• 19 jul 2016

  Billige fly til Gambia: tur/retur til kun 2.864 kr.

  rsz_shutterstock_390514660

  Gambia er et ret nyt rejsemål og byder på masser af opdagelsespotentiale! Gambia er et af Afrikas mindste lande og et særdeles værdsat rejsemål, især på grund af de fantastiske strande, den smukke natur og det yderst behagelige klima , men også på grund af den meget venlige og smilende befolkning.

  Skyscanner.dk har jeg i dag fundet nogle meget billige fly til Gambia. Du flyver med det spanske selskab Vueling (inkl. 10 kg håndbagage) fra København til Gambia med en mellemlanding i Barcelona til kun 2.865 kr. Jeg har fundet billetterne til denne pris fra d. 18. til d. 26. oktober. Andre billige billetter finder du især i september og oktober altid med afrejse og hjemkomst på en tirsdag.

  2016-07-19 21_09_55-CaptureSE FLY-TILBUD HER

   

  Hoteller i Gambia

  I Gambia finder du alt fra dyre luksushoteller til enkle strandhoteller. For at få et overblik kan du kigge forbi trivago.dk

  2016-07-19 21_11_24-Capture HOTELLER I GAMBIA

   

  Seværdigheder i Gambia

  Gambias smukke bounty-strande er en af landets største attraktioner. Bl.a. vil jeg anbefale Kartung Beach, Sanyang og Jinack Island Beach.

  Abuko Naturreservat er stedet, hvis man vil opleve Gambias mangfoldige dyreliv. Parken er lille og overskuelig, og rummer en imponerende variation af dyre- og planteliv. Her kommer du bl.a. tæt på aber, antiloper og hulepindsvin og over 290 forskellige fuglearter.

  I Kachikally-søen kan du komme meget tæt på ca. 100 krokodiller, som er mere eller mindre tamme og gambianerne mener, at badning i søen øger ens frugtbarhed.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *