• 27 jun 2019

  Billige sommer-fly til Korsika: tur/retur til fra kun 896 kr.

  Middelhavsøer bliver ikke smukkere end Korsika! Ligesom sin italienske naboø, Sardinien, er Korsika spækket med uovertrufne sandstrande, der nærmest er kopier af dem, du kender fra Caribien. Korsika skiller sig dog ud i kraft af sin unikke og utroligt varierede geografi. To tredjedele af øen udgøres f.eks. af en bjergkæde. Øens øgenavn – bjerget i havet – rammer således ikke helt ved siden af! På grund af den forskelligartede geografi kan du på Koriska opleve, at landskaberne fuldstændig skifter karakter over korte afstande – fra billedskønne middelhavsstrande til højtragende bjerge.

  Middelhavsparadis på Korsika
  juli og august
  fra896 kr.
  Hamborg
  Bastia
  Billige fly til Korsika
  inkl. håndbagage
  fra896 kr.

  Billige fly til Korsika

  Før du måske ærgrer dig over, at afrejselufthavnen er Hamborg, så vent lige lidt. Først skal du lige vide, hvad prisniveauet i Danmark er. Den allerbilligste afgang, du kan finde fra København til Korsika i juli/august, ligger i skrivende stund på 1.750 kr. (17. – 24. august). Og det er vel at mærke den eneste afgang til under 2.000 kr. Så når du fra Hamborg kan finde billetter til under 1.000 kr., så er det i den grad værd at tage turen syd for grænsen!

   

  Eurowings tilbyder lige nu tur/retur-fly til Bastia til mellem 900 og 1.500 kr. i både juli og august. Jeg har f.eks. fundet en afgang i skolernes sommerferie fra tirsdag den 30. juli til onsdag den 7. august til kun 896 kr. Hver vej har du en enkelt ultrakort mellemlanding på ca. 1 time. Men den tager jeg glædeligt med til denne superbillige pris. Hos Eurowings må du som udgangspunkt gratis medbringe 8 kg håndbagage.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 16.07. – 31.07.
  • 23.07. – 31.07.
  • 30.07. – 07.08.
  • 06.08. – 14.08.
  • 13.08. – 21.08.
  • 20.08. – 28.08.
  • 27.08. – 04.09.
  • Og flere

   

   

  Hoteller

  Korsika er Middelhavets fjerdestørste ø, så du har et godt, stort område at arbejde med ift. hoteller. Især hvis du lejer en bil (kan klart anbefales!).

  Hoteller på Korsika
  kr.

   

  Lejebil

  En lejebil på Korsika er en fantastisk idé, hvis du spørger mig. Med en lejebil har du nemlig den ultimative frihed til at opleve hele øen. Og faktisk kan du leje en bil ganske billigt. Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i Frankrig (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Lejebil
  inkl. fri kilometer, fair brændstofpolitik og afhentning i lufthavnsterminalen
  486 kr.

   

  Oplevelser

  Vil du gerne sondere terrænet ift. ture og aktiviteter, så kan du kigge lidt på getyourguide.dk. Her finder du bl.a. et stort udvalg af forskellige bådture.

  Ture og aktiviteter

   

  Korsika i billeder

   

  Palombaggia Beach

   

  Erbalunga

   

  Bonifacio

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se fly-tilbud her