• 13 apr 2018

  Error-fare til New York i skolernes sommerferie: direkte tur/retur-billetter med SAS til kun 2.420 kr.

  Vil du gerne til New York i skolernes sommerferie, så har jeg i dag fundet flybilletterne til dig! Du kan nemlig lige nu finde direkte SAS-fly i juli og august til lidt over 2.000 kr.! Det ser meget ud som om, at det er en error-fare. Og det er ikke alle afgange, hvor prisen holder, når du klikker dig videre. Så prøv at lege lidt med datoerne!

  Opdatering: jeg skrev om dette tilbud første gang d. 04.04. men nåede aldrig at ligge det op på Facebook, fordi priserne ændrede sig hele tiden – men i dag ser det ud, som om priserne holder – og desuden har der været et par læsere, som har skrevet til mig, at de har booket billetten og har fået deres e-billet! Så jeg er ret sikker på at de god nok :).

  Superpris på fly til New York
  juli og august
  2.420 kr.
  København
  New York
  Error-fare-billetter til New York
  inkl. håndbagage
  kr.

  På travelmarket.dk har jeg netop fundet superbillige fly til New York i skolernes sommerferie. Det er endda direkte SAS-fly fra København. Jeg har fundet de billige billetter i juli og august.

  Denne slags billetter i juli til priser på godt 2.000 kr. lugter som sagt langt væk af error-fares (læs mere nedenfor). Det er heller ikke altid, at prisen på holder, når man rent faktisk klikker sig videre. Dog har jeg f.eks. fundet billetter fra den 06.07. – 14.07. til 2.420 kr.!

  Og som du kan se på billedet nedenfor, holder prisen stadig, når du klikker dig videre til bookingsiden.

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 06.07. – 14.07.
  • 06.07. – 22.07.
  • 23.07. – 29.07.
  • 30.07. – 05.08.
  • 06.08. – 12.08.
  • Der er måske flere, så led endelig selv videre 😉

   

  OBS! Fordi det muligvis drejer sig om en fejl, har flyselskabet ret til at annullere bestillingen. Derfor skal du vente med at bestille hotel, lejebil osv., indtil bestillingen er gået igennem, og du har modtaget din e-billet (du får selvfølgelig pengene tilbage, hvis billetten bliver annulleret).

   

  Hvad er en ”error-fare”?

  Error-fares er flybilletter, hvor flyselskabet har lavet en fejl i deres billetsystem. Det betyder, at du nogle gange kan få nogle helt vanvittige deals. Error-fares varer kun meget kort tid, indtil flyselskabet har opdaget fejlen. Så du skal være meget hurtigt, hvis du er interesseret og aldrig ringe til flyselskabet for at høre, om det kan passe. For så snart de ved det, så retter de fejlen!

   

  Hotel

  Disse billetter holder med garanti ikke længe, så du får ikke noget hoteleksempel. Jeg vil blot sige, at du kan finde et stort udvalg af hoteller i New York på skyscanner.dk.

  Hoteller i New York

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  7 kommentarer til Error-fare til New York i skolernes sommerferie: direkte tur/retur-billetter med SAS til kun 2.420 kr.

  1. Morten says:

   Hvad er dine erfaringer med Tripsta?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Morten 🙂

    Jeg vil personligt ikke have nogle problemer med at booke hos Tripsta. Som udgangspunkt kan man godt stole på de sider, som momondo, travelmarket og skyscanner henviser til. Ingen af siderne ønsker jo, at deres kunder bliver snydt 😉

  2. Helene says:

   Jeg synes det var lidt fup fra travelmarket’s side. Mega billige billetter lige når man søger, men så steg de med 6-7-800 kr når man klikkede videre. Øv!

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Helene 🙂

    Jeg tror ikke, at det er fup fra Travelmarkets side, for man kan også finde nogle af de samme superbillige billetter på fx skyscanner, hvor den laver samme nummer.

  3. MaryAnne says:

   Tror desværre denne error fare er slut…:-/. Kan ikke finde billetter til den pris. Er Flightfix iøvrigt en ok side at købe billetter igennem? Bh MaryAnne

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej MaryAnne 🙂

    Jeg kan stadig finde nogle af de billige billetter, som dog stiger i pris, når man klikker sig videre :/

    Du kan godt stole på Flighttix 😉

  Se fly-tilbud her