Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

312 kr.
Billige fly til næste weekend: t/r fra kun 312 kr.
Korte rejser

Billige fly til næste weekend: t/r fra kun 312 kr.

Korte rejser |

Billige fly til næste weekend: t/r fra kun 312 kr.

Har du planer i weekenden? Nej? Hvorfor ikke gøre weekenden endnu mere spændende med en lille getaway? I dag har jeg fundet de bedste og billigste bud på, hvor du kan rejse hen i weekenden og få en pause inden hverdagen igen banker på. Så forkæl dig selv med en weekendtur – det fortjener du!

Billige fly til næste weekend

i perioden 01.02. – 04.02.

fra

312 kr.

København, Aarhus og Billund ✈ London, Berlin, Madrid, Paris og Alicante

Fly til London

Der findes billige fly til London fra København og Billund. London er en fantastisk by og selvom der er meget at se og opleve, så kan et par dage være helt perfekt til både sightseeing og shopping. Du kan f.eks. tage afsted fra København d. 02.02. – 04.02. til kun 312 kr. og for bare 40 kr. mere kan du få en senere flytid, så du får mest muligt ud af din smuttur til London. Du kan også rejse fra Billund d. 02.04. – 04.02. til 345 kr. eller til 513 kr. med lidt bedre flytider.

Billige fly til London

fly fra cph

Fly til Berlin

Berlin er unægteligt en af Europas mest forførende hovedstæder – fuld af liv og storbycharme. En by med smukke seværdigheder, arkitektur, historie, lækre madoplevelser og fantastiske muligheder for shopping. I dag har jeg fundet billige billetter fra både København og Aarhus. Fra København kan du rejse d. 02.02. – 04.02. til 349 kr. og fra Aarhus finder du billetter fra d. 01.02. – 04.02. til kun 464 kr.

Billige fly til Berlin

fly fra cph

Fly til Madrid

Hvis du til lækker spansk mad, vin, shopping og fascinerende museer, så er det Madrid du skal til. Jeg har i dag fundet billetter fra København og du kan rejse d. 02.02. – 04.02. til 544 kr.

Billige fly til Madrid

Fly til Alicante

Alicante byder på et skønt klima, smukke strande og hyggelig storbystemning – så hvis det lyder som noget for dig, så er det bare med at komme afsted. Du kan både rejse fra København og Billund og jeg har fundet billetter fra København d. 02.02. – 04.02. til 756 kr. eller fra Billund d. 01.02. – 04.02. til 795 kr.

Billige fly til Alicante

fly fra cph

Fly til Paris

Du kan også vælge at bruge din weekend i Paris – her er nok at lave! Shopping, sightseeing, museumsbesøg, op i toppen af Eiffeltårnet og nyde den smukke udsigt over hele Paris eller slappe af på en fortovscafé med en varm café latte og en sprød croissant i hånden. Du kan rejse d. 02.02. – 04.02. til kun 791 kr.

Billige fly til Paris

Hoteller til din weekendtur

Med langt de fleste afgange, er de billigste afgange med Ryanair. Hos Ryanair må du som udgangspunkt kun medbringe en mindre håndtaske. Hvis du vil have 10 kg håndbagage med, skal du booke billetten med prioritet. Dette koster mellem 45 og 75 kr. ekstra pr. vej (hvis du booker direkte gennem Ryanair). Ved Norwegian og easyJet er håndbagage inkluderet.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Billige fly til næste weekend: t/r fra kun 312 kr.Billige fly til næste weekend: t/r fra kun 312 kr.

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar