• 10 jul 2018

  Sommerferie i Italien: 6 dage i Napoli med hotel og fly til kun 2.059 kr.

  I den sydlige del af Italien finder du regionen Campania. Denne eventyrlige del af Italien gemmer på en række storslåede oplevelser. Du kan f.eks. gå på opdagelse i Pompeji – den historiske by, der blev begravet, da Vesuv gik i udbrud i år 79 e.Kr. Du kan også besøge de charmerende øer Ischia, Procida og Capri, hvor du kan dase på de lækreste strande. Der er selvfølgelig også den berømte Amalfikyst med de fortryllende udsigter. Og så har jeg slet ikke nævnt Napoli, der i sig selv er en fantastisk by – og som vel nok serverer de bedste pizzaer i verden!

  Billig sommerferie i Napoli
  juli og august
  2.059 kr.
  Hamborg
  Napoli
  Hotel i Napoli
  f.eks. det budgetvenlige Regina Suite
  792 kr.
  OBS! Hotellet er desværre udsolgt - heldigvis er der mange andre hoteller i Napoli 😉 Linket sender dig derfor videre til en søgning over alle hoteller i Napoli
  Billige fly til Napoli
  inkl. 8 kg håndbagage
  1.267 kr.
  Hotel
  792 kr.
  Fly
  1.267 kr.
  Total (pr.person)
  2.059 kr.

  Hotel i Napoli

  Hoteller i Napoli er som de fleste andre steder i Italien temmelig dyre om sommeren. Dog er det på skyscanner.dk lykkedes mig at finde et budgetvenligt hotel i form af Regina Suite (4 ud af 5 på TripAdvisor), der ligger midt i Napoli – kun 350 meter fra hovedbanegården i Napoli.

   

  Der er selvfølgelig ikke tale om et luksushotel, men det opfylder alle de nødvendige kriterier: det har en fremragende placering centralt i Napoli, du har glimrende transportmuligheder tæt på hotellet, der er eget badeværelse, gratis wi-fi og aircondition. Og så er det billigt!

   

  5 nætter på et superior-dobbeltværelse i juli koster 1.584 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 792 kr. pr. person. Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Napoli, kan du finde et nyt hotel her. Og leder du efter et enkeltværelse eller et større værelse, kan du ændre antallet af personer i søgefeltet.

   

   

  Billige fly til Napoli

  skyscanner.dk har jeg i dag fundet en del billige flybilletter fra Hamborg til Napoli i juli og august. Du flyver med enten Eurowings eller easyJet, og billetterne koster et sted mellem 1.200 og 1.400 kr. Ovenfor har jeg f.eks. taget udgangspunkt i billetter med afgang den 19.07. – 24.07. til kun 1.267 kr. inkl. 8 kg håndbagage.

   

  Du kan også flyve fra Danmark, men her finder du ikke mange billetter til under 2.000 kr. i skolernes sommerferie. Så har du mulighed for at rejse fra Hamborg, kan du spare en del penge.

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra Hamborg d. 19.07. – 24.07. (husk at hotelpriserne kan variere afhængig af rejsedatoen) – her får du et udvalg af andre billige rejsedatoer.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 12.07. – 19.07.
  • 14.07. – 19.07.
  • 19.07. – 24.07.
  • 26.07. – 02.08.
  • 28.07. – 05.08.
  • 05.08. – 12.08.
  • Og flere

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Fra lufthavnen kan du køre med den såkaldte Alibus ind til centrum. Bussen standser bl.a. ved hovedbanegården (Piazza Garibaldi), hvor hotellet ligger. En billet koster 5 euro (ca. 37 kr.) og kan bookes online på lufthavnens hjemmeside, og selve busturen tager kun omkring 22 minutter. Nemmere bliver det altså ikke!

   

   

  Lejebil

  Hvis du gerne vil ud og opleve noget mere af Campania, så vil en lejebil være rigtig god idé. Og på skyscanner.dk kan du finde lejebiler fra kun 312 kr. pr. person for 6 dage!

   

  Bilen nedenfor får en 9,3 ud af 10-rating på skyscanner og kommer med fri kilometer, fair brændstofpolitik og en gratis forbindelsesbus til udlejningsfirmaet. Herudover har den også forsikring (dog med selvrisiko – så tjek om din rejseforsikring dækker den).

   

  Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Italien (og udlandet generelt) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis. Bilen kommer med forsikring (med selvrisiko) og ubegrænset kilometer.

  Lejebil i 6 dage
  inkl. fri kilometer, fair brændstofpolitik og fri forbindelsesbus
  312 kr.

   

  Rejseinspiration

  Pompeji

  Du kan både tage bussen og toget til Pompeji (både pris og rejsetid er ca. den samme). Det er klart billigst selv at arrangere turen, men ellers kan du også overveje diverse pakketilbud. Busturen tager 35 minutter og koster 2,80 euro (19 kr.) pr. vej. Du tager bussen fra SITA-busterminalen, og billetterne købes samme sted som færgebilletter udbydes. Toget tager 40 minutter og koster 2,10 euro (16 kr.) pr. vej. Navnet på stationen i Pompeji er Pompei S. Villa Misteri, og herfra kan du tage en bus til Mount Vesuvius. Toget kaldes circumvesuviana train og kan tages fra Corso Garibaldi eller Piazza Garibaldi.

   

  Pompeji

   

  Amalfikysten

  En af verdens smukkeste kyststrækninger ligger kun 40 km fra Napoli. Fordi du på vejen derhen skal køre gennem et særdeles bjergerigt terræn, tager turen ca. 1,5 timer i bil. Til gengæld byder turen på nogle af de smukkeste udsigter, du nogensinde har set!

  Alternativt kan du tage toget (samme tog som til Pompeji) til Sorrento og derfra videre med bussen til Amalfi. Turen tager ca. 2 timer og kommer til at koste omkring 10 euro (75 kr.).

   

  Positano ved Amalfikysten

   

  Ischia, Procida og Capri

  Umiddelbart uden for Napoli-bugten ligger 3 af Italiens smukkeste øer, som du sagtens kan besøge på en endagstur. Der sejler færger mellem Napoli og Ischia, Procida og Capri. Du kan få overblikket over de forskellige færgeafgange på OKferry. Medmindre du rejser i højsæsonen (juni – august), vil jeg anbefale at købe billetterne i Napoli – så slipper du for bookinggebyret.

   

  Capri

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  se fly se hotel