• 14 jul 2018

  Billige fly til fantastiske Key West: t/r til kun 2.030 kr.

  Er du til sandstrande, krystalklart vand, smukke solnedgange og god stemning, så skal du helt klart besøge USA’s sydligste punkt, Key West. Key West byder på et dejligt tropisk klima, så her er der altid sol og varme og det er ikke uden grund, at det bliver kaldt for Amerikas Caribien! Området, The Keys, består af 5 hovedøer, hvor du kan snorkle, dykke (Key Largo byder på Amerikas eneste koralrev), dyrke vandsport, nyde solens stråler eller shoppe. Hvis du kan lide historie og kultur, så kan du gå i Ernest Hemingways fodspor, da han har boet på Key West og det er også her du kan gå ombord i en af de kendte Key Lime pies.

  Billige fly til Amerikas Caribien
  november - april
  2.030 kr.
  Billund og København
  Key West
  Billige fly til Key West
  inkl. 12 kg håndbagage
  2.030 kr.
  alternativ: fly til Miami

  Fly til Key West

  På prissammenligningssiden travelmarket.dk har jeg i dag fundet billige flybilletter til Key West. Når man skal til Key West er det meget normalt at flyve til Miami, leje en bil og så tage turen på knap 4 timer til Key West – men med disse billetter jeg har fundet, så slipper du for køreturen og kan nærmest hoppe direkte fra flyet til stranden. Du kan både flyve fra Billund og København fra november – april (der findes også afgange henover vinterferien – uge 7 og 8) til priser fra 2.030 kr. inkl. 12 kg håndbagage og mad ombord. Jeg har f.eks. fundet en afgang fra Billund d. 14.01. – 24.01. til kun 2.030 kr. Flytiderne kan umiddelbart virke lidt lange (19,5 og 15,5 time), men der er 2 kortvarige stop på ruten af 1-3 timers varighed, så personligt synes jeg det er gode flytider, da man lige har mulighed for at strække benene samt du undgår køreturen fra/til Miami. Det er billigst at flyve fra Billund med priser fra 2.030 kr. og fra København ligger priserne fra 2.139 kr.

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 19.11. – 29.11.
  • 03.12. – 13.12.
  • 21.01. – 31.01.
  • 04.02. – 14.02.
  • 11.02. – 21.02.
  • 18.02. – 28.02.
  • 04.03. – 14.03.
  • 15.04. – 25.04.
  • Og flere

   

  Hoteller i Key West

  Det kan være en lidt dyr affære at bo på hotel i Key West, men man kan være heldig at finde et godt tilbud – på skyscanner.dk kan du se et stort udvalg af hoteller og finde det perfekte hotel for både dig og din pengepung.

  Hoteller i Key West

  Lejebil

  Hvis du vil ud at se noget af området, så kan jeg helt klart anbefale, at du lejer en bil. Du kan se et stort udvalg af lejebiler på skyscanner.dk og så er det helt op til dig, om du er ude efter en lejebil hele rejseperioden eller blot nogle af dagene. Husk at de fleste biludlejningsfirmaer generelt i udlandet kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Pas og visum

  USA er visumfrit i op til 90 dage. Visumfriheden er dog betinget af, at du har en elektronisk registrering i ESTA. Du kan læse mere om ESTA og udfylde en ansøgning her.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Billige fly til fantastiske Key West: t/r til kun 2.030 kr.

  1. Pernille says:

   Hvad gør man, hvis man gerne vil have en kuffert med på billetter som disse?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Pernille,
    Med disse billetter ville jeg personligt selv booke flybilletten via de online rejsebureauer (f.eks. ticket.dk og FDM), der udbyder billetterne. Når du har gjort dette modtager du et bookingnummer, som du kan bruge til at logge ind på selve det flyselskab du skal flyve med (i dette tilfælde Air France) og herigennem booke ekstra bagage. Det plejer at være en del billigere at booke via flyselskabets egen hjemmeside nemlig 🙂 Jeg håber det giver mening, ellers er du mere end velkommen til at skrive 🙂

  Se fly-tilbud her