• 26 sep 2018

  Billig efterårsferie på Mallorca: 1 uge på et 3* hotel til kun 2.447 kr. inkl. fly og all inclusive!

  Ved du, hvad man aldrig nogensinde bliver træt af? En superbillig all inclusive-rejse til solrige Mallorca i efterårsferien! Sådan et tilbud er vel nok rejsebranchens svar på et home run. Efterårsferien (aka uge 42) er hvert år en meget eftertragtet rejseperiode. Og i kombination med en af Europas mest attraktive sol- og stranddestinationer – så plejer det at koste knaster! I dag har jeg dog fundet billige fly i uge 42 til middelhavsperlen Mallorca og et endnu billigere all inclusive-hotel!

   

  OBS! Du kan godt regne med, at dette tilbud bliver udsolgt ret hurtigt.

  Solferie på Mallorca i uge 42 (og andre)
  Oktober
  2.447 kr.
  København og Billund
  Mallorca
  Hotel på Mallorca
  f.eks. det 3* Mix Colombo
  1.498 kr.
  Du kan både vælge mellem halvpension og all inclusive
  Billige fly til Mallorca
  inkl. 6 kg håndbagage
  949 kr.
  Fly i efterårsferien
  Der findes også masser af andre billige afgange udenfor skolernes efterårsferien til endnu billigere priser
  Hotel
  1.498 kr.
  Fly
  949 kr.
  0 kr.
  Total (pr.person)
  2.447 kr.

  Hotel på Mallorca

  Hvis du til enhver tid foretrækker hoteller, der tilbyder all inclusive, så vil du bestemt elske det 3* Mix Colombo (3,5 ud af 5 på TripAdvisor).

   

  Selvom der ikke er tale om et luksushotel, så får du et fint hotel med en suveræn beliggenhed direkte ved stranden i S’Illot! Mix Colombo har herudover også en døgnåben reception, en udendørs pool og en hyggelig terrasse med en velforsynet bar og den skønneste udsigt over Middelhavet. Men nok vigtigst af alt – så får du all inclusive til en knivskarp pris!

   

  Prisen for et dobbeltværelse i en hel uge i efterårsferien er 2.996 kr. med all inclusive. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 1.498 kr. pr. person! Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel på Mallorca, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Billige fly til Mallorca

  Flybilletter til Mallorca i efterårsferien er normalt megadyre. Men jeg har i dag fundet et par billige flybilletter fra København til Mallorca fra fredag den 12.10. til fredag den 19.10. til kun 949 kr. pr. person. Du flyver med Spies, hvor du har 6 kg håndbagage inkluderet i billetterne. Og hvis du gerne vil have 14 kg ekstra indchecket bagage med, koster det kun 250 kr. tur/retur. I øvrigt flyver du først om aftenen den 12.10., så du behøver ikke engang at tage fri fra arbejde.

   

  Du kan også flyve billigt fra Billund til Mallorca fra lørdag den 13.10. til lørdag den 20.10. til 1.599 kr. pr. person. Herfra flyver du også med Spies.

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Du ankommer ret sent til Mallorca (kl. 22.50), så det er nok begrænset, hvad du har af muligheder ift. offentlig transport. Den sidste bus fra lufthavnen til S’Illot (bus A42) går nemlig kl. 19.15. Derfor vil jeg klart anbefale at leje en bil – som i øvrigt altid er en god idé på Mallorca.

   

   

  Lejebil

  For bare 229 kr. pr. person kan du leje en bil i hele rejseperioden. Og med sådan én har du både styr på transporten til/fra lufthavnen og frihed til at udforske hele Mallorca under din ferie.

   

  Bilen nedenfor får endda en flot 10 ud af 10-rating på skyscanner og kommer med fri kilometer, fair brændstofpolitik og kan afhentes i lufthavnsterminalen. Herudover har den også forsikring (dog med selvrisiko – så tjek om din rejseforsikring dækker den).

   

  Du skal være opmærksom på, at de fleste biludlejningsfirmaer i Spanien (og mange andre lande) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Lejebil i 1 uge
  inkl. fri kilometer, fair brændstofpolitik og afhentning i lufthavnen
  229 kr.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  8 kommentarer til Billig efterårsferie på Mallorca: 1 uge på et 3* hotel til kun 2.447 kr. inkl. fly og all inclusive!

  1. 16-09-2019: ??? says:

   hej Rejsespejder…
   Jeg har søgt (i luppen) på ordet efterårsferie…
   Denne artikel kommer frem, og jeg trykker løs på link osv.
   Efter en times frustration ser jeg nedenstående kommentarer om 2018…
   Kan der ikke lukkes ned for u-aktuelle artikler? så man ikke leder forgæves?
   endvidere – kan du hjælpe os? – vi er en familie på 4 som trænger til sol i uge 42. – gerne 5-6 dage fra den 11/10 (+2-3 dage)
   Hjælp… Gerne afgang fra jylland…

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Henrik 🙂

    Tak for din kommentar – jeg sætter stor pris på din feedback. Og jeg arbejder faktisk netop på en eller anden funktion, der skal gøre det mere tydeligt, om en artikel er ny og relevant, eller om den er af ældre dato (og derfor sandsynligvis ikke aktuel længere).

    Ift. uge 42 får jeg i øjeblikket mange henvendelser fra folk, der gerne vil have sol og varme. Problemet er bare, at efterårsferien er en af årets absolut travleste og dyreste rejseperioder. Men du kan tro, at jeg leder med lys og lygte. Og hvis jeg finder noget, skriver jeg om det på bloggen. Derfor kan du evt. overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm. På den måde får du automatisk besked, når/hvis der kommer en rejse, som matcher dine ønsker 😉

    Du kan downloade den her: https://rejsespejder.dk/apps/

  2. Viktoria says:

   Har lige tjekket- der findes ikke de priser i efterårsferien
   De billigste er 2.000 pr person?

   • Rejsespejder says:

    Hej Viktoria.
    denne artikel er fra d. 28. september 2018. Dvs. det var sidste efterårsferie 🙂 . Er ikke helt sikker på, hvordan du er landet her. Men du kan tro på, at jeg nok skal finde et lingende tilbud i år 🙂

  3. Sanne says:

   Hej allesammen,
   Første gang jeg skriver et opslag herinde og håber i kan hjælpe mig.
   Jeg er ikke vant til at rejse udenlandsk og har i år besluttet mig for at rejse noget mere.
   Jeg er alene mor til en 4 årig datter, og vil rigtig gerne høre fra jer, om i kan anbefale nogen steder hvor man kan tage hen i vinterferien eller uge 8.
   Det skal ikke være alt for dyrt.
   Jeg har set på nogen deals, men har aldrig prøvet det før og ved ikke hvad man møder op til….
   Jeg vil gerne et sted hen hvor det er børnevenlig og varmt. Har i nogen forslag til hvor man kan tage hen.
   Det behøver ikke være 1 hel uge, 4 dage er også fint 🙂

   Håber i kan hjælpe

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Sanne,
    Jeg har faktisk tænkt mig at lave en oversigt over gode rejser i vinterferien (både uge 7 og uge 8) her en af de kommende dage, så det er bare med at holde øje på siden 🙂
    Med hensyn til børnevenligt og varmt, så er det måske de kanariske øer eller Egypten du skal kigge nærmere på – i hvert fald når det handler om varme i februar. Vejret kan nu også være helt fint på Mallorca og lignende, bare ikke varmt varmt 🙂

  4. Jette Stokholm says:

   Hej
   Vi er 5 voksne og 1 ung på 16 som gerne vil til Tenerife, Lancerote, fuerteventura eller la Santa sport i uge 7 2019 kan du finde nogle gode tilbud der?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Jette,
    Uge 7 er bare en hammer populær rejseperiode og derfor er prisen oftest derefter desværre. Men du kan tro, at jeg holder skarpt øje med de gode vinterferie-tilbud og opdaterer bloggen så snart jeg finder noget 🙂
    Du kan overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm. På den måde får du automatisk besked, når/hvis der kommer en rejse, som matcher dine ønsker.
    Du kan downloade den her 🙂

  se fly se hotel