Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

Cyber Monday-rabat fra 445 kr.
Design-uden-navn-2022-11-28T131150.749-1
Fly

Oplev det nordlige Skotland: Billige fly til Aberdeen fra kun 445 kr. tur/retur

Fly |

Oplev det nordlige Skotland: Billige fly til Aberdeen fra kun 445 kr. tur/retur

I dag har jeg fundet et helt særligt tilbud på billige fly til Aberdeen! Aberdeen er Skotlands tredje-største by og er kendt for sin smukke granit-arkitektur. Aberdeen gemmer på en masse historie, og særligt i Old Aberdeen (den gamle bydel) er der masser af interessante, historiske bygninger – og hvis den slags interesserer dig, kan du også med fordel besøge Dunnottar Castle som er en gammel middelalderfæstning beliggende kun ca. en halv times kørsel fra Aberdeen.

Området omkring Aberdeen byder, som resten af Skotland, på exceptionelt smukke naturoplevelser og fede outdoor-aktiviteter – du kan bl.a. bestige det anden-højeste bjerg i Skotland – Ben Macdui, afprøve nogen af de mange (udfordrende!) mountain bike-ruter i det spektakulære terræn, udforske den skotske natur i ro og mag på hesteryg og meget andet. Aberdeen er et rigtig godt udgangspunkt, hvis du gerne vil udforske den mere nordlige del af Skotland 🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿

Rejse til Skotland

januar – juni

fra

445 kr.

København ✈ Aberdeen

Billige fly til Aberdeen

Billige fly til Aberdeen

Jeg har som sagt fundet billige flybilletter til Aberdeen med afgang fra København.

De billige afgange ligger på de fleste onsdage mellem januar og juni, og prisniveauet for tur/retur-billetter ligger på mellem ca. 400 og 500 kr.

Det er SAS, der lige nu tilbyder de billige billetter i forbindelse med Cyber Monday, og derfor gælder tilbuddet også kun i dag!

I flyboksen ovenfor linker jeg som eksempel til en afgang fra onsdag den 12. april til onsdag den 19. april til kun 445 kr.

Eksempler på billige rejsedatoer

  • Onsdage fra januar t.o.m. juni

Billige fly til Aberdeen – Hotel

Det er helt op til dig selv, om du ønsker at blive i Aberdeen under hele dit ophold, eller om du ønsker at rejse videre rundt i Skotland. Det kan dog være, at det er skønt nok at tage en enkelt nat i Aberdeen, når du ankommer om aftenen. Du kan se dine overnatningsmuligheder nedenfor.

Hoteller i Aberdeen

Billeder fra Aberdeen

Billige fly til Aberdeen

Billige fly til Aberdeen

Dunnottar Castle er en middelalder-fæstning beliggende kun ca. 30 km fra Aberdeen

Billige fly til Aberdeen

Den smukke Dee-flod løber ud i Nordsøen ved Aberdeen

Billige fly til Aberdeen

Rensdyr foran Ben Macdui-bjerget ca. 95 km fra Aberdeen

Corona og Storbritannien

Der er p.t. ingen indrejserestriktioner, når du rejser til Storbritannien. Så alt er nu, som det var før corona.

OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Oplev det nordlige Skotland: Billige fly til Aberdeen fra kun 445 kr. tur/returOplev det nordlige Skotland: Billige fly til Aberdeen fra kun 445 kr. tur/retur

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud