Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 3.351 kr.
Argentina-Iguazu-Falls-banner
Fly

Fantastiske Argentina: fly tur/retur til Buenos Aires fra kun 3.351 kr.

Fly |

Fantastiske Argentina: fly tur/retur til Buenos Aires fra kun 3.351 kr.

Så er det blevet tid til en tur til verdens største spansktalende land! Har du længe haft backpacker-drømme om at gå på opdagelse i det sydamerikanske kontinent – eller bare Argentina – så har jeg i dag fundet dejligt billige fly til den argentinske hovedstad Buenos Aires. Billetter hertil plejer at ligge i prislejet omkring 6.000 kr., så der er tale om et seriøst tilbud til næsten halv pris! Argentina er et kæmpestort land. Og det fornemmer man tydeligt, når man ser på landets unikke mangfoldighed af rejseoplevelser. Du kan nemlig opleve alt lige fra spektakulære gletsjere og tordnende vandfald til sprudlende storbyer og vilde bjerglandskaber!

Argentinsk rejseeventyr

marts – juni

3.351 kr.

København ✈ Buenos Aires

Billige fly til Argentina

Billige fly til Argentina

Sydamerikanske lande har længe været (og er stadig) ret dyre destinationer ift. flybilletter. Og her er Argentina ingen undtagelse. Men Norwegian tilbyder lige nu billige flybilletter fra København til Buenos Aires via London til en rigtig fin pris! Ovenfor har jeg f.eks. fundet billetter fra den 26. maj til den 15. juni til kun 3.351 kr.

Du kan finde en en del tur/retur-billetter i prislejet mellem ca. 3.300 og 4.200 kr. fra marts til juni. Flybilletterne indeholder kun en enkelt mellemlanding i London hver vej. Der kan dog være lidt forskel på, hvor lang mellemlandingen er, alt efter hvilke datoer du vælger. Ovenfor har jeg fundet flytider med mellemlandinger på hhv. 3 og 6 timer – helt i orden når man tænker på prisen!

Norwegian-billetter inkluderer altid en lille taske (30 x 20 x 38 cm), som skal placeres under sædet foran dig. Vil du gerne tilkøbe ekstra bagage, er det billigst at tilkøbe direkte gennem Norwegian.

Eksempler på billige rejsedatoer

 • 15.03. – 26.03.
 • 20.03. – 06.04.
 • 23.03. – 06.04.
 • 25.03. – 06.04.
 • 10.04. – 23.04.
 • 14.04. – 29.04.
 • 15.04. – 29.04.
 • 26.04. – 08.05.
 • 28.04. – 10.05.
 • 29.04. – 17.05.
 • 05.05. – 17.05.
 • 08.05. – 20.05.
 • 12.05. – 24.05.
 • 19.05. – 29.05.
 • 22.05. – 05.06.
 • 26.05. – 15.06.
 • 02.06. – 15.06.
 • 09.06. – 20.06.
 • Og flere

Hoteller i Argentina

Som du kan læse nærmere om nedenfor, byder Argentina på lidt af hvert. Og hvad du vil opleve, er selvfølgelig afgørende for din hotelsøgning. Herunder kan du få overblikket over hoteller i hovedstaden Buenos Aires, hvor du lander.

Hoteller i Buenos Aires

Rejseinspiration

Argentina er et kæmpestort land (verdens ottendestørste for at være helt præcis). Det betyder, at du kan opleve lidt af hvert på din rejse. Herunder får du et lille udvalg af nogle af Argentinas mest berømte seværdigheder.

Buenos Aires

Da du lander i Buenos Aires, vil det være oplagt at tilbringe lidt tid i Argentinas karismatiske hovedstad. Byen bærer tydeligt præg af sine europæiske rødder (den blev bl.a. grundlagt af spanierne og har været invaderet af briterne), men samtidig har BA, som den bliver kaldt af de lokale, en klar sydamerikansk identitet.

Fantastiske Argentina: fly tur/retur til Buenos Aires fra kun 3.351 kr.

Iguazú Falls

Lige på grænsen mellem Argentina og Brasilien finder du et af verdens mest vandrige vandfald. Iguazú-vandfaldet er et af de mest imponerende naturfænomener i verden og hører uden tvivl til i samme kategori som Victoria Falls i Afrika. Fordi vandfaldet er beliggende i den nordlige del af Argentina, kan du også se frem til et varmt, subtropisk klima.

Fantastiske Argentina: fly tur/retur til Buenos Aires fra kun 3.351 kr.

Patagonien

Argentinas “backpacker paradise”! Området i den sydlige del af landet byder på noget af verdens allersmukkeste natur! Selvom temperaturerne her ligger i den kølige ende af skalaen, bliver du belønnet med et bjergtagende smukt vildnis, der byder på enestående landskaber, stepper, bjerge og gletsjere (f.eks. den nedenfor!). Herudover er der ved kyststrækningen også fantastiske muligheder for at komme tæt på både pingviner og hvaler. Er du naturelsker, så er Patagonien noget helt specielt!

Fantastiske Argentina: fly tur/retur til Buenos Aires fra kun 3.351 kr. Fantastiske Argentina: fly tur/retur til Buenos Aires fra kun 3.351 kr.

Fantastiske Argentina: fly tur/retur til Buenos Aires fra kun 3.351 kr.

Glaciar Perito Moreno

Hvis du nogensinde har spekuleret på, hvor den største ismasse uden for Grønland og Antarktis ligger, ja, så er svaret altså i Argentina! Perito Moreno-gletsjeren ligger i det sydvestlige hjørne af Argentina, og selvom dette teknisk set også hører til Patagonien, så fortjener den alligevel et lille afsnit for sig selv. Der er nemlig tale om et fuldstændig enestående naturfænomen. Og det besynderlige ved lige netop Perito Moreno-gletsjeren er, at den i modsætning til utroligt mange andre gletsjere ikke svinder ind i disse tider med global opvarmning.

Fantastiske Argentina: fly tur/retur til Buenos Aires fra kun 3.351 kr.

Vil du gerne inspireres yderligere eller booke udflugter til Iguazu Falls, Perito Moreno-gletsjeren eller noget helt tredje, kan du kigge på getyourguide. Her kan du virkelig få øjnene op for, hvor mange fantastiske oplevelser, Argentina disker op med!

Ture og aktiviteter i Argentina

Pas og visum

Argentina er visumfrit i op til 90 dage for EU-statsborgere.

Vaccination

Hvordan er det nu lige med Sydamerika og vaccinationer? Hvis du er i tvivl, så kan du blive klogere på siden sikkervaccination.dk.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Fantastiske Argentina: fly tur/retur til Buenos Aires fra kun 3.351 kr.Fantastiske Argentina: fly tur/retur til Buenos Aires fra kun 3.351 kr.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud