• 09 jan 2020

  MEGABILLIGE fly til USA i sommerferien: fly tur/retur til New York fra kun 2.028 kr.

  Vil du gerne til New York – eller andre steder i USA – i skolernes sommerferie, så har jeg i dag fundet kanonbillige flybilletterne til dig! Lige nu kan du nemlig finde flybilletter til New York i juli og august til kun lidt over 2.000 kr.! Der er endda en god håndfuld forskellige datoer, hvor du kan flyve billigt. Faktisk er disse New York-billetter så billige, at du med fordel kan booke dem, selv hvis du har planer om at besøge andre dele af USA – feks. Miami eller Los Angeles. Fra New York kan du nemlig booke billige indenrigsbillettere videre til din foretrukne destination 😉

   

  OBS: Til disse voldsomt billige priser bør du forvente, at billetterne ret hurtigt bliver udsolgt eller stiger i pris. Så først til mølle!

  Billige fly til USA i sommerferien
  juli og august
  fra2.028 kr.
  København, Billund og Aalborg
  New York
  Billige fly til New York
  inkl. håndbagage
  Fra København
  Fra Billund
  Fra Aalborg

  Billige fly til New York

  Jeg var egentligt i gang med at skrive en anden artikel om billige fly til New York (direkte SAS-billetter), da jeg faldt over disse monsterbillige fly i skolernes sommerferie. Og når billetter til New York i både juli og august kan bookes helt ned til 2.000 kr., må andre tilbud vige pladsen – for det her er et vildt tilbud! (Hvis skolernes sommerferie ikke har din interesse, bør du i stedet læse den “oprindelige” artikel – den finder du via dette link).

   

  Som du kan se ovenfor, er det KLM og Air France, der tilbyder tur/retur-billetter til vanvittige priser. Jeg har f.eks. fundet en afgang fra København fra torsdag den 16. juli til onsdag den 22. juli til kun 2.028 kr.! Og på de samme datoer kan du fra Billund og Aalborg finde billetter til hhv. 2.462 kr. og 2.751 kr.

   

  Foruden Air France og KLM har jeg også fundet enkelte billetter hos British Airways til ca. 2.500 kr. Hos både Air France, KLM og British Airways er håndbagage inkluderet i billetprisen.

   

  Som sagt i introteksten er disse billetter så billige, at det faktisk bedre vil kunne betale sig at flyve til New York, selv hvis du vil til andre USA-destinationer. Fra New York vil du nemlig kunne booke indenrigsbilletter til f.eks. Los Angeles og Miami ganske billigt.

  Nedenunder kan du se et par eksempler på billige datoer, som jeg har fundet. Det kan sagtens være, at der findes flere end dem. Så leg lidt med datoerne, hvis dem nedenunder ikke lige passer dig.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 09.07. – 15.07.
  • 10.07. – 15.07.
  • 14.07. – 21.07.
  • 16.07. – 22.07.
  • 23.07. – 28.07./29.07.
  • 28.07. – 04.08.
  • 29.07. – 04.08.
  • 29.07. – 04.08.
  • 30.07. – 06.08.
  • Og flere (prøv evt. selv at lege lidt med datoerne)

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hoteller i New York

  Hvis du gerne vil tilbringe din ferie i New York, kan du lede efter hoteller herunder. Flyver du videre, skal du selvfølgelig være velkommen til at ændre søgningen.

  Hoteller i New York

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Den billigste mulighed er at tage et AirTrain til Jamaica Station, hvor du skifter til Sutphin Boulevard Station. Herfra kan du så tage metroen (linje E) videre til Manhattan. Turen tager ca. 45 minutter og koster 7,50 dollars (ca. 45 kr.).

   

  Den næstbilligste løsning er at tage en af de mange shuttle-busser. Her deler du en van med andre folk, som skal til det samme område som dig. Ventetiden er forholdsvis kort, og turen tager omkring 30-50 minutter (alt efter hvor meget trafik der er, og om om du skal af ved det første eller sidste stop). Jeg plejer at bruge Supershuttle, som koster omkring 23 dollars (ca. 139 kr.).

   

  Den nemmeste måde er selvfølgelig at tage en taxi. Her får du en fast pris på 53 dollars, uanset hvor i Manhattan du skal hen. Især hvis I er 2 eller flere personer, kan det næsten ikke betale sig ikke at tage en taxi ind til byen.

   

   

  Pas og visum i USA

  USA er visumfrit i op til 90 dage. Visumfriheden er dog betinget af, at du har en elektronisk registrering i ESTA. Du kan læse mere om ESTA og udfylde en ansøgning her.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  22 kommentarer til MEGABILLIGE fly til USA i sommerferien: fly tur/retur til New York fra kun 2.028 kr.

  1. Janni says:

   Jeg kan godt finde billetter til de billige penge (2.056 kr.) – men for 4 billetter så kommer der lige skatter og afgifter oven i til 8-9.000 kr. For ikke at tale om hvad bagage koster hvis man vi have ekstra med…
   Så er billetterne pludselig ikke så billige mere.
   Faktisk dobbelt pris pga skatter og afgifter.
   Eller er det fordi jeg er for sent ude til de billige mon?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Janni 🙂

    Ift. bagage er det som regel altid billigst kun at booke selve flybilletten gennem (i dette tilfælde) ticket.dk. Når I efterfølgende har modtaget bookingnumre osv., kan I så tilkøbe bagage direkte hos flyselskabet 🙂

    Når jeg ændrer antallet af rejsende til 4 personer, bliver billetterne også lidt dyrere. Men man kan stadig finde billetter til under 3.000 kr. stykket med fornuftige flytider 🙂

    • Janni says:

     Tak for svar
     Bagage er jo et tilvalg – det var mere skatter og afgifter på 8-9.000 kr oven i jeg blev forbavset over.
     Når du skriver en pris man kan få billetter fra er det så inklusiv skatter og afgifter? – for i mit tilfælde, så fordoblede det prisen.
     Jeg søgte på Momondo en pris frem på 2.056 kr pr. person og gik videre med booking, så blev den reelle udgift efter skatter og afgifter ca det dobbelte. For at finde de billige billetter, så skal jeg vel i Momondo finder billetter omkring 1.000 kr for det ender med at blive ca 2.000 kr i alt – er det korrekt forstået?

     • Rejsespejder_SB says:

      Hej Janni 🙂

      Så kunne det lyde som om, at prisen desværre er steget. Skatter og afgifter skulle nemlig gerne være inkluderet i billetternes pris. Nogle gange kan man (desværre) være uheldig, at prisen (som momondo skilter med) stiger inde på selve bookingsiden – som det lyder til, at du har været ude for. Derfor prøver jeg altid selv at køre hele bookingprocessen igennem, for at se om prisen holder hele vejen til betalingsfasen. Det gjorde jeg også med disse billetter, og på daværende tidspunkt kunne man godt booke dem til ca. 2.000 kr.

      Du kan se et par screenshot herunder

      Billede 1: https://ibb.co/VQ0FB2q
      Billede 2: https://ibb.co/zf8vS4T

  2. Philip says:

   Hvad er fordelen ved at købe billetterne gennem f.eks Travelmarket i stedet for at gå direkte til KLM?
   Jeg har altid syntes at det var nemmere, billigere og ukompliceret at klare det selv direkte hos flyselskabet…

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Philip 🙂

    Jeg er helt enig med dig i, at det som regel er nemmere og mere ukompliceret at booke billetter direkte hos flyselskabet. Dog synes jeg sjældent, at det er billigere. Den eneste grund til, at man skal vælge en OTA (online travel agency), er sådan set prisen. Mange af disse OTA’s underbyder faktisk flyselskabets egen pris, for at få en god placering på søgesider som momondo. De forsøger så efterfølgende at tjene pengene ind igen ved at sælge alverdens unødvendige ekstraydelser. Hvis ikke en OTA er markant billigere end flyselskabet selv, vil jeg også selv foretrække at booke billetten direkte hos flyselskabet – netop som du siger, fordi det er nemmere og mere ukompliceret 🙂 Men i dette tilfælde koster billetten hos Air France næsten 6.000 kr., mens ticket.dk kun tager 2.000 kr. (hvilket dog er en usædvanlig stor forskel). 🙂

    • Philip says:

     Man skal helt klart lave en del research 🙂 Og det er så fedt at du gør det for alle os andre. Hvis jeg ikke havde et job, men masser af penge, så havde du lokket mig ud at rejse et par gange om ugen. Tusinde tak for al det arbejde og den inspiration du giver 🙂

  3. Martin says:

   Hej, fedt tip !!

   Vi fandt faktisk 2 endnu billigere billetter 5-9 juni til 1956/stk.

   ✈️

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Martin 🙂

    Tak for din kommentar – og tillykke med billetterne 😉

    Jeg håber, at I får en fantastisk tur til USA 🙂

  4. Michael says:

   Er det bare mig eller det helt umuligt at finde 2 uger til samme pris?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Micahel 🙂

    Jeg kan i hvert fald finde superbillige fly fra den 16.07. – 29.07. 😉 15.07. – 29.07. er også ret billig 🙂

    • Michael says:

     Mange tak, var lige ved at booke indtil jeg så at Én kuffert, Én vej koster 2300kr så er den vist også betalt. jeg kigger på dit SAS tilbud i stedet

     • Rejsespejder_SB says:

      Hej Michael 🙂

      Jeg vil anbefale at booke flybilletten uden indtjekket bagage, og så efterfølgende tilkøbe bagage direkte hos flyselskabet, når man har modtaget bookingnummer. Det plejer at være billigst 😉

  5. Jørgen Zachariasson says:

   Jeg har fået ny mail adr. ret venligst til [email protected]

  6. Morten says:

   Hvad er dine erfaringer med Tripsta?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Morten 🙂

    Jeg vil personligt ikke have nogle problemer med at booke hos Tripsta. Som udgangspunkt kan man godt stole på de sider, som momondo, travelmarket og skyscanner henviser til. Ingen af siderne ønsker jo, at deres kunder bliver snydt 😉

  7. Helene says:

   Jeg synes det var lidt fup fra travelmarket’s side. Mega billige billetter lige når man søger, men så steg de med 6-7-800 kr når man klikkede videre. Øv!

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Helene 🙂

    Jeg tror ikke, at det er fup fra Travelmarkets side, for man kan også finde nogle af de samme superbillige billetter på fx skyscanner, hvor den laver samme nummer.

  8. MaryAnne says:

   Tror desværre denne error fare er slut…:-/. Kan ikke finde billetter til den pris. Er Flightfix iøvrigt en ok side at købe billetter igennem? Bh MaryAnne

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej MaryAnne 🙂

    Jeg kan stadig finde nogle af de billige billetter, som dog stiger i pris, når man klikker sig videre :/

    Du kan godt stole på Flighttix 😉

  Se fly-tilbud her