Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 3.957 kr.
Design-uden-navn-26-1080x1080
Fly

Billige fly til Namibia

Oplev den storslået natur med majestætiske sandklitter, elefanter og løver

Fly |

Billige fly til Namibia

Det er typisk vildt dyrt at flyve til Namibia! 😱 Men i dag har jeg fundet virkelig lave priser på fly til den sydlige del af Afrika. Namibia er uden tvivl lidt af en overset perle blandt de afrikanske lande. Det skyldes måske, at Namibia i lang tid har været under kontrol af den store nabo Sydafrika og først blev uafhængig i 1990.

Sidenhen har landet taget enorme skridt i sin udvikling og er nu et af Afrikas mest sikre og stabile lande. Det er helt klart den storslåede natur i Namibia, der tiltrækker flere og flere turister hvert år, og hvis du ser billederne længere nede, er jeg ret sikker på, at din bucket-list vokser… 😍

I Namibia kan du bl.a. opleve et fantastisk dyreliv, ørkner med verdens højeste klitter, uberørte strande og en meget gæstfri befolkning. Som sagt er Namibia et af de sikreste lande i Afrika, derfor vælger mange turister også at leje en bil og udforske landet på egen hånd.

Oplev Namibia

Maj – juni + november – december

fra

3.957 kr.

✈️ København – Namibia

🎬 Oplev de enorme sandklitter, der ligner noget fra Dune: Del 1 & 2

😲 ca. 3.000 kr. under normalpris

Billige fly til Namibia

fra

3.957 kr.

Billige fly til Namibia

På grund af Namibias sydlige placering er det en destination, der er værd at besøge året rundt.

Du finder de billigste flybilletter tur/retur med Ethiopian Air med afgang fra København. Fly til Namibia ligger oftest i den høje ende omkring 6.000 og helt op til 9.000 kr. Men det er lykkedes mig at finde flybilletter til lige under 4.000 kr. i maj og juni, og så bliver priserne igen billige fra november og helt frem til marts 2023, som oven i hætten er midt i højsæsonen! 👏

Jeg har f.eks. fundet en afgang fra København onsdag den 27. november til tirsdag den 10. december fra kun 3.957 kr. På denne tur har du to korte mellemlandinger. Den ene mellemlanding er i Wien er en såkaldt teknisk mellemlanding, hvor flyet blot får brændstof på. Her skal du typisk ikke forlade flyet. Og så har du en stop-over mellemlanding i Addis Ababa i Etiopien, før du flyver videre til Namibia.

Eksempler på billige rejsedatoer – fly til Namibia

København 

 • 24.05. – 06.06.
 • 25.05. – 07.06.
 • 29.05. – 11.06.
 • 20.11. – 03.12.
 • 23.11. – 06.12.
 • 27.11. – 10.12.
 • 04.12. – 17.12.
 • 11.12. – 24.12.
 • 08.01. – 21.01.
 • 15.01. – 28. 01.
 • 29.01. – 11.02.
 • 12.02. – 25.02.
 • 19.02. – 04.03.
 • og mange flere

Fly til Namibia – hoteller

Der findes et bredt udvalg af hoteller i Namibia – også i den prisvenlige kategori. Nedenfor kan du lede efter et hotel, der passer til din første overnatning, og så selv tage den derfra. Namibia er en destination, hvor det ville være synd, hvis man som udgangspunkt ikke bevæger sig lidt rundt, da der er meget at opleve 👏

Jeg har taget udgangspunkt i et hotel, der ligger i samme periode som flyet ovenfor: Altså fra d. 27. november til d. 10. december.

Men du kan som sagt blot tilpasse søgningen efter dine ønsker.

Hoteller i Namibia

Oplevelser i Namibia

Pas på dræber-sandormen! 😆 Hvis du er fan af filmen og landskabet i Dune, så er du nødt til at besøge sandklitterne i Namibia, der ligner noget fra et filmset.

Namibias majestætiske sandklitter (eller dunes) strækker sig langs landets kystlinje og er kendt for deres imponerende størrelse og skiftende former. Klitterne, formet af vind og tidevand, skaber et fortryllende og uendeligt ørkenlandskab, og nogle steder går de helt ned til vandet, hvilket er helt unikt! At vandre gennem dette fortryllende landskab vil være en uforglemmelig oplevelse – fan af Dune eller ej.

Billige fly til Namibia

I den nordlige del af Namibia ligger Etosha Nationalpark. Her finder du noget af det rigeste dyreliv i Afrika. Det er her, de vilde dyr samles omkring vandhuller. Her findes både elefanter, løver og leoparder, som vi kender fra “The Big Five”. Men du kan også finde zebraer, giraffer, strudse og mange andre dyr.

Fly til Namibia

For over 100 år siden fandt man ud af, at byen Kolmanskop var rig på diamanter. Det bærer den dog overhovedet ikke præg af længere. Den såkaldte spøgelsesby er blevet ædt op af naturens kræfter og store dele er blevet dækket af sand.

Fly til Namibia

I den sydlige del af Namibia kan du se den næststørste kløft i verden. Med en længde på 160 km og en bredde på 27 km er der rigeligt at udforske i Fish River Canyon. Du kan dog også nøjes med at finde udsigtspunkterne og tage nogle flotte billeder af det fantastiske landskab.

Fly til Namibia

Du kan finde storslåede ørkenlandskaber i Namibørkenen. Den flotteste side af ørkenen er Sossusvlei med 300 meter høje sandbanker og rødt ørkensand. I Deadvlei, ikke langt fra Sossusvlei, kan du tage billeder af de meget specielle Camelthorn træer omringet af de enorme sandbanker.

Fly til Namibia

Lejebil i Namibia

Hvis du vil have friheden til at se Namibia på egen hånd, kan du leje en bil. Landet har både fine veje og gode biler og er derfor en populær kør-selv-destination.

Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Namibia (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

Pas og visum

Namibia er visumfrit i 90 dage for turister. Derudover skal dit pas være gyldigt i 6 måneder ud over opholdets sidste dag og have min. 2 blanke sider. Hvis du gerne vil læse mere op på reglerne om visum og pas, inden dit besøg til Namibia, kan du læse meget mere på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Billige fly til NamibiaBillige fly til Namibia

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud