• 29 okt 2018

  Billige fly til Phuket med layover i Beijing: tur/retur til kun 3.021 kr. inkl. bagage

  Her får du lige et styk verdenklasse tip til at komme helskindet igennem vinteren: tag til Thailand! Problem solved. Dette kræver naturligvis først og fremmest nogle billige flybilletter – og dem har jeg fundet i dag. Endda til eksotiske Phuket. Der er dog tale om flybilletter med et twist! For billetterne til Phuket inkluderer nemlig et langt layover i den kinesiske storby Beijing hver vej. På denne måde kan du krydre din solrige strandferie i Phuket med 2 dages storbyoplevelser i Kinas imponerende hovedstad!

  Billige fly til Phuket med layover i Beijing
  november - januar + marts
  3.021 kr.
  København
  Phuket
  Billige fly til Phuket
  inkl. 23 kg bagage
  Tag det roligt - du kommer ikke til at sidde i en flyver i 35 timer - kun 15 timer!

  Billige fly til Phuket

  Phuket er en superattraktiv vinterdestination, og derfor er fly i højsæsonmånederne altid superdyre. I dag har jeg dog fundet billige fly fra København til Phuket til kun ca. 3.000 kr. Ovenfor har jeg f.eks. fundet en afgang i januar fra den 09.01. til den 19.01 til kun 3.021 kr. hos Air China, hvor du har 23 kg bagage inkluderet i prisen.

   

  Du kan finde billetterne fra november til og med januar og igen i marts. Og som jeg fik løftet sløret for i introteksten, er der tale om billetter med en lang mellemlanding i Kinas hovedstad, Beijing. Men flytiderne passer heldigvis så godt, at dit layover strækker sig over hele dagen – og du slipper således for at skulle booke hoteller til overnatninger. Og da Beijing ovenikøbet er en af Kinas “144-hour visa-free” byer, har du 2 hele dage til at gå på opdagelse i den kinesiske hovedstad (hvad med en tur til Den Kinesiske Mur?)! Nedenfor kan du se den præcise rejseplan:

   

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 11.11. – 22.11.
  • 14.11. – 24.11.
  • 16.11. – 27.11.
  • 25.11. – 04.12.
  • 28.11. – 08.12.
  • 02.12. – 11.12.
  • 12.12. – 27.12.
  • 04.01. – 19.01.
  • 13.01. – 22.01.
  • 01.03. – 12.03.
  • 03.03. – 14.03.
  • 08.03. – 19.03.
  • 10.03. – 21.03.
  • 15.03. – 28.03.
  • 17.03. – 28.03.
  • Og mange flere

   

  2 x 12+ timer i Beijing

  Som skrevet har du på vejen til og fra Phuket en hel dag i Beijing. Så, hvad kan man opleve i og omkring Kinas hovedstad i den tid? Her kommer jeg lige med et par eksempler.

  Med express-toget fra lufthavenen tager det kun omkring 15 minutter inden man står midt i Beijing. Turen koster kun 25 Yuan (ca. 25 kr.) og toget kører hver 15. minut. Så det er super nemt og billigt at komme fra og til lufthavnen. To “must-see” spots er Tianamen Square og Den Forbudte By. Begge steder kommer man til at stå i lange køer tilgengæld ligger de lige overfor hinanden. Så du skal regne med at bruge 2-3 timer her. Efterfølgende kan jeg anbefale at tage en tur til Jingshan Park, som ligger i den nordlige ende af Den Fordbudte By. Herfra har du (hvis vejret tillader) en fantastisk udsigt over byen. Efter masser af sightseeing trænger man evt. til lidt ro – og her er Det gamle kejserlige sommerpalast det perfekte sted – en stor park med søer og smukke traditionelle kinesiske bygninger ! Hvis du vil ud og shoppe, så findes der også rigelig muligheder for det. Beijing Dahongmen Trade Center, Panjiayuan Antique Market og Oriental Plaza er bare et par gode bud. Det er i hvert fald aktiviteter nok for en hel dag.

   

  Og så er der Den Kinesiske Mur. Siden du har en 20 timer i Bejing på vejen hjem kan du evt. tage ind til byen og så tage toget herfra med bus eller tog til Badaling-delen af muren. Dette er i hvert fald den billigste måde at se muren. Toget koster kun 7 Yuan (7 kr.) og bussen koster kun 12 Yuan. Begge tager ca. 1,5 timer hver vej. Så der er egentlig rigelig tid til det.  Hvis du har planer udover at se muren så vil det måske være en god idé at tage en taxa fra lufthavnen til Mutianyu-delen af muren, som ligger ca. 60 km fra lufthavnen og tager ca. 1 time. En tur/retur taxa-tur hertil kommer til at koste dig ca. 700-900 Yuan (alt om hvor god du er til at prutte om prisen).

   

   

  Hoteller i Phuket

  Phuket er Thailands største ø, så du har et bredt udvalg af hoteller af vælge imellem. Nedenfor søger du efter hoteller på hele Phuket, men du skal være velkommen til at begrænse søgningen til Patong, Karon, Chalong eller den del af Phuket, du bedst selv kan lide.

   

  Visum

  Thailand er visumfrit i indtil 30 dage for turistrejser. Herudover skal dit pas være gyldigt i 6 måneder ud over datoen for indrejsen.

   

   

  Vaccinationer til Thailand

  Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har alle de fornødne vacciner til Thailand, så kig forbi sikkervaccination.dk. Her får du hurtigt det fulde overblik.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Billige fly til Phuket med layover i Beijing: tur/retur til kun 3.021 kr. inkl. bagage

  1. Malthe says:

   Hejsa.

   Kan du hjælpe med nogle mere direkte biletter eller blot nogle andre ture til Asien i februar/marts?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Malthe,
    Hvis du vil flyve direkte, så bliver prisen også noget højere – men det er selvfølgelig muligt 🙂
    Med hensyn til andre fly til Asien, så har jeg næsten lige skrevet om Vietnam, du kan se mere her.

    Ellers kan du tro, at jeg holder godt øje og opdaterer bloggen så snart jeg finder noget.
    Du kan overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm. På den måde får du automatisk besked, når/hvis der kommer en rejse, som matcher dine ønsker.
    Du kan downloade den her 🙂

  Se fly-tilbud her