Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 939 kr.
Korsika-banner
Fly

Billige fly til Korsika: Flybilletter til Bastia fra kun 939 kr. tur/retur

Fly |

Billige fly til Korsika: Flybilletter til Bastia fra kun 939 kr. tur/retur

Middelhavsøer bliver ikke smukkere end Korsika! Ligesom sin italienske naboø, Sardinien, er Korsika spækket med uovertrufne sandstrande, der nærmest er kopier af dem, du kender fra Caribien. Korsika skiller sig dog ud i kraft af sin unikke og utroligt varierede geografi. To tredjedele af øen udgøres f.eks. af en bjergkæde. Øens øgenavn – bjerget i havet – rammer således ikke helt ved siden af! På grund af den forskelligartede geografi kan du på Korsika opleve, at landskaberne fuldstændig skifter karakter over korte afstande – fra billedskønne middelhavsstrande til højtragende bjerge. Drømmer du om at opleve en af Middelhavets smukkeste rejsemål, har jeg i dag fundet billige fly til Korsika! ✈

Middelhavsparadis på Korsika

august

fra

939 kr.

København ✈ Bastia

Billige fly til Korsika

Billige fly til Korsika

Flybilletter til Korsika plejer at være temmeligt dyre (ja, faktisk plejer de at koste på den gode side af 2.000 kr.).

I august tilbyder Norwegian dog et par superbillige afgange fra København til Bastia til ca. 1.000 kr. tur/retur!

I eksemplet ovenfor har jeg f.eks. fundet billetter fra København til Bastia fra lørdag den 19. august til lørdag den 26. august til kun 939 kr.

Der er også direkte afgange fra København til Bastia hver lørdag i september – disse afgange koster dog som sagt fra ca. 2.000 kr.

Norwegian tillader altid en lille taske under sædet (maks. 30×20×38 cm). Vil du gerne tilføje håndbagage (til bagagehylden), kan du tilkøbe dette i bookingprocessen (billigst hvis du booker direkte hos Norwegian).

Fly til Korsika – billige rejsedatoer

  • 19.08. – 26.08.
  • 26.08. – 02.09.

Hoteller på Korsika

Korsika er Middelhavets fjerdestørste ø, så du har et godt, stort område at arbejde med ift. hoteller. Især hvis du lejer en bil (hvilket klart kan anbefales!).

Hoteller på Korsika

Lejebil

En lejebil på Korsika er en fantastisk idé, hvis du spørger mig. Med en lejebil har du nemlig den ultimative frihed til at opleve hele øen.

Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i Frankrig (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

Oplevelser

Vil du gerne sondere terrænet ift. ture og aktiviteter, så kan du kigge lidt på getyourguide.dk. Her finder du bl.a. et stort udvalg af forskellige bådture.

Ture og aktiviteter

Korsika i billeder

Palombaggia Beach

Fly til Korsika

Erbalunga

Fly til Korsika

Bonifacio

Fly til Korsika

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Billige fly til Korsika: Flybilletter til Bastia fra kun 939 kr. tur/returBillige fly til Korsika: Flybilletter til Bastia fra kun 939 kr. tur/retur

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud