Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 2.590 kr.
Gambia-featured
Fly

Billige fly til Gambia: Tur/retur-billetter til Banjul fra kun 2.590 kr.

Fly |

Billige fly til Gambia: Tur/retur-billetter til Banjul fra kun 2.590 kr.

Er du klar til en rejsemæssig curveball? Du kan nemlig flyve billigt til Gambia i højsæsonen! Skønne Gambia er stadig et ret nyt rejsemål, så det vestafrikanske land har et fantastisk potentiale for nye, eksotiske rejseoplevelser! Selvom Gambia faktisk er det mindste land på det afrikanske fastland, så er landet stadig et fabelagtigt rejsemål! Især på grund af de forrygende strande, den smukke natur, det yderst behagelige klima og det faktum, at solen næsten altid skinner. Med til historien hører også, at lokalbefolkningen er usædvanligt venlig og altid smilende. Så hvis du er klar til et afrikansk eventyr, er Gambia så afgjort en af topdestinationerne. Og gæt engang, hvad jeg har fundet i dag – billige fly til Gambia ✈🇬🇲

I øvrigt er det netop i år nok ekstra smart at kigge nærmere på Gambia, idet flybilletter til de populære vinterrejsemål i Sydøstasien (bl.a. Thailand og Vietnam) har været voldsom dyre.

Opdag Afrikas lille rejseperle

januar, februar og marts

2.590 kr.

København ✈ Banjul

Billige fly til Gambia

Fly til Gambia

Har lille Gambia sat gang i rejsedrømmene, så kan du heldigvis finde superbillige tur/retur-billetter fra København i skrivende stund. Endda i højsæsonen (vinteren).

Det er spanske Vueling, der i øjeblikket sælger flybilletter til mere end fornuftige priser.

I bl.a. januar, februar og marts kan du nemlig finde afgange med en enkelt mellemlanding i Barcelona til priser mellem ca. 2.600 og 3.300 kr. tur/retur.

Jeg har ovenfor – blot som et eksempel – taget udgangspunkt i billetter fra København fra mandag den 6. marts til onsdag den 15. marts. På disse datoer koster billetter kun 2.590 kr.

Mellemlandingen på vej hjem er desværre om natten. Men til prisen er det altså til at leve med.

Billetterne hos Vueling er som udgangspunkt inklusive en lille håndbagagetaske, der skal placeres under sædet. Ekstra bagage skal tilkøbes ved siden af.

Fly til Gambia – billige rejsedatoer

 • 16.01. – 25.01.
 • 23.01. – 01.02.
 • 03.02. – 15.02.
 • 06.02. – 15.02.
 • 13.02. – 22.02.
 • 20.02. – 01.03.
 • 24.02. – 10.03.
 • 27.02. – 10.03.
 • 03.03. – 10.03.
 • 06.03. – 15.03.
 • 10.03. – 17.03./22.03./24.03.
 • 13.03. – 22.03./24.03.
 • 17.03. – 24.03./29.03.
 • Og flere

Hoteller

Hotel skal der også til. Langs kysterne finder du naturligvis en masse fantastiske beach resorts, og det er helt klart dér, du skal lede, hvis sol og strand er dit primære mål med rejsen.

Området længere inde i landet (langs Gambia-floden) er primært for de lidt mere eventyrlystne.

Hoteller i Gambia

Billeder fra Gambia

Rigtig mange turister lokkes til Gambia pga. strandene og den bagende sol

Fly til Gambia

Men også et fascinerende dyreliv tiltrækker folk – tag fx en tur til Kachikally Crocodile Pool

Fly til Gambia

Pas, visum og corona

Gambia er visumfrit i op til 28 dage, når du er på turistrejse (og 7 dage ifm. forretningsrejser). Dit pas skal herudover være gyldigt i mindst 6 måneder ud over opholdets varighed.

Er du fuldt vaccineret, slipper du for karantæne ved indrejse. Er du ikke vaccineret, skal du medbringe en negativ PCR-test (maks. 72 timer gammel).

OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne grundigt og holder dig opdateret om corona-situationen på de britiske myndigheders hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Billige fly til Gambia: Tur/retur-billetter til Banjul fra kun 2.590 kr.Billige fly til Gambia: Tur/retur-billetter til Banjul fra kun 2.590 kr.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud