• 13 jun 2019

  Billig sommerferie til Zakynthos: 1 uges pakkerejse med 3* hotel, fly og transport fra kun 3.214 kr.

  Sommerferien ligger og lurer lige om hjørnet. Og hvis du endnu ikke har fået styr på ferien, kan du faktisk lige nu finde en række rigtig skarpe priser på pakkerejser til en af Grækenlands ubestridt mest eftertragtede øer, Zakynthos! Med spektakulære landskaber, fantastiske strande, sydeuropæisk sommersol og græsk ø-idyl er det svært ikke at blive svært begejstret for smukke Zakynthos!

  Billige pakkerejser til Zakynthos
  juli
  fra3.214 kr.
  København
  Zakynthos
  1 uge på Zakynthos
  inkl. hotel, fly og transport
  fra3.214 kr.

  Sommerferie til Zakynthos

  På Sunweb kan du i skrivende stund finde en del rigtig billige pakkerejser til skønne Zakynthos.

   

  F.eks. kan du få en hel uges ophold på det charmerende Hotel Daniel, som ligger i Kalamaki. Hotellet har et fint udendørs poolområde med liggestole og parasoller, og du indkvarteres i pæne, enkelt møblerede værelser med enten balkon eller terrasse. Stranden ligger desuden kun 10-15 minutter væk på gåben.

   

  Priserne i skolernes sommerferie starter helt nede fra 3.214 kr. pr. person ved en rejse for tre personer. Ved en rejse for 2 personer, starter prisen fra 3.669 kr. pr. person. Disse priser har jeg fundet fra onsdag den 31.07. til onsdag den 07.08. De resterende afgange i juli byder dog på priser under 4.500 kr. pr. person!

   

  Hotel Daniel er langt fra det eneste tilbud, du kan finde til en god pris i skolernes sommerferie. Der er nemlig en række andre pakkerejser, hvor priserne i sommerferien starter fra omkring de 3.300 kr. pr. person. Så kig endelig tilbuddene igennem og find det hotel, du synes bedst om. Fælles for alle tilbuddene er i øvrigt, at du flyver med SAS fra København (altid onsdag til onsdag).

   

  Du kan få overblikket over alle rejserne til Zakynthos her:

   

  Andre Zakynthos-rejser

   

   

  Hotel Daniel

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her