• 02 okt 2019

  Billige fly til fantastiske Key West: tur/retur fra kun 2.140 kr. i hele højsæsonen

  Er du til solbeskinnede palmestrande, fortryllende solnedgange og caribisk stemning, så skal du helt klart besøge USA’s sydligste landfaste punkt, Key West! Florida Keys sydligste ø byder på et dejligt tropisk klima, hvor der næsten altid er garanti for sol og varme (aka en perfekt vinterdestination!). En lille ‘fun fact’ om Key West er i øvrigt, at øen er fyldt med fritgående haner og høns. Historien går på, at det i sin tid var cubanerne, der medbragte hanerne til Key West for at lave cock fights. Under en storm gik indhegningen dog i stykker, og hanerne slap løs. Sidenhen er de prægtige fugle blevet en fuldstændig fast del af livet på Key West – og er i dag fredet.

  Billige fly til Amerikas Caribien
  november - marts
  fra2.140 kr.
  København (og Billund)
  Key West
  Billige fly til Key West
  inkl. håndbagage

  Billige fly til Key West

  Det er ikke hver dag, man finder billige fly til Key West. Når man skal til Key West, er det langt mere normalt at flyve til f.eks. Miami, leje en bil og så tage turen på knap fire timer til Key West. Men med de billetter, jeg her har fundet, slipper du for køreturen og kan nærmest hoppe direkte fra flyet til stranden.

   

  Det er primært American Airlines og British Airways, der udbyder tur/retur-billetter fra København til Key West. Hver vej har du to korte mellemlandinger. Hvor du mellemlander, varierer fra afgang til afgang, men som regel er det Heathrow (London) kombineret med Charlotte, Dallas eller Miami. Du kan finde de billige billetter i store dele af højsæsonen fra november til marts til priser lidt over 2.000 kr. Jeg har f.eks. fundet en lækker afgang i vinterferien (uge 7) fra mandag den 10. februar til tirsdag den 18. februar til kun 2.140 kr.

   

  Som det er tilfældet med næsten alle fly til USA, indeholder billetterne som udgangspunkt kun håndbagage. Vil du gerne have indchecket bagage med, er det som regel billigt at tilkøbe direkte hos flyselskabet, efter du har købt billetterne på travelmarket.

   

  Jeg har ikke kunnet finde lige så billige afgange fra Billund, så hvis du gerne vil flyve fra Jylland, vil jeg anbefale den “traditionelle” løsning med fly til Miami.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 05.11. – 12.11.
  • 13.11. – 20.11.
  • 18.11. – 25.11.
  • 02.12. – 11.12.
  • 07.01. – 15.01.
  • 13.01. – 21.01.
  • 22.01. – 29.01.
  • 05.02. – 16.02. – vinterferien (uge 7)
  • 09.02. – 16.02. – vinterferien (uge 7)
  • 10.02. – 18.02. – vinterferien (uge 7)
  • 16.02. – 23.02. – vinterferien (uge 8)
  • 08.03. – 17.03.
  • 15.03. – 24.03.
  • Og flere

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hoteller i Key West

  Det kan være en ret dyr affære at bo på hotel i Key West, men man kan også være heldig at finde et godt tilbud. Og det er selvfølgelig ikke sikkert, at du vil bo i Key Wesy hele din ferie – resten af Florida har også adskillige attraktioner (Miami, Everglades, Orlando osv.). Herunder kan du få overblikket over det store udvalg af hoteller til den første nat og finde det perfekte hotel for både dig og din pengepung.

  Hoteller i Key West

   

  Lejebil

  Hvis du vil ud at se noget af “The Sunshine State”, som Florida kaldes, kan jeg helt klart anbefale, at du lejer en bil. Du kan se et stort udvalg af lejebiler nedenfor, og så er det helt op til dig, om du er ude efter en lejebil hele rejseperioden eller blot nogle af dagene. Husk at de fleste biludlejningsfirmaer generelt i udlandet kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  9 dages billeje
  inkl. fri kilometer, fair brændstofpolitik og gratis forbindelsesbus
  kr.

   

  Billeder fra Key West

   

   

  Pas og visum

  USA er visumfrit i op til 90 dage. Visumfriheden er dog betinget af, at du har en elektronisk registrering i ESTA. Du kan læse mere om ESTA og udfylde en ansøgning her.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til Billige fly til fantastiske Key West: tur/retur fra kun 2.140 kr. i hele højsæsonen

  1. Carsten Svendsen says:

   Hejsa. Det er faktisk muligt fra Billund også, f.eks. 10 til 18. feb.
   kr. 2.188,- t/r med BA og AA ( der er så noget mere ventetid) men man
   slipper for at skulle bruge en halv dag frem og tilbage til CPH,
   M.v.h.
   Carsten Svendsen

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Carsten 🙂

    Du har ret i, at man også kan finde billetter fra Billund. Men så vidt jeg kan se, kræver de en overnatning i London, fordi mellemlandingen strækker sig over en nat. Og så ville jeg i hvert fald selv foretrække at flyve til Miami, hvor du kan finde mindst lige så billige billetter med bedre flytider 😉

  2. Pernille says:

   Hvad gør man, hvis man gerne vil have en kuffert med på billetter som disse?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Pernille,
    Med disse billetter ville jeg personligt selv booke flybilletten via de online rejsebureauer (f.eks. ticket.dk og FDM), der udbyder billetterne. Når du har gjort dette modtager du et bookingnummer, som du kan bruge til at logge ind på selve det flyselskab du skal flyve med (i dette tilfælde Air France) og herigennem booke ekstra bagage. Det plejer at være en del billigere at booke via flyselskabets egen hjemmeside nemlig 🙂 Jeg håber det giver mening, ellers er du mere end velkommen til at skrive 🙂

  Se fly-tilbud her