• 27 sep 2019

  Billig efterårsferie: Her er de bedste rejsetilbud i uge 42!

  Efterårsferien nærmer sig med hastige skridt – og synes du også, det kan være svært at finde de gode tilbud til en uges ferie? Så tøv ikke! Mange af jer efterspørger nemlig billige rejser til efterårsferien, og derfor har jeg været på udkig. Efterårsferien er bare en voldsom populær rejseperiode, og det afspejler sig desværre i priserne. Men det kan faktisk godt lade sig gøre at finde et godt tilbud, uden man behøver at bruge hele opsparingen. Jeg har samlet nogle af de bedste og billigste rejser, flybilletter og hotelpriser til dig lige her. Varme, storby, wellness og spa – der vil være noget for enhver smag!

  De bedste rejsetilbud i uge 42
  Efterårsferien
  København, Billund og Aalborg
  Bl.a. De Kanariske Øer, London, Marienlyst Strandhotel, Marokko, Amsterdam

  Sol og varme

  Vil du gerne flygte fra kulden og søge mod varmere himmelstrøg i efterårsferien? Så bør du kigge nærmere på de tilbud, jeg har fundet nedenfor. Det er tilbud til destinationer, hvor du er sikret lækre temperaturer, og her snakker vi altså +25 grader! Du kan se frem til sol, palmer, sandstrande og masser af varme – og hvem vil ikke gerne det, når kulden lurer herhjemme?

  De Kanariske Øer
  fra2.899 kr.
  Egypten
  fra5.393 kr.
  Marokko
  fra5.505 kr.
  Tunesien
  fra4.249 kr.

  Storbyferie

  Er du mere til storbyferier, kan du tage et kig på nogle af dem, jeg har fundet. Som jeg nævnte tidligere, er flybilletter og hoteller bare helt vildt dyre i efterårsferien. Men jeg har gjort mit bedste, og nedenfor kommer jeg med nogle eksempler på destinationer, hvor du kan komme forholdsvis billigt afsted. Det er selvfølgelig helt op til dig, om din rejse skal være kortere eller længere end mit eksempel.

   

  Er hotellerne udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du selv finde et hotel, skal du selvfølgelig være velkommen til selv at finde et andet hotel.


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  London
  f.eks. fra d. 14. oktober - d. 16. oktober
  fra1.598 kr.
  Berlin
  f.eks. fra d. 16. oktober - d. 18. oktober
  fra1.332 kr.
  Amsterdam
  f.eks. fra d. 15. oktober - d. 17. oktober
  fra1.916 kr.
  Milano
  f.eks. fra d. 16. oktober - d. 18. oktober
  fra2.064 kr.

  Spa og wellness

  Er et par dage med ren selvforkælelse mere dig? Så kan du prøve at kigge nærmere på de tilbud, der er nedenfor. Det er ren luksus og velvære! Her kan du stemple ud fra hverdagen og bare nyde omgivelserne omkring dig.

  Kurhotel Skodsborg
  1.150 kr.
  Marienlyst Strandhotel
  998 kr.
  Falkenberg Strandbad
  1.050 kr.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *