• 30 sep 2016

  Billige fly til Nepal: tur/retur til Katmandu til kun 3.033 kr.

  rsz_shutterstock_366785876

  Om man leder efter storslået bjerglandskab, uudforsket jungle eller en enormt spændende kultur, finder man det hele i Nepal. Det forholdsvis lille land med den hjertevarme befolkning byder på alt lige fra verdens højeste bjerg til fødestedet for verdensreligionen buddhisme og er helt klart et af Asiens mest fascinerende lande.

   

  Fly

  momondo.dk fly til Nepal for kun 3.033 kr. Der findes billige flybilletter fra november til juni, og det er billigst med Turkish Airlines, men der er dog også mulighed for at flyve med Qatar Airways og Etihad Airways for billige penge også. Det gode ved Turkish Airlines er du har en meget kort mellemlanding. Den bedste rejsetid er fra oktober til november lige efter monsun-sæsonen, hvor klimaet er mildt, luften ren og sigtet i bjergene er perfekt. Alternativt er februar til april også mild og tørt.

  2016-09-30-12_51_27-captureSE FLY-TILBUD HER

   

  Med Etihad Airways kan du også komme billigt afsted fra Billund (tak for tippet Annedorthe!).

  2016-09-30-13_07_34-captureFLY FRA BILLUND

   

  Hoteller i Nepal

  Hvis du vil booke hotellerne i forvejen, eller i hvert fald ønsker at have den første nat planlagt, anbefaler jeg at kigge forbi trivago.dk, hvor du kan få en oversigt over alle hoteller i Nepal. Hotellerne findes fra kun 43 kr.

  2016-07-18-21_49_15-capture

  HOTELLER I NEPAL

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *