Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 3.874 kr.
Hikkaduwa-Sri-Lanka-banner-1280-x-1280-1080x1080
Fly

Billige fly til Sri Lanka

Flybilletter til Colombo tur/retur inkl. bagage

Fly |

Billige fly til Sri Lanka

Sri Lanka fortjener på alle mulige måder at stå højt på enhver bucketlist. Den dråbeformede ø lidt sydøst for Indien gemmer bl.a. på gamle, buddhistiske templer, et unikt dyreliv, kilometervis af smukke, palmefyldte sandstrande og hele otte UNESCO world heritage sites! Sri Lanka lever således op til alle de forventninger, du måtte have om et tropisk paradis. Øen er en gave til enhver globetrotter og uden tvivl en af jordens topdestinationer. Og derfor skal du glæde dig over, at jeg i dag har fundet billige fly til Sri Lanka! ✈️🏝️

Eventyrlige Sri Lanka

Slutoktober – december

3.874 kr.

✈️ Fra København

🧳 Inkl. indtjekket bagage

🎒 Fantastisk rejsemål til en rundrejse

Billige fly til Sri Lanka

inkl. bagage

3.874 kr.

Billige fly til Sri Lanka

Flybilletter til Sri Lanka har længe været en dyr fornøjelse.

Normalt koster fly til Sri Lanka mellem 5.500 og 7.500 kr. tur/retur.

Men fra København kan du lige nu finde afgange til priser mellem ca. 3.800 og 4.300 kr. Det er særligt hos selskaberne Air India og Etihad Airways, du finder de billige afgange.

De tilbyder nemlig en god håndfuld billige fly til Sri Lanka fra slutningen af oktober og frem til midten af december.

I tilbudsboksen ovenfor linker jeg f.eks. til en afgang fra mandag den 11. november til mandag den 25. november. På disse datoer koster billetterne kun 3.874 kr.

Fordi du flyver med Air India, har du en enkelt mellemlanding i New Delhi hver vej. På vej derover varer den fem timer, mens mellemlandingen på vej hjem kun varer to og en halv time.

Flyver du med Etihad, foregår mellemlandingen i Abu Dhabi. Denne mellemlanding en lille smule kortere med hhv. 2 timer på udrejsen og ca. halvanden time på hjemrejsen

Hos både Air India og Etihad er indtjekket bagage inkluderet i prisen.

Fly til Sri Lanka – billige rejsedatoer 

  • 31.10. – 07.11.
  • 04.11. – 11.11./18.11.
  • 07.11. – 14.11./21.11.
  • 11.11. – 24.11.
  • 14.11. – 21.11.
  • 21.11. – 28.11./05.12.
  • 25.11. – 02.12./09.12.
  • Og flere

Hotel i Sri Lanka

Fly til Sri Lanka er selvfølgelig ikke nok i sig selv. Du skal selvfølgelig også bruge nogle skønne hoteller.

Herunder kan du få overblikket over hoteller i hovedstaden Colombo, hvor du ankommer. Men du kan selvfølgelig bare tilpasse søgningen, så den passer til lige netop din drømmerute på Sri Lanka.

Hotel i Sri Lanka

Fly til Sri Lanka – oplevelser

Efter en dag eller to i Colombo er du for alvor klar til at indtage Sri Lanka. Herunder kommer jeg med nogle forslag til oplevelser og steder, som jeg virkelig synes, er et besøg værd på Sri Lanka.

Sigiriya Rock

En ægte srilankansk klassiker, som man næsten ikke kan komme udenom, er Sigiriya Rock (Løveklippen).

Denne iøjefaldende klippeformation ligger tæt på den hyggelige by Dambulla og er et af de 8 UNESCO World Heritage Sites på Sri Lanka.

Klippen er 200 meter høj, og fra toppen har du et fantastisk syn – du skal bare lige bestige de 1.200 trappetrin først! Men jeg lover dig, det er absolut det hele værd!

Foruden en smuk udsigt gemmer toppen nemlig på en lille overraskelse i form af haver, huler og vandreservoirer, der vidner om, at området er blevet benyttet i fortiden.

Billige fly til Sri Lanka

Ella

Ella er en lille by i Badulla-distriktet, som er kendt for sin smukke natur og afslappede boheme-atmosfære. Fra byen kan du gå til Ella Rock. Turen tager omkring to timer, hvor du går langs togskinnerne og får nogle fantastiske naturoplevelser med på vejen. Fra toppen af Ella Rock kan du nyde et fantastisk udsyn over dalen og bjergene.

Billige fly til Sri Lanka

Billige fly til Sri Lanka

Togrejse fra Ella til Kandy

Togturen fra Ella til Kandy er altså ikke en hvilken som helst togtur. Det er nemlig en af de smukkeste togture i verden. Måske du har set nogle af de smukke billeder på Instagram?

Turen tager seks timer, og selvom du kan købe billetterne på stationen, anbefaler jeg at booke dem på forhånd med reserverede pladser, så du har et sted at sidde i det fyldte tog.

Billige fly til Sri Lanka

Teplantager

Sri Lanka er også kendt for i mere end 150 år at have været hjemsted for produktion af Ceylon-te.

Overalt på Sri Lanka kan du se de store, grønne plantager. Du kan også komme med ud og plukke te, hvor kurvene bæres på den traditionelle måde med et reb i et klæde rundt om hovedet.

Du kan selvfølgelig også bare nøjes med at smage på al den skønne te. Det i sig selv er også en stor oplevelse (hvis du kan lide te).

Billige fly til Sri Lanka

Adams Peak

På din rejse til Sri Lanka kan du også prøve kræfter med bjergbestigning af Adams Peak, som er et ikonisk, helligt bjerg på 2.243 meter.

Turen til toppen kræver, at du bestiger svimlende 5.200 trappetrin, men jeg lover, at det er anstrengelserne værd.

Adams Peak anses for at være helligt grundet et fodaftryk på toppen af bjerget. Buddhister mener, der er tale om Buddhas fodaftryk; muslimer mener, at det er profeten Adams; hinduerne mener, at der er tale om guden Shivas fodaftryk; og kristne mener, at det er apostlen Thomas’ fodaftryk, man ser på toppen. Derfor tager mange mennesker også denne tur som en pilgrimsrejse.

Jeg vil anbefale dig at starte opstigningen før solopgang. Her er temperaturen til at holde ud, og solopgangen fra toppen er fuldstændig formidabel.

Billige fly til Sri Lanka

Hikkaduwa

Hikkaduwa er et sandt strandparadis. Her er perfekte surferforhold. Så hop på brættet og rid på bølgerne. Har du ikke prøvet det før, er der god mulighed for at booke en instruktør.

Du kan også nyde en iskold drink langs de mange strandbarer og nyde de smukke solnedgange under palmerne.

Du kan også besøge Ahungalla Sea Turtle Conservation Project og lære mere om arbejdet med at rede skildpadder fra blandt andet plastik i havet. Faktisk er det også muligt at få lov til at hjælpe de små, søde unger ud i vandet, efter de er udklækket.

Billige fly til Sri Lanka

Vil du gerne inspireres yderligere, kan du smutte forbi Getyourguide.


Pas og visum

Turistvisum op til 30 dage kan udstedes ved indrejsen. Dog skal du sørge for, at du har lavet en ETA-registrering (lidt ligesom en ESTA, når du rejser til USA), før du tager afsted. Det kan du gøre på eta.gov.sl.

Du kan læse mere om pas og visum på um.dk.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Billige fly til Sri LankaBillige fly til Sri Lanka

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud