Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 3.417 kr.
Panama-banner-1080x1080
Fly

Billige fly til Panama

Tur/retur til Panama City

Fly |

Billige fly til Panama

Find pas, solbriller og din bedste rygsæk frem! Mellemamerikas frodige regnskove, paradisagtige palmestrande og utallige kulturskatte venter blot på at blive opdaget – for lige nu kan du finde billige helt vildt fly til Panama. Panama, som er det sydligste land i Mellemamerika, hvilket gør det mere end ideelt til backpackerrejser. Du kan nemlig helt selv vælge, om du vil sætte kursen mod nord og opleve resten af Mellemamerika eller om du vil forblive sydpå og sætte næsen mod de mange andre sydamerikanske destinationer. Du kan selvfølgelig også blive og nyde Panama alt imens du udforsker landets mange bounty-øer, de gode dykkersteder eller den vilde jungle ✈️☀️

Udforsk Panama

maj – juni

fra

3.417 kr.

✈️ Fra Hamborg

🌴 Eksotisk rejsemål

🌎 Rejs rundt i hele Mellemamerika

Billige fly til Panma

inkl. håndbagage

Fly til Panama

Som du kan se ovenfor, kan du i skrivende stund booke masser af billige returfly fra Hamborg til Panama City.

Det er især Iberia (Spaniens pendant til SAS), der tilbyder ekstra gode priser på fly til Panama igennem hele for-sommeren.

I både maj og juni kan du i øjeblikket finde flybilletter til priser af en kaliber, der i den grad sætter gang i alle de mellemamerikanske rejsedrømme.

Der er nemlig en ordentlig håndfuld afgange til mellem ca. 3.600 og 3.900 kr.

Ovenfor har jeg f.eks. fundet en afgang fra Hamborg med fly til Panama City fra søndag den 19. maj til søndag den 9. juni. På disse datoer koster billetterne kun 3.417 kr.

Hver vej har du kun en mellemlanding i Madrid, og flytiderne er derfor supergode.

Håndbagage er inkluderet. Det burde også være tilstrækkeligt, når man tager Mellemamerikas tropiske klima i betragtning. Men ellers har du altid mulighed for at tilkøbe indtjekket bagage ved siden af.

Eksempler på billige fly til Panama

  • 18.05. – 08.06.
  • 19.05. – 09.06.
  • 22.05. – 12.06.
  • 27.05. – 17.06.
  • 29.05. – 19.06.
  • 02.06. – 23.06.
  • 05.06. – 26.06.
  • Og flere

Hoteller

Panama kan fortsat sagtens beskrives som lidt af en overset rejsedestination. Derfor har du her den absolut perfekte mulighed for at komme på en autentisk ferie, langt væk fra masseturismen. Fanger du derfor et fly til Panama er der derfor rig mulighed for at opleve utrolig smuk og uberørt natur og paradisskønne strande, hvor du kan være heldig at have det hele for dig selv. Som en lille ekstra bonus er det endda super billigt at bo og leve i stort set alle dele af landet.

Der er et enormt bredt udvalg af hoteller i det meste af Panama – og til vidt forskellige priser. Det er alt fra de helt billige budgethoteller til de luksuriøse femstjernede hoteller med havudsigt. Nedenfor kan du få det fulde overblik over hoteller til din første overnatning i Panama City. Du kan selvfølgelig tilpasse søgningen, så den passer til din rejse.

Hoteller i Panama City

Billeder

Panama City

Billige fly til Panama

San Blas øen

Billige fly til Panama

Ruinerne ved Panama Viejo

Billige fly til Panama

Dolphin Bay

Billige fly til Panama

Har du allerede booket dit fly til Panama og vil du inspireres yderligere til bucket-list steder og aktiviteter i hele Panama? Så kan du med fordel klikke lidt rundt på GetYourGuide. Der er ikke mangel på hverken billedskønne udsigter, historiske ruiner, travl storby-stemning eller tropiske oplevelser med alt fra natur til dyreliv, så det er bare at komme i gang! Det er kun fantasien, der sætter grænser i dette smukke grænseland 😉


Pas og visum

Panama er visumfrit i op til 90 dage – dit pas skal dog være gyldigt i mindst 6 måneder ved indrejsen. Du skal også kunne fremvise en udrejsebillet ved indrejse. Du kan læse nærmere på um.dk.

OBS: Hvis du finder flybilletter, hvor du mellemlander i Canada, skal du udfylde et online-skema (eTA), inden du rejser. Det kan du gøre på www.canada.ca.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Billige fly til PanamaBillige fly til Panama

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud