• 03 jan 2019

  Billige fly til din skiferie: Fly til Østrig, Italien, Sverige, Spanien, mm. fra kun 195 kr. tur/retur!

  Frisk luft, solskin i øjnene og nyfalden glitrende sne – findes der noget bedre end en skiferie? Den eneste ting jeg ikke kan lide ved skiferier er den lange køretur dertil. Uanset om man skal nord- eller sydpå, så skal man regne med mellem 8 – 14 timer i bil eller bus. Medmindre man kunne flyve – men koster det ikke en halv bondegård? Nej ikke nødvendigvis! I dag har jeg nemlig fundet en masse billige fly til nogle superlækre skiområder i både Østrig, Italien, Sverige, Spanien og Bulgarien, så du kan blive inspireret til en superbillig skiferie! Om du er til de vildeste pister, snowboard eller måske bare en heftig omgang afterski, så er jeg sikker på, at du nok skal finde den helt perfekte ferie!

  Skøn og billig skiferie
  januar - marts
  fra195 kr.
  København, Billund, Aalborg og Hamborg
  Østrig, Italien, Spanien, Sverige og Bulgarien

  Billige fly til skiområder

  Nedenfor har jeg lavet en oversigt over billige fly til skiområder i Østrig, Italien, Spanien, Sverige og Bulgarien til inspiration for dig, der ønsker at komme på skiferie uden at betale en formue.

   

  Fly til Østrig

  Hvis du vil til Østrig og holde skiferie, så kan du enten tage til Wien (og videre derfra) eller til Salzburg. Du kan flyve fra både Billund og København til Wien og hvis du vil til Salzburg kan du flyve fra København. Priserne til Wien ligger fra 372 kr. fra København og 308 kr. fra Billund. Hvis du vil til Salzburg, finder du de billigste billetter mellem 686-1.000 kr.

  Billige fly til Østrig
  Fly fra Billund til Wien
  Fly fra København til Wien
  Fly fra København til Salzburg

  Fly til Italien

  Hvis skiferien skal gå til Italien, så kan du tage til de italienske alper og skiregionen Monte Bondone. Her venter 70 hektar skiområde og over 20 km skipister på dig. Hvis du gerne vil til Trentino, er det uden tvivl billigst at flyve til Bergamo, der kun ligger lidt over 2 timers kørsel fra skiområdet. Det gode ved Bergamo er desuden, at du stort set hele vinteren kan finde superbillige fly fra København og Hamborg fra henholdsvis 253 kr. og 195 kr.

  Billige fly til Italien
  Fly fra Hamborg til Italien
  Fly fra København til Italien

  Fly til Spanien

  I området Sierra Nevada i Andalusien, finder du Europas sydligste skisportssted. Her får du en fantastisk kombination af sol, 115 pister, den smukkeste natur og en lang skisæson. Den nærmeste lufthavn tilgængelig fra Danmark til Sierra Nevada er i Malaga. Hertil har jeg fundet billige flybilletter fra både København, Billund og Aalborg fra januar – marts. Fra Billund og København ligger priserne fra ca. 250 kr. og fra Aalborg 574 kr.

  Billige fly til Spanien
  Fly fra København til Malaga
  Fly fra Billund til Malaga
  Fly fra Aalborg til Malaga

  Fly til Sverige

  Åre (Östersund) er en superhyggelig og charmerende by i det svenske fjeld. Området omkring byen byder blandt andet på nogle af Sveriges bedste skiforhold. Og uanset om du er komplet nybegynder eller verdensmester på ski, er Åre et sublimt ski-område, der nok skal begejstre enhver. Jeg har fundet et par billige og en superbillig afgang i vintermånederne fra København med priser fra 281-600 kr.

  Billige fly til Sverige

  Fly til Bulgarien

  Med fly til Bulgarien (Sofia), kan du komme til landets mest populære skiresort, Borovets (fra Sofia er der cirka en times kørsel til Borovets). Bulgarien er måske ikke lige det, man umiddelbart forbinder med skiferie, men der findes faktisk fantastisk gode forhold til at stå på ski med pister i verdensklasse. Du flyver fra København til Sofia og de billigste billetter finder du til 288 kr.

  Billige fly til Bulgarien

  Hoteller til din skiferie

  Du har selvfølgelig også brug for et hotel under din skiferie –  dem kan du finde her.

   

  Lejebil

  Til nogle af skistederne, ville det være en fordel at leje en bil – det giver en større frihed og fleksibilitet. Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i udlandet kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *