• 03 feb 2020

  Billige fly til Namibia: tur/retur til Windhoek fra kun 3.184 kr.

  Namibia er uden tvivl lidt af en overset perle blandt afrikanske lande. Det skyldes måske, at Namibia i lang tid har været under kontrol af dets store nabo Sydafrika og først i 1990 er blevet uafhængig. Sidenhen har landet taget enorme skridt i sit udvikling og er nu et af Afrikas mest sikre og stabile lande. Namibia har kun 2,5 millioner indbyggere fordelt på et areal der er ca. 20 gange større end Danmark og udover hovedstaden Windhoek har landet intet andet storby. Så det er helt klart Nambias uberørt natur, som tiltrækker flere og flere turister hvert år!

  Her kan du oplev et fantastisk dyrliv, ørkner med verdens højeste klitter, uberørte strande, og en meget gæstfri befolkning. Som skrevet er Namibia et af de mest sikre afrikanske lande, så mange turister vælger at leje en bil og erkunde landet på egen hånd.

  Normalt ligger priser på fly til dette dyrparadis på min. 5 – 6.000 kr. Derfor er nedenstående tilbud noget helt særligt!

  Wildlife i Namibia
  februar - juni
  fra3.184 kr.
  Hamborg
  Namibia
  Billige fly til Namibia
  inkl. 12 kg håndbagage
  fra3.184 kr.
  Fra Hamborg
  Fra København
  Fra Billund

  Billige fly til Namibia

  På grund af Namibias sydlige placering er det en destination, der er værd at besøge året rundt. Og lige nu kan du finde billige flybilletter tur/retur med KLM med afgang fra Hamborg. Fly til Namibia ligger oftest i den høje ende omkring 5.000 til 6.000 kr. Bare ikke i dag, for der har jeg fundet billige afgange til dette sydlige land. Billetterne kan i skrivende stund findes til omkring 3.200 – 3.800 kr. fra februar til juni. Det er værd at udnytte!

   

  Jeg har f.eks. fundet en afgang fra tirsdag den 10. marts til onsdag den 25. marts fra kun 3.184 kr. På denne tur har du en enkelt kort mellemlanding i Amsterdam både på turen derned og på turen hjem igen. Du ender altså med nogle pæne flytider på ca. 16-17 timer.

   

  Det er også muligt at finde billige billetter fra København, Aalborg og Billund fra ca. 3.400 – 3.800 kr. i samme periode.

   

  Når du flyver med KLM må du i øvrigt medbringe 12 kg håndbagage gratis. Hvis du vil have indchecket bagage med, kan du tilkøbe det for  ca. 500 kr. pr. vej.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 11.02. – 26.02.
  • 18.02. – 04.03.
  • 25.02. – 11.03.
  • 06.03. – 18.03./21.03.
  • 10.03. – 25.03.
  • 13.03. – 21.03.
  • 24.03. – 08.04.
  • 05.06. – 20.06.
  • Og flere

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hoteller i Namibia

  Der findes et bredt udvalg af hoteller i Namibia – også i den prisvenlige kategori. Nedenfor kan du lede efter et hotel der passer til din første overnatning. Og ellers kan du bare tilpasse søgningen efter dine ønsker, så du kan rejse rundt i landet som du vil.

  Hoteller i Namibia

   

  Oplevelser i Namibia

  I den nordlige del af Namibia ligger Etosha Nationalpark. Her finder du noget af det rigeste dyreliv i Afrika. Det er her de vilde dyr samles omkring vandhuller. Her findes både elefanter, løver og leoparder, som vi kender fra “The Big Five”. Men du kan også finde zebraer, giraffer, strudse og mange andre dyr.

   

  For over 100 år siden fandt man ud af at byen Kolmanskop var rig på diamanter. Det bærer den dog overhovedet ikke præg af længere. Den såkaldte spøgelsesby er blevet ædt op af naturens kræfter og store dele er blevet dækket af sand.

   

  I den sydlige del af Namibia kan du se den næststørste kløft i verden. Med en længde på 160 km og en bredde på 27 km er der rigeligt at udforske i Fish River Canyon. Du kan dog også nøjes med at finde udsigtspunkterne og tage nogle flotte billeder af det fantastiske landskab.

   

  Du kan finde storslåede ørkenlandskaber i Namibørkenen. Den flotteste side af ørkenen er Sossusvlei med 300 meter høje sandbanker og rødt ørkensand. I Deadvlei, ikke langt fra Sossusvlei, kan du tage billeder af de meget specielle Camelthorn træer omringet af de enorme sandbanker.

   

   

  Lejebil i Namibia

  Hvis du vil have friheden til at se Namibia på egen hånd, kan du leje en bil. Landet har både fine veje og gode biler og er derfor en populær kør-selv-destination.

   

  Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Namibia (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Vaccination til Namibia

  Vil du gerne være sikker på, at du har alle de anbefalede vaccinationer til en rejse til Namibia, kan du kigge forbi sikkervaccination.dk.

   

   

  Pas og visum

  Namibia er visumfrit i 90 dage for turister. Derudover skal dit pas være gyldigt i 6 måneder ud over opholdets sidste dag. Hvis du gerne vil læse mere op på reglerne om visum og pas, inden dit besøg til Namibia, kan du læse meget mere på Udenrigsministeriets hjemmeside.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Billige fly til Namibia: tur/retur til Windhoek fra kun 3.184 kr.

  1. Arne Hyldahl says:

   Fra København er prisen kr. 3421 den 10.- 25. Marts
   Fra Aalborg 3700.
   Så det er også billigt og man slipper for turen til Hamborg!

  Se fly-tilbud her