• 14 jul 2018

  Billige fly til Grækenland: tur/retur til Athen med fly videre til Santorini eller Mykonos til kun 961 kr.

  Grækenland og dens mange paradis-øer er udsøgte sommerferiedestinationer. Desværre er flybilletter til øer som Santorini tæskedyre. Men det er der heldigvis råd for! Et par billige flybilletter til Athen kan nemlig kombineres med et par endnu billigere indenrigsbilletter til nogle af Grækenlands mest eftertragtede øer. På den måde kan du være heldig at spare en del penge på flybilletterne!

  Sommerferie i Grækenland
  august og september
  961 kr.
  Billund
  Athen, Santorini, Mykonos
  Billige fly til Athen
  inkl. 10 kg håndbagage
  572 kr.
  Billige fly videre til Santorini
  inkl. 10 kg håndbagage
  389 kr.
  Fra Athen til Santorini
  Fly
  572 kr.
  Santorini-fly
  389 kr.
  Total (pr.person)
  961 kr.

  Billige fly til Grækenland

  skyscanner.dk kan du lige nu finde billige fly fra Billund til Athen i hele august og september. Jeg har f.eks. fundet billetter i den sidste uge af skolernes sommerferie fra den 07.08. – 14.08. til kun 732 kr.

   

  Det er Ryanair, der udbyder de billige billetter, og du har derfor 10 kg håndbagage inkluderet. Der er kun afgange om tirsdagen, men til gengæld kan du finde billige billetter på stort set alle tirsdag-til-tirsdag-rejser i august og september. Det er desværre ikke muligt at finde tilsvarende billige fly fra København.

   

  Billige indenrigsfly

  I Athen kan du tit finde superbillige indenrigsfly videre til Santorini. Ovenfor har jeg f.eks. fundet billetter fra Athen til Santorini fra den 08.08. – 14.08. til kun 347 kr. inkl. 10 kg håndbagage. Pga. flytiderne har du i eksemplet ovenfor en enkelt overnatning i Athen – som forresten er en super spændende storby – mens du tilbringer resten af tiden på Santorini. Der er dog rigtig mange forskellige afgange at vælge imellem, så de præcise datoer og flytider har du rig mulighed for at tilpasse, som du vil.

  Fra Athen kan du også komme til næsten alle andre græske øer til meget billige penge. Så, hvis du vil til Mykonos, Naxos eller noget helt andet, så prøv at lege lidt med datoerne ind på momondo!

   

  Hoteller i Grækenland

  Uanset hvordan du sammensætter dine flybilletter, får du brug for hoteller i både Athen og Santorini/Mykonos. Nedenfor kan du på skyscanner.dk få det fulde overblik over hoteludvalget i Athen til den første nat. Herefter kan du så søge efter hoteller på Mykonos eller Santorini. Hoteller på de græske øer er dog generelt meget dyre på denne tid af sommeren. Og skulle hotellerne være for dyre, kan du altid give airbnb.dk en chance.

  Hoteller i Athen

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Billige fly til Grækenland: tur/retur til Athen med fly videre til Santorini eller Mykonos til kun 961 kr.

  1. Kenneth Andersen says:

   Hej,

   Har du eventuelt nogle gode fif til leje af bil når man skal til Grækenland / fastlandet?

   Vh
   Kenneth

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Kenneth,
    Jeg plejer altid selv at bruge skyscanner.dk – her får du nemlig en samlet oversigt over de forskellige tilbud fra forskellige firmaer og så er der også en rating på tilbuddene, så du f.eks. kan gå efter det tilbud med bedst rating. På denne side er det også nemt at skabe sig et overblik over, hvad de forskellige tilbud indeholder (så som fair brændstofpoliti, afhentning i lufthavnsterminalen, ubegrænset kilometerantal osv.). De fleste tilbud er med forsikring (dog med selvrisiko – så tjek om din rejseforsikring dækker den).
    Du skal være opmærksom på, at de fleste biludlejningsfirmaer i Grækenland (og mange andre lande) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.