: Flybilletter til Longyearbyen fra kun 1.482 kr. tur/returBillige fly til Svalbard: Flybilletter til Longyearbyen fra kun 1.482 kr. tur/retur

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud