Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

i efterårsferien 🍂 fra 246 kr.
Banner-4-1
Pakkerejser

Billige rejser i efterårsferien: Her er de bedste rejsetilbud i uge 42!

Pakkerejser |

Billige rejser i efterårsferien: Her er de bedste rejsetilbud i uge 42!

Efterårsferien nærmer sig med hastige skridt – og synes du også, det kan være svært at finde de gode tilbud til en uges ferie? Så tøv ikke! Mange af jer efterspørger nemlig billige rejser i efterårsferien, og derfor har jeg været på udkig. Efterårsferien er bare en voldsom populær rejseperiode, og det afspejler sig desværre i priserne. Men det kan faktisk godt lade sig gøre at finde billige rejser i efterårsferien, uden man behøver at bruge hele opsparingen. Jeg har samlet nogle af de bedste og billigste rejser, flybilletter og hotelpriser til dig lige her. Varme, storby, wellness og spa – der vil være noget for enhver smag!

Billige rejser i efterårsferien

uge 42

København, Billund og Aalborg ✈ Bl.a. Zakhyntos, Kreta, London, Berlin, Venedig, Åhus Seaside

Billige rejser i efterårsferien – sol og varme

Vil du gerne flygte fra kulden og søge mod varmere himmelstrøg i efterårsferien? Så bør du kigge nærmere på de tilbud, jeg har fundet nedenfor. Det er tilbud til destinationer, hvor du er sikret lækre temperaturer, og her snakker vi altså 2+0 grader! Du kan se frem til sol, palmer, sandstrande og masser af varme – og hvem vil ikke gerne det, når kulden lurer herhjemme?

Zakhyntos

fra

3.299 kr.

Sivorta m. mini all inclusive

fra

3.499 kr.

Alicante, Costa Blanca

fra

4.835 kr.

Kreta m. halv pension

fra

5.545 kr.

Billige rejser i uge 42 – storbyferie

Er du mere til storbyferier, så har jeg skam også kigge på det. Som jeg nævnte tidligere, er flybilletter og hoteller som regel temmeligt dyre i efterårsferien. Men jeg har gjort mit bedste, og nedenfor kommer jeg med nogle eksempler på destinationer, hvor du kan komme forholdsvis billigt afsted. Det er selvfølgelig helt op til dig, om din rejse skal være kortere eller længere end mit eksempel.

Er hotellerne udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du selv finde et hotel, skal du selvfølgelig være velkommen til selv at finde et andet hotel.

London

fra

447 kr.

København

Billund

Berlin

fra

408 kr.

København

Venedig

fra

433 kr.

København

Gdansk

fra

361 kr.

Billund

Bruxelles

fra

246 kr.

Billige rejser i uge 42 – spaophold 

Du kan naturligvis også smutte på et lækkert spaophold, hvor du kan puste ud og nyde at du har efterårsferie. Her er der også rigtig gode tilbud at finde, som også har ledige datoer i uge 42.

Wellnessophold på Åhus Seaside

560 kr.

Spaophold på Varbergs Kusthotell

688 kr.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Billige rejser i efterårsferien: Her er de bedste rejsetilbud i uge 42!Billige rejser i efterårsferien: Her er de bedste rejsetilbud i uge 42!

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud