• 08 dec 2019

  Billige fly til Comorerne: tur/retur fra kun 2.840 kr. inkl. bagage

  Her får du lige en af de helt sjældne rejsedestinationer – Comorerne! I Det Indiske Ocean lige mellem Madagaskar og den afrikanske østkyst ligger denne lillebitte østat, som de færreste har hørt om – og endnu færre har besøgt. Comorerne består af i alt tre øer: Grande Comore, Mohéli og Anjouan. Selvom øerne kan sætte flueben ved alle de rigtige bokse (tropisk klima, palmestrande, azurblåt vand og den slags), så er der omtrent lige så lidt turisme på Comorerne, som der er i Afghanistan. Så du kan altså få de palmeklædte strande helt for dig selv her!

  Opdag Comorerne
  februar - april
  fra2.840 kr.
  København
  Comorerne
  Billige fly til Comorerne
  inkl. bagage

  Billige fly til Comorerne

  Hvis Comorerne lyder som noget for dig, så faldt jeg i dag over billige fly dertil i marts. Fordi det er en nichédestination, finder du selvfølgelig ikke direkte fly. Du må derfor også leve med lidt skæve flytider og 2-3 mellemlandinger. Men det er simpelthen vilkårene, når du vil flyve til en af verdens mindste østater uden nogen nævneværdig turisme.

   

  Ovenfor har jeg f.eks. fundet billetter fra København fra fredag den 13. marts til mandag den 23. marts til kun 2.840 kr. hos Kenya Airways og Air France. På vej mod Comorerne har du to mellemlandinger i hhv. Amsterdam og Nairobi. På hjemturen har du tre mellemlandinger i hhv. Antananarivo, Nairobi og Paris. Billetterne er som udgangspunkt inklusive indchecket bagage.

   

  Du kan også finde lignende billetter i februar og frem til april.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 22.02. – 03.02.
  • 29.01. – 10.02.
  • 26.02./28.02. – 09.03.
  • 07.03. – 16.03.
  • 16.03. – 26.03.
  • 20.03./21.03. – 30.03.
  • 28.03. – 06.04.
  • 11.04. – 20.04.
  • 18.04. – 28.04.
  • 20.04. – 30.04.
  • Og flere…

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hoteller

  Som en af verdens mindste østater – og et af de mindst besøgte lande i verden – er det klart, at du ikke finder en stor og blomstrende hotel- og servicebranche på Comorerne. Men du kan trods alt godt finde overnatningssteder på øerne. Bl.a. det overraskende lækre og luksuriøse 4* Golden Tulip Grande Comore Moroni.

  Hoteller på Comorerne

   

   

  Video

  Comorerne er som sagt ikke det mest velbesøgte sted i verden, men det har ikke forhindret eventyrlystne globetrottere i at besøge de smukke øer. Bloggeren heartmybackpack har f.eks. lavet denne fine video fra hendes rejse dertil. Herudover har hun også skrevet nogle blogindlæg om rejsen, som jeg varmt kan anbefale, hvis du overvejer at tage afsted.

   

  Pas og visum

  Der er visumpligt i Comorerne. Udenrigsministeriet skriver, at visum kan opnås ved indrejse, men at det anbefales at få denne oplysning bekræftet på ambassaden forud for afrejsen.

   

   

  Vaccination

  Når turen går til de mere eksotiske destinationer, er det som regel en god idé at få styr på sine vaccinationer. I den forbindelse kan du kigge forbi sikkervaccination.dk.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Billige fly til Comorerne: tur/retur fra kun 2.840 kr. inkl. bagage

  1. Kjeld says:

   Hvordan er prislejet på Comorerne?? Skal man forvente 5,- 10 eller 20.000 i lommepenge på de 10 dage? Har selv været på Maldiverne og det var ikke billigt

   • Rejsespejder says:

    Hej Kjeld,
    Comorerne er et af verdens fattigste lande, så prisniveauet er meget lavt især, hvis du tager til de lokale områder, hvor en aftensmad sjældent kommer til at koste mere end 100 kr. Den primære grund, hvorfor det er så dyrt på Maldiverne er, at de er mange små øer med kun et enkelt hotel og evt. en butik, som hotellet ejer, så de kan forlange hvadsomhelst priser, da der ikke findes alternativer.
    Comorerne består af få “større” øer, så der findes andre muligheder.

  Se fly-tilbud her