• 18 jun 2019

  Fantastiske Argentina: fly tur/retur til Buenos Aires fra kun 3.083 kr.

  Så er det blevet tid til en tur til verdens største spansktalende land! Har du længe haft backpacker-drømme om at gå på opdagelse i det sydamerikanske kontinent – eller bare Argentina – så har jeg i dag fundet dejligt billige fly til den argentinske hovedstad Buenos Aires. Billetter hertil plejer at ligge på omkring 6.000 kr., så der er tale om et seriøst tilbud til næsten halv pris! Argentina er et kæmpestort land. Og det fornemmer man tydeligt, når man ser på landets unikke mangfoldighed af rejseoplevelser! Du kan nemlig opleve alt lige fra spektakulære gletsjere og tordnende vandfald til sprudlende storbyer og vilde bjerglandskaber!

  Argentinsk rejseeventyr
  3.083 kr.
  København
  Buenos Aires
  Billige fly til Argentina
  inkl. 10 kg håndbagage

  Billige fly til Argentina

  Sydamerikanske lande har længe været (og er stadig) ret dyre destinationer ift. flybilletter. Og her er Argentina ingen undtagelse. Men nu er det altså blevet muligt at flyve med Norwegian fra København til Buenos Aires via London til en rigtig fin pris! Ovenfor har jeg f.eks. fundet billetter fra den 25. november til den 9. december til kun 3.083 kr. inkl. 10 kg håndbagage.

   

  Du kan finde en en del tur/retur-billetter i prislejet mellem ca. 3.000 og 3.800 kr. i september og fra november til marts (i oktober starter priserne fra ca. 4.000 kr.).

   

  Flybilletterne hos Norwegian indeholder kun en enkelt mellemlanding i London hver vej. Der kan dog være lidt forskel på, hvor lang mellemlandingen er, alt efter hvilke datoer du vælger. Ovenfor har jeg fundet flytider med mellemlandinger på hhv. 3 og 5 timer – helt i orden når man tænker på prisen!

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 04.09. – 18.09.
  • 10.09. – 24.09.
  • 11.09. – 25.09.
  • 29.10. – 12.11.
  • 30.10. – 13.11.
  • 06.11. – 20.11.
  • 12.11. – 26.11.
  • 25.11. – 09.12.
  • 13.01. – 29.01.
  • 22.01. – 10.02.
  • 27.01. – 11.02.
  • 18.02. – 03.03.
  • 19.02. – 04.03.
  • 24.02. – 09.03.
  • 26.02. – 11.03.
  • 02.03. – 16.03.
  • 09.03. – 23.03.
  • 11.03. – 25.03.
  • Og flere

   

   

  Hoteller i Argentina

  Som du kan læse nærmere om nedenfor, byder Argentina på lidt af hvert. Og hvad du vil opleve, er selvfølgelig afgørende for din hotelsøgning. Herunder kan du få overblikket over hoteller i hovedstaden Buenos Aires, hvor du lander.

  Hoteller i Buenos Aires

   

  Rejseinspiration

  Argentina er et kæmpestort land (verdens ottendestørste for at være præcis). Det betyder, at du kan opleve lidt af hvert på din rejse. Herunder får du et lille udvalg af nogle af Argentinas mest berømte seværdigheder.

   

  Buenos Aires

  Da du lander i Buenos Aires, vil det være oplagt at tilbringe lidt tid i Argentinas karismatiske hovedstad. Byen bærer tydeligt præg af sine europæiske rødder (den blev bl.a. grundlagt af spanierne og har været invaderet af briterne), men samtidig har BA, som den bliver kaldt af de lokale, en klar sydamerikansk identitet.

   

   

  Iguazú Falls

  Lige på grænsen mellem Argentina og Brasilien finder du et af verdens mest vandrige vandfald. Iguazú-vandfaldet er et af de mest imponerende naturfænomener i verden og hører uden tvivl til i samme kategori som Victoria Falls i Afrika. Fordi vandfaldet er beliggende i den nordlige del af Argentina, kan du også se frem til et varmt, subtropisk klima.

   

   

  Patagonien

  Argentinas “backpacker paradise”! Området i den sydlige del af landet byder på noget af verdens allersmukkeste natur! Selvom temperaturerne her ligger i den kølige ende af skalaen, bliver du belønnet med et bjergtagende smukt vildnis, der byder på de smukkeste landskaber, stepper, bjerge og gletsjere (f.eks. den nedenfor!). Herudover er der ved kyststrækningen også fantastiske muligheder for at komme tæt på både pingviner og hvaler. Er du naturelsker, så er Patagonien noget helt specielt!

   

  Glaciar Perito Moreno

  Hvis du nogensinde har spekuleret på, hvor den største ismasse uden for Grønland og Antarktis ligger, ja, så er svaret altså Argentina! Perito Moreno-gletsjeren ligger i det sydvestlige hjørne af Argentina, og selvom dette teknisk set også hører til Patagonien, så fortjener den alligevel et lille afsnit for sig selv. Der er nemlig tale om et fuldstændig enestående naturfænomen. Og det besynderlige ved lige netop Perito Moreno-gletsjeren er, at den i modsætning til utroligt mange andre gletsjere ikke svinder ind i disse tider med global opvarmning.

   

   

   

  Vil du gerne inspireres yderligere eller booke udflugter til Iguazu Falls, Perito Moreno-gletsjeren eller noget helt tredje, kan du kigge på getyourguide. Her kan du virkelig få øjnene op for, hvor mange fantastiske oplevelser, Argentina disker op med!

  Ture og aktiviteter i Argentina

   

  Pas og visum

  Argentina er visumfrit i op til 90 dage for EU-statsborgere.

   

   

  Vaccination

  Hvordan er det nu lige med Sydamerika og vaccinationer? Hvis du er i tvivl, så kan du blive klogere på siden sikkervaccination.dk.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se fly-tilbud her