• 15 aug 2016

  Billige fly til San Francisco: tur/retur til kun 2.807 kr. inkl. bagage

  rsz_bridge-1333645_1280

  Er du på udkig efter fly til Californien, så har jeg i dag fundet noget til dig! Fly til San Francisco plejer at være nogle af de dyreste man kan købe, hvis man vil flyve til USA. Så dyrt, at det nogle gange har givet meningen at flyve til Los Angeles og så enten tage bussen eller flyve med et lavprisselskab videre til San Francisco. Men i dag er jeg faldet over et mega godt tilbud på fly til San Francisco!

  momondo.dk findes der lige nu fly til San Francisco til omkring 2.800 kr. Det eneste du skal gøre, er at flyve fra et svensk lufthavn. Der findes billige fly fra Malmø, Helsingborg og Gøteborg (se hvordan du kommer dertil nedenfor). Alternativt findes der også fly med WOW Air fra København til ca. 2.900 kr. (se nedenfor).

  Du flyver med enten SAS (fra Malmø og Helsingborg) eller British Airways (fra Gøteborg).

  Der findes billetter til denne pris fra august til begyndelsen af juli 2017 så billetterne er perfekt for at planlægge sine sommerferie i næste år! I efterårsferierne og hen over jul og nytår koster billetterne omkring 3.200 kr, som også er meget billigt!

  2016-08-15 18_10_15-CaptureFLY FRA MALMØ

  FLY FRA GØTEBORG

  FLY FRA HELSINGBORG

   

  Den islandske WOW Air har også et udsalg på billetter til San Francisco fra København, hvor man kan få billetter til ca. 2.900 kr. – dog skal man huske at der kun er håndbagage inkluderet i prisen.

  Hvis du ikke gider at tage turen til Sverige, så er det billigst at flyve fra Billund til San Francisco. Der findes billetter til ca. 3.300 kr. Det kunne være interesserant for folk fra Syddanmark, hvor turen til Malmø/Gøteborg ikke kan betale sig.

   

   

  Hvordan kommer jeg til Gøteborg, Helsingborg, Malmø?

  Kommer du fra Jylland er det oplagt at tage turen til Gøteborg med færgen fra Fredrikshavn. Billetten koster 170 kr. Fra København kan du tage Eurobus til 166 kr.

  Kommer du fra København er det nemmest at gøre brug af de billige fly fra Malmø. Med busselskabet Neptun kører du fra DGI-byen i København direkte til lufthavnen. Billetter koster 100 kr.

  Hvis du kommer fra Nordsjælland kan du gøre brug af billetterne med afgang fra Helsingborg. Fra Helsingør kan du tage færgen til Helsingborg til kun 30 kr.

   

   

  Har du brug for hoteller i San Francisco (eller Californien) anbefaler jeg, at kigge forbi trivago.dk.

  Hvis du har brug for en lejebil, kan du kigge forbi rentalcars.com. Der kan du leje en bil i en hel uge til kun 714 kr.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *