• 15 jan 2020

  Solferie på Zakynthos: 1 uge på et flot 3* hotel fra kun 2.529 kr. inkl. fly

  Kunne du tænke dig at opleve helt fantastiske Zakynthos? Så prøv at læse med her. For lige nu kan du faktisk finde en række rigtig skarpe priser på en pakkerejse til en af Grækenlands ubestridt mest eftertragtede øer! Med spektakulære landskaber, fantastiske strande, sydeuropæisk sommersol og græsk ø-idyl er det svært ikke at blive svært begejstret for smukke Zakynthos! Og du kommer i den grad ikke til at kede dig. Der er nemlig et hav af oplevelser på øen med alt fra havskildpadde-sejlture og grotte-besøg til total afslapning på stranden. At du samtidig kan se frem til nogle suveræne temperaturer fra maj måned gør bare Zakynthos til en endnu bedre rejsedestination!

  Pakkerejse til Zakynthos
  maj - september
  fra2.529 kr.
  København og Billund
  Zakynthos
  1 uge på Zakynthos
  inkl. hotel og fly
  fra2.529 kr.

  Pakkerejse til Zakynthos

  Jeg har i dag fundet et virkelig lækkert tilbud på en pakkerejse til fortryllende Zakynthos. Du kommer til at bo i en nyrenoveret og moderne lejlighed på det 3* Two Brothers. Her er du placeret i frodige grønne omgivelser, og du kan derfor nyde en afslappende ferie, hvor der er masser af ro. Du kan se billeder fra lejlighedskomplekset længere nede i artiklen.

   

  Med dette hotel får du en skøn beliggenhed tæt på sandstrand og centrum. Stranden ligger i gåafstand (ca. 1 km), og for at komme ind til centrum kan du hoppe på bussen, som holder lige ved hotellet. Så bliver det vist ikke nemmere! Derudover har hotellet et skønt poolområde med både swimmingpool og børnepool – så her er plads til store og små.

   

  Lejlighederne har lyse og rummelige værelser med både tekøkken og balkon. En helt perfekt mulighed for at nyde de lune sommeraftener med en god bog og en drink. Dét kan i hvert fald kaldes for ferie!

   

  Rejsen findes fra maj til september, og du kan rejse fra både København og Billund. Den billigste rejse finder du i maj fra både København og Billund, hvor du f.eks. kan komme afsted fra mandag den 18. maj til mandag den 25. maj til kun 2.529 kr. inkl. fly. Du kan også komme ganske billigt afsted i juni måned, hvor du kan finde rejsen fra ca. 2.600 kr. Du finder faktisk de samme priser fra begge lufthavne udover i sommerferien, hvor det er billigst at rejse fra København. Her kan du komme afsted fra ca. 3.500, hvilket er en superskarp pris, når skolernes sommerferie bliver taget i betragtning. Du kan se listen med prisniveauet i de forskellige måneder nedenfor.

   

  OBS! Hvis du gerne vil ændre antallet af rejsende, kan du gøre det under “Priser & bestilling”. Som udgangspunkt viser siden nok kun tilbud for 2 personer. Hvis du gerne vil bestille et større værelse, skal du først ændre antallet af rejsende.

   

   

  Prisniveau

  Fra København

  • Maj: fra 2.529 kr.
  • Juni: fra 2.599 kr.
  • Juli: fra 3.549 kr.
  • August: fra 2.629 kr.
  • September: fra 2.939 kr.

   

  Fra Billund

  • Maj: fra 2.529 kr.
  • Juni: fra 2.599 kr.
  • Juli: fra 4.409 kr.
  • August: fra 2.629 kr.
  • September: fra 2.939 kr.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Billeder fra Two Brothers

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her