• 28 jan 2019

  Billige fly til næste weekend: t/r fra kun 312 kr.

  Har du planer i weekenden? Nej? Hvorfor ikke gøre weekenden endnu mere spændende med en lille getaway? I dag har jeg fundet de bedste og billigste bud på, hvor du kan rejse hen i weekenden og få en pause inden hverdagen igen banker på. Så forkæl dig selv med en weekendtur – det fortjener du!

  Billige fly til næste weekend
  i perioden 01.02. - 04.02.
  fra312 kr.
  København, Aarhus og Billund
  London, Berlin, Madrid, Paris og Alicante

  Billige weekend-fly

  I dag har jeg søgt efter billige flybilletter med afgang i den kommende weekend. Her har jeg samlet nogle gode bud på dette til f.eks. London, Alicante, Paris og Madrid. Så tag et kig, og find den afgang, der passer bedst til dine planer.

   

  Fly til London

  Der findes billige fly til London fra København og Billund. London er en fantastisk by og selvom der er meget at se og opleve, så kan et par dage være helt perfekt til både sightseeing og shopping. Du kan f.eks. tage afsted fra København d. 02.02. – 04.02. til kun 312 kr. og for bare 40 kr. mere kan du få en senere flytid, så du får mest muligt ud af din smuttur til London. Du kan også rejse fra Billund d. 02.04. – 04.02. til 345 kr. eller til 513 kr. med lidt bedre flytider.

  Billige fly til London
  kr.
  Fly fra København - du kan også rejse til 353 kr. med lidt bedre flytider
  Fly fra Billund. For under 200 kr. mere, kan du komme afsted med lidt bedre flytider

  Fly til Berlin

  Berlin er unægteligt en af Europas mest forførende hovedstæder – fuld af liv og storbycharme. En by med smukke seværdigheder, arkitektur, historie, lækre madoplevelser og fantastiske muligheder for shopping. I dag har jeg fundet billige billetter fra både København og Aarhus. Fra København kan du rejse d. 02.02. – 04.02. til 349 kr. og fra Aarhus finder du billetter fra d. 01.02. – 04.02. til kun 464 kr.

  Billige fly til Berlin
  kr.
  Fly fra København
  Fly fra Aarhus

  Fly til Madrid

  Hvis du til lækker spansk mad, vin, shopping og fascinerende museer, så er det Madrid du skal til. Jeg har i dag fundet billetter fra København og du kan rejse d. 02.02. – 04.02. til 544 kr.

  Fly til Alicante

  Alicante byder på et skønt klima, smukke strande og hyggelig storbystemning – så hvis det lyder som noget for dig, så er det bare med at komme afsted. Du kan både rejse fra København og Billund og jeg har fundet billetter fra København d. 02.02. – 04.02. til 756 kr. eller fra Billund d. 01.02. – 04.02. til 795 kr.

  Billige fly til Alicante
  kr.
  Fly fra København
  Fly fra Billund

  Fly til Paris

  Du kan også vælge at bruge din weekend i Paris – her er nok at lave! Shopping, sightseeing, museumsbesøg, op i toppen af Eiffeltårnet og nyde den smukke udsigt over hele Paris eller slappe af på en fortovscafé med en varm café latte og en sprød croissant i hånden. Du kan rejse d. 02.02. – 04.02. til kun 791 kr.

  Hoteller til din weekendtur

  Du har selvfølgelig også brug for et hotel til din weekendtur – det kan du finde lige her.

   

  Bagage

  Med langt de fleste afgange, er de billigste afgange med Ryanair. Hos Ryanair må du som udgangspunkt kun medbringe en mindre håndtaske. Hvis du vil have 10 kg håndbagage med, skal du booke billetten med prioritet. Dette koster mellem 45 og 75 kr. ekstra pr. vej (hvis du booker direkte gennem Ryanair). Ved Norwegian og easyJet er håndbagage inkluderet.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  3 kommentarer til Billige fly til næste weekend: t/r fra kun 312 kr.

  1. Peter says:

   Kommer det ikke tilbud fra Aalborg Lufthavn??

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Peter 🙂

    Jeg kan love dig for, at jeg også holder øje med Aalborg. Udbuddet af flybilletter er desværre bare ikke så stort fra Aalborg, så det begrænser lidt antallet af gode tilbud. Men jeg holder skam også øje med Aalborg 😉

  2. Lone Rafn says:

   Er klar til et billigt afbud. Næsten hvor som helst – afhængig af tid og pris. Der er dog lige en arbejdsplads der skal være lige så klar som os.
   Vi har længe tænkt på London, Budapest, Dublin og Edingburgh.
   Mvh
   Lone