• 04 jul 2019

  Familievenlig pakkerejse til Kreta: 1 uge på et flot, nyrenoveret 3,5* hotel fra kun 3.669 kr. inkl. fly og transport

  Hvis rejser var som sange, ville Kreta helt sikkert være en evergreen. Én af den slags du kunne høre på repeat om og om igen. Grækenlands største ø er med andre ord en destination, der aldrig går af mode. For det er bare svært at finde bedre alternativer, når sommerferien står for døren, og du drømmer om sol, strand og hav! Noget helt andet er, at den danske sommer ikke er kommet specielt godt fra start. Og det har desværre ikke gavnet prisniveauet på rejser til Sydeuropa. Men her har jeg alligevel fundet et tilbud til Grækenland, der leverer value for money.

  Græsk sommerferie
  juli - oktober
  fra3.669 kr.
  København, Billund og Aalborg
  Kreta
  1 uge på det nyrenoverede 3,5* Aelia
  inkl. fly og transport
  fra3.669 kr.

  Pakkerejse til Kreta

  Moderne, elegant og komfortabelt er nok de tre ord, der bedst beskriver det nye lejlighedshotel Aelia. Hotellet åbnede for første gang dørene i maj 2018, så du får et moderne hotel med nye faciliteter. Dette afspejler sig tydeligt i billederne fra hotellet, som du kan se nedenfor. Selvom hotellet er totalt nyrenoveret, er det stadig indrettet med respekt for de klassiske, græske traditioner. Så naturligvis finder du de velkendte hvidkalkede mure og blå vinduesskodder!

   

  Aelia ligger i den fredelige landsby Anissaras på nordkysten – kun små ca. 15 minutters gang fra stranden. Anissaras er indbegrebet af græsk idyl, da landsbyen ikke består af meget andet end olivenlunde og smukke landskaber. Så du finder ikke et mere afslappende sted til din solferie. Vil du gerne have lidt mere storbyaction på programmet, kan du dog nemt besøge den nærliggende ferieby Hersonissos – der kører nemlig et lille turisttog, som har flere daglige afgange. Sidst, men ikke mindst, har Aelia naturligvis også et smadderhyggeligt poolområde med børnepool og liggestole.

   

  Du kan rejse fra juli til oktober med afgange fra København, Billund og Aalborg. Jeg har i dette eksempel fundet en afgang fra København fra den 10. juli til den 17. juli til kun 3.669 kr. pr. person ved en rejse for 4 personer. Hvis I rejser 2 personer sammen, skal I af med 4.679 kr. pr. person, og rejser I 3 personer sammen, skal I betale 4.009 kr. pr. person.

   

  OBS! Hvis du gerne vil ændre antallet af rejsende, kan du gøre det under “Priser & bestilling”. Som udgangspunkt viser siden nok kun tilbud for 2 personer. Hvis du gerne vil bestille et større værelse, skal du først ændre antallet af rejsende.

   

   

  Afslutningsvis kan jeg som en slags public service lige fortælle dig, at juli-vejret på Kreta ser lidt bedre ud end i DK! ☀️

   

   

  Frapriser

  • Juli: 3.669 kr.
  • August: 2.749 kr.
  • September: 2.724 kr.
  • Oktober: 2.249 kr.

   

  Som med ethvert andet rejsetilbud fra Sunweb inkluderer disse priser både fly, hotel og transport til og fra lufthavnen.

   

   

  Aelia

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her